- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.861
Gunde 10 tane degistirsen 13 gun kullanirsin, fazla degil kullanilir ama baska yenidogan alma.
Kasık ve bel ağrım var karnımda çok sıkıştı bacaklarıma vuruyor ağrı sabah yazdığımdan sonra baya arttı..doktora gideyim dimi ben.
Yasak degil yazabilirsiniz
Bende uzun süre lazere gittiğim için çok seyrek cikiyolar ama yinede cati muayenesi ve doğuma yakın birkez ağda vurdursam yeter cikmaz diye düşünüyorumgerçekten mi ilk defa duyuyorum kızlar ne alaka bi ağda için doğumu tetikliyor yapptırmayın diyolar şimdide jiletmi öyle yapıyormuş ben şimdilik ağda yapıyorum ama aniden sancı tutarsa ne yapıcaz pekiiiii
Canım ben daha alışverişini yapmadım meleğimin ama babası heves edip bi hastane çıkışı almıştı askim mağazasından. Normalde fiyatı 99tl ama biz bebek arabamızı da oradan aldığımız için hastane çıkışını hediye olarak vermişler eşime. Resimdeki takımın 10'lu seti bendeki battaniyesi kısa kollu çıtlı badisi iki adet mendili ve tulumu da var içinde. Resmi internetten aldığım için resimde onlar yok şu an.Gunaydin herkeslere..
Dun alisverisimizi yaptik. Ama o kadar yoruldum ki sadece bebegin kiyafetlerini alabildim. Kendime hicbisey bakamadim yorgunluktan. Keske 2.trimestrde bu avm islerini halletseymisim diyorum kendime. Kisliklar yok diye gitmemistim fakat hata etmisim. Cunku 10dk yuruyunce hemen karnim toplandi dinlenmek zorunda kaldim surekli. Neyseki bebisin islerini hallettim. Bi halisi-avizesi kaldi odasinin.
Ya kizlar bi de bu hastane cikislarini begenemiyorum ben bi turlu. Hepsi basit geliyor gozume. Bu hst cikis kiyafetini cok abarttim gozumde galiba bana bi yardim edin nolur. Siz nerelerden, neler aldiniz paylasir misiniz?
canım bence gitmende fayda var.. bacaklara vuran ağrı pek iyi olmuyor diye biliyorum...Kasık ve bel ağrım var karnımda çok sıkıştı bacaklarıma vuruyor ağrı sabah yazdığımdan sonra baya arttı..doktora gideyim dimi ben.
Bencede doktora git tatlım, bizide haberdar et iyimi.Kasık ve bel ağrım var karnımda çok sıkıştı bacaklarıma vuruyor ağrı sabah yazdığımdan sonra baya arttı..doktora gideyim dimi ben.
Hangi siteden ben dün markofoniden baktım 1 beden ve 2beden arasında çok da kg farkı yok sanki? Sizinki daha mı hesaplıya geliyor?kızlar prima bez alıcam yeni doğan 132 adet olan var uygun geldi ama bu kadar çok kullanılırmı yenidoğan bez
acil cevap lütfen deneyimli anneler
İçin rahat edecekse git.Kasık ve bel ağrım var karnımda çok sıkıştı bacaklarıma vuruyor ağrı sabah yazdığımdan sonra baya arttı..doktora gideyim dimi ben.
Nerde bahsettiğiniz bu yer?nerdesin bilmiyorum ama ben kemeraltında aziz bebenin bölge bayisi var, ordan yarı fiyatına aldım nerdeyse. modelleri de kumaşları da çok güzel. 70 tl lik 5 li çıkışı 40 tl ye aldım.
Canım ben e-bebek kampanyalarını takip ediyorum. Primanın bezinde kampanya vardı bir alana bir bedava ve bende oradan iki adet prima premium care 78 lik bezi 35tl ye almıştım. Bazen yine buna benzer kampanya veya indirimleri oluyor.Hangi siteden ben dün markofoniden baktım 1 beden ve 2beden arasında çok da kg farkı yok sanki? Sizinki daha mı hesaplıya geliyor?Eki Görüntüle 1633670 Eki Görüntüle 1633671
Kardeş haber versen biz de alırdıkCanım ben e-bebek kampanyalarını takip ediyorum. Primanın bezinde kampanya vardı bir alana bir bedava ve bende oradan iki adet prima premium care 78 lik bezi 35tl ye almıştım. Bazen yine buna benzer kampanya veya indirimleri oluyor.
O zamanlar buraya hiç yazmıyordum canım bir haftadır aktif olarak yazıyorum ben de. Bu dediğim kampanya Ramazan bayramı sabahı açıklanmıştı ve sadece 1 günlük geçerli bi kampanyaydı. Bende bulmuşken kaçırmayayım demiştimKardeş haber versen biz de alırdıkben bekleyeyim o zaman arada bakıyorum ebebeke ama kaçırmışım demek tüh
Ben süt ponpasini dogumdan sonra duruma göre alacağım calismadigim için gereksiz gördüm. Ateş olcerde weewell un aldim ortam ve su sucakliginida olcuyor tavsiye ederim 115 di yalniz fiyatiUzun zamandır giremedim kızlar umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. Ben seneye eylül e kadar çalışmayacagim sizce süt sagma makinası almalı mıyım? Bi de derece alanlar ne kadara aldılar. Öyle çok para vermek istemiyorum da dereceye
Baktım da şimdi siteye bir kaç çeşit var? 800,900 1200 küsura... Ne kadara aldınız sizinternetten siparis verdigim 4moms mamaroo muz geldi... siteden çok memnun kaldim... cok guzel paketlemisler 2014 model arayanlara duyurulur...sitenin adı wellcomebaby
Bende hastane çinisi çok aradim en sonunda içime sindiGunaydin herkeslere..
Dun alisverisimizi yaptik. Ama o kadar yoruldum ki sadece bebegin kiyafetlerini alabildim. Kendime hicbisey bakamadim yorgunluktan. Keske 2.trimestrde bu avm islerini halletseymisim diyorum kendime. Kisliklar yok diye gitmemistim fakat hata etmisim. Cunku 10dk yuruyunce hemen karnim toplandi dinlenmek zorunda kaldim surekli. Neyseki bebisin islerini hallettim. Bi halisi-avizesi kaldi odasinin.
Ya kizlar bi de bu hastane cikislarini begenemiyorum ben bi turlu. Hepsi basit geliyor gozume. Bu hst cikis kiyafetini cok abarttim gozumde galiba bana bi yardim edin nolur. Siz nerelerden, neler aldiniz paylasir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?