- 15 Mart 2009
- 483
- 355
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.821
belli olmuş mu? en son bakanlar kurulundaydı ve haftaya toplanacak deniliyordu?bayram tatili 9 gün ama idari izin olarak açıklanmış
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/bayram-tatili-suresi-aciklandi/103275belli olmuş mu? en son bakanlar kurulundaydı ve haftaya toplanacak deniliyordu?
bayram tatili 9 gün ama idari izin olarak açıklanmış
Günaydın kasım anneleri. Her geçen gün daha şiddetli tekmelerle uyanıyorum artık. Hatta bazen canımı acıtıyor ama yine de insanı mutlu ediyor. Ben hamile olmayı sevdim ya. Doğduktan sonra sanırım hamile olduğumuz günleri özleyeceğiz gibi
malesef ya idari olunca illa bir kişi geliyor oda kesin bana vurur diğer arkadaş memlekete gitmek istiyo çünkü ben burdayım biyere gitmiycemEvet ya idari izinde olur mu resmi tatil yapsalar ne vardı? Bakalım bizim kurumdan kimi görevlendirecekler inşallah ben gelmem göbüşle...
Hayir normal cikti sekerim..Benimkide 2190 gr çıktı dün :) Şeker çıkmışmıydı sende
çok güzel ve süslü olmuş bence:) içine ne koyacaksın canım? lavanta mı şeker mi?
Belki haklısın ama evinde oturup çocuk yapan çalışıp çocuğu erteleyenlerde o kadına yaptığı dışlama bode çocuğu olmayanin yaptığı çok bilmislik buna sebep oluyor
Belki haklısın ama evinde oturup çocuk yapan çalışıp çocuğu erteleyenlerde o kadına yaptığı dışlama bode çocuğu olmayanin yaptığı çok bilmislik buna sebep oluyor
Çoook güzel olmuş eline sağlık.
merhaba bende evde olacagim icin almicam sagma makinasi bebek dogduk tan sonra duruma gore degisebilir seninde sekerin yuksekti galiba ne yaptin diyet isini nasil gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?