2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar ya ben çikolatayı hacışeriften yaptırcam ancak hala magnet, sabun ya da kolanyayı nereden sipariş edeyim bilmiyorum. İnternetten sipariş edenleriniz var mı? Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bir de sade kırmızı bir taç takmak istiyorum ama nette baktıklarım çok abartı geliyor. Sadece bir taç alanınız var mı

canim ben tasli bi model yaptirdim fotolarda onu kullanacam bi de civilin sitesinden bi takim getirttim gupurlu cok guzel agir bi takim tavsiye ederim fiyati 170 li biseydi...bi de kayinvaludem bi besli aldi bi de onlu alacak onlar da yedeklerim :)

Canım bende çok baktım hastane çıkışı ve sonunda aldım idilbaby markası çok şık birşey biraz pahalı ama :) idilbaby markasına bi bak derim birde süslülerden sipariş verecem(tulum şapka eldiven 55 TL) çok güzel duruyorlar..

internetten siparis verdigim 4moms mamaroo muz geldi... siteden çok memnun kaldim... cok guzel paketlemisler 2014 model arayanlara duyurulur...sitenin adı wellcomebaby

Ben de aventin pompasını aldım pompa kısmındaki silikon başlığı sayesinde diğer pompalara nazaran acıtmıyormuş sanırım en çok bu sebeple :) gözün aydın canım annenle hasret giderin. Bu arada benim de ilk evliliğimden bir kızım var eşimin ise ilk evliliği ama İkimiz de şuan çok heyecanlıyız doğacak bebeğimiz konusunda. Gerçi benim ilkinde herşey kursağımda kalmıştı a dan z ye şu anda eşim Sağolsun hiçbir isteğimi geri çevirmiyor.

Bu 55 tl dediginiz takima nerden baktiniz? Benim gorduklerim 100 tl ve ustu.

Benimde fazla degil di 9 olmasi gereken 9.5 ti ben diyetteyimvve hergun olcum yapiyom bu gun yine randevum var diyabet dr bakalim. Belki insilin verir aclik sekerim sorun benim

kızlar prima bez alıcam yeni doğan 132 adet olan var uygun geldi ama bu kadar çok kullanılırmı yenidoğan bez
acil cevap lütfen deneyimli anneler

Bu 55 tl dediginiz takima nerden baktiniz? Benim gorduklerim 100 tl ve ustu.

Bir site var burada yazmak yasak mı bilmiyorum ama inst...da özelden yazmaya çalıştım ama olmadı benim dediğimde battaniye ve anne tacı felan yok yani ben istemedim tulum eldiven ve şapka üstündeki süsler çıkabiliyor ben çok begendim..

Kasık ve bel ağrım var karnımda çok sıkıştı bacaklarıma vuruyor ağrı sabah yazdığımdan sonra baya arttı..doktora gideyim dimi ben.

nerdesin bilmiyorum ama ben kemeraltında aziz bebenin bölge bayisi var, ordan yarı fiyatına aldım nerdeyse. modelleri de kumaşları da çok güzel. 70 tl lik 5 li çıkışı 40 tl ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…