2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
herkese günaydın, biz de alışverişi neredeyse tamamladık sayılır. bebek arabası hariç:) bir de bebek şekeri konusunda çok kararsızım, şeker mi, sabun mu, taş mı olsun; magnetli mi yoksa ayakta durabilen bir süs eşyası gibi mi olsun falan gibi sorular var aklımda, son iki günün gündeminde bu var bende:) bebişim de iyi çok şükür.. umarım sizlerde de herşey yolundadır..

Günaydın kasım anneleri. Her geçen gün daha şiddetli tekmelerle uyanıyorum artık. Hatta bazen canımı acıtıyor ama yine de insanı mutlu ediyor. Ben hamile olmayı sevdim ya. Doğduktan sonra sanırım hamile olduğumuz günleri özleyeceğiz gibi

Dün yemek masasında oturtmadı beni küçük hanım, dikildi karnıma vücudunun neresiydi bilmiyorum ama göğsümün altından karnımın altına kadar dimdik durdu eğilip çorbamı içemedim

Evet ya idari izinde olur mu resmi tatil yapsalar ne vardı? Bakalım bizim kurumdan kimi görevlendirecekler inşallah ben gelmem göbüşle...
malesef ya idari olunca illa bir kişi geliyor oda kesin bana vurur diğer arkadaş memlekete gitmek istiyo çünkü ben burdayım biyere gitmiycem neyse sağlık olsun yapacak bişey yok

Selam kızlar anladığım kadarıyla uyku sorunu yaşayan bir ben değilim.geceleri salon,oturma odası nere olursa uyumaya çalışıyorum ama yok...

Belki haklısın ama evinde oturup çocuk yapan çalışıp çocuğu erteleyenlerde o kadına yaptığı dışlama bode çocuğu olmayanin yaptığı çok bilmislik buna sebep oluyor
Belki haklısın ama evinde oturup çocuk yapan çalışıp çocuğu erteleyenlerde o kadına yaptığı dışlama bode çocuğu olmayanin yaptığı çok bilmislik buna sebep oluyor

Kimsenin çok bilmişlik yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Kimsenin kimseye üstünlüğü yok ayrıca ben her kadının çalıştığını düşünüyorum, kimi evde kimi dışarıda...Bu bence insan egosundan kaynaklanan bir durum.

merhaba bende evde olacagim icin almicam sagma makinasi bebek dogduk tan sonra duruma gore degisebilir seninde sekerin yuksekti galiba ne yaptin diyet isini nasil gidiyo

Çok tatlı yememeye çalışıyorum. Meyveyi falan da fazla tüketmiyorum.ama öyle diyet falan yapmıyorum açıkçası. Bi de şekeri fazla olanlarda kilo alımı fazla ve suları da fazla oluyormuş. Ben tekrarlamadim testi ama öyle değerim de çok yüksek cikmamisti. Senin kaçtı. Diyet yapıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…