- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.841
canim ben tasli bi model yaptirdim fotolarda onu kullanacam bi de civilin sitesinden bi takim getirttim gupurlu cok guzel agir bi takim tavsiye ederim fiyati 170 li biseydi...bi de kayinvaludem bi besli aldi bi de onlu alacak onlar da yedeklerim :)Gunaydin herkeslere..
Dun alisverisimizi yaptik. Ama o kadar yoruldum ki sadece bebegin kiyafetlerini alabildim. Kendime hicbisey bakamadim yorgunluktan. Keske 2.trimestrde bu avm islerini halletseymisim diyorum kendime. Kisliklar yok diye gitmemistim fakat hata etmisim. Cunku 10dk yuruyunce hemen karnim toplandi dinlenmek zorunda kaldim surekli. Neyseki bebisin islerini hallettim. Bi halisi-avizesi kaldi odasinin.
Ya kizlar bi de bu hastane cikislarini begenemiyorum ben bi turlu. Hepsi basit geliyor gozume. Bu hst cikis kiyafetini cok abarttim gozumde galiba bana bi yardim edin nolur. Siz nerelerden, neler aldiniz paylasir misiniz?
Gunaydin herkeslere..
Dun alisverisimizi yaptik. Ama o kadar yoruldum ki sadece bebegin kiyafetlerini alabildim. Kendime hicbisey bakamadim yorgunluktan. Keske 2.trimestrde bu avm islerini halletseymisim diyorum kendime. Kisliklar yok diye gitmemistim fakat hata etmisim. Cunku 10dk yuruyunce hemen karnim toplandi dinlenmek zorunda kaldim surekli. Neyseki bebisin islerini hallettim. Bi halisi-avizesi kaldi odasinin.
Ya kizlar bi de bu hastane cikislarini begenemiyorum ben bi turlu. Hepsi basit geliyor gozume. Bu hst cikis kiyafetini cok abarttim gozumde galiba bana bi yardim edin nolur. Siz nerelerden, neler aldiniz paylasir misiniz?
çok güzel ve süslü olmuş bence:) içine ne koyacaksın canım? lavanta mı şeker mi?
Çoook güzel olmuş eline sağlık.
Çok süslü değil bence.
Ben de aventin pompasını aldım pompa kısmındaki silikon başlığı sayesinde diğer pompalara nazaran acıtmıyormuş sanırım en çok bu sebeple :) gözün aydın canım annenle hasret giderin. Bu arada benim de ilk evliliğimden bir kızım var eşimin ise ilk evliliği ama İkimiz de şuan çok heyecanlıyız doğacak bebeğimiz konusunda. Gerçi benim ilkinde herşey kursağımda kalmıştı a dan z ye şu anda eşim Sağolsun hiçbir isteğimi geri çevirmiyor.Memedeki sütü mutlaka boşaltmak gerekiyormuş , aksi halde süt üretimi olmuyormuş.Bize de bunu öğretmişlerdi kursta.Bebek emecek boşalacak , kaldıysa elle ya da pompayla o süt boşalacak.
Bebek telsizini e-bebek'ten Weevell'in 220 lık bir modeli vardı , onu aldım.
@MONNA
Philips Avent Elektronik Pompa aldım.Kursta Ebe isim vererek söyledi. ( Ama en iyileri hastane tipi olan pompalar,onlar kiralanabiliyormuş.Benim arkadaşım Medela marka hastane tipi pompayı aylık 80 liraya kiralamış.Onların çekim gücü çok daha kuvvetliymiş.)
Avent'in her şeyini aldım , birbiri ile uyumlu olsunlar diye.Hatta kesin abarttım.
Bugün nette " ilk kez anne olacaksanız , annelik heyecanına kapılıp ticari sektörün kandırmalarıyla kullanmayacağınız ürünlere para harcamayın. " diye de okudum. :) Gerektikçe alın , diyordu.İkinci bebekte daha rahat oluruz.
Kızlar dün gece annem geldi.Sürpriz yapmış.Kapı çaldı , bir baktık annemNe varsa anneler de var.
Bu arada dün annemle konuşmaları sırasında eşimi bir konuda yakaladım.Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var, 6,5 yaşında.Ben de kendimi daha heyecanlı görüyorum bebek konusunda , ilk çocuğunda gereksiz bir sürü , kullanılmayan şey aldığını söyledi anneme ; ama bana karışmıyor bu konuda neyse ki , hevesimi kırmıyor.Rahatlığı ikinci çocuğu olacak olmasındanmış demek ki . Bana da söylemiyor da laf arasında duydum. İkimizin aynı heyecan derecesinde olmaması kötü , neyse artık...
Süslü ama çok tatlı ve güzeller. Eline sağlık
Canım bende çok baktım hastane çıkışı ve sonunda aldım idilbaby markası çok şık birşey biraz pahalı ama :) idilbaby markasına bi bak derim birde süslülerden sipariş verecem(tulum şapka eldiven 55 TL) çok güzel duruyorlar..
Benimde fazla degil di 9 olmasi gereken 9.5 ti ben diyetteyimvve hergun olcum yapiyom bu gun yine randevum var diyabet dr bakalim. Belki insilin verir aclik sekerim sorun benimÇok tatlı yememeye çalışıyorum. Meyveyi falan da fazla tüketmiyorum.ama öyle diyet falan yapmıyorum açıkçası. Bi de şekeri fazla olanlarda kilo alımı fazla ve suları da fazla oluyormuş. Ben tekrarlamadim testi ama öyle değerim de çok yüksek cikmamisti. Senin kaçtı. Diyet yapıyor musun
kızlar prima bez alıcam yeni doğan 132 adet olan var uygun geldi ama bu kadar çok kullanılırmı yenidoğan bez
acil cevap lütfen deneyimli anneler
Bu 55 tl dediginiz takima nerden baktiniz? Benim gorduklerim 100 tl ve ustu.
Bir site var burada yazmak yasak mı bilmiyorum ama inst...da özelden yazmaya çalıştım ama olmadı benim dediğimde battaniye ve anne tacı felan yok yani ben istemedim tulum eldiven ve şapka üstündeki süsler çıkabiliyor ben çok begendim..
bende idil baby den aldım 20li set 178 tl idiBu 55 tl dediginiz takima nerden baktiniz? Benim gorduklerim 100 tl ve ustu.
Gunaydin herkeslere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?