2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende uzun süre lazere gittiğim için çok seyrek cikiyolar ama yinede cati muayenesi ve doğuma yakın birkez ağda vurdursam yeter cikmaz diye düşünüyorum

Canım ben daha alışverişini yapmadım meleğimin ama babası heves edip bi hastane çıkışı almıştı askim mağazasından. Normalde fiyatı 99tl ama biz bebek arabamızı da oradan aldığımız için hastane çıkışını hediye olarak vermişler eşime. Resimdeki takımın 10'lu seti bendeki battaniyesi kısa kollu çıtlı badisi iki adet mendili ve tulumu da var içinde. Resmi internetten aldığım için resimde onlar yok şu an.

Eklentiler

• 97bf6b30-579e-473a-818c-b04c3e71f902.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 154
kızlar prima bez alıcam yeni doğan 132 adet olan var uygun geldi ama bu kadar çok kullanılırmı yenidoğan bez
acil cevap lütfen deneyimli anneler
Hangi siteden ben dün markofoniden baktım 1 beden ve 2beden arasında çok da kg farkı yok sanki? Sizinki daha mı hesaplıya geliyor?

Kasık ve bel ağrım var karnımda çok sıkıştı bacaklarıma vuruyor ağrı sabah yazdığımdan sonra baya arttı..doktora gideyim dimi ben.
İçin rahat edecekse git.
Benim bir gün sabahtan geceye süren bel kasık bacak ağrım oldu regl ağrısı gibi. Bacaklarımı toplayıp tüm gün yattım ta ki ertesi sabaha geçti.
Yalancı kasılma/ sancı olabilir ya da idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bacağa vuruyor olabilir.

Hangi siteden ben dün markofoniden baktım 1 beden ve 2beden arasında çok da kg farkı yok sanki? Sizinki daha mı hesaplıya geliyor?Eki Görüntüle 1633670 Eki Görüntüle 1633671
Canım ben e-bebek kampanyalarını takip ediyorum. Primanın bezinde kampanya vardı bir alana bir bedava ve bende oradan iki adet prima premium care 78 lik bezi 35tl ye almıştım. Bazen yine buna benzer kampanya veya indirimleri oluyor.

Kardeş haber versen biz de alırdık ben bekleyeyim o zaman arada bakıyorum ebebeke ama kaçırmışım demek tüh

wakewake Laedrii Bu arada kızlar bebeğin yenidoğan bebek bezini alırken göbek bağı oyuntulu olanından alın bence. Ablalarımdan biliyorum göbek bağı oyuntusu olunca çok daha rahat oluyor bebek açısından ilk etapta.

Kardeş haber versen biz de alırdık ben bekleyeyim o zaman arada bakıyorum ebebeke ama kaçırmışım demek tüh
O zamanlar buraya hiç yazmıyordum canım bir haftadır aktif olarak yazıyorum ben de. Bu dediğim kampanya Ramazan bayramı sabahı açıklanmıştı ve sadece 1 günlük geçerli bi kampanyaydı. Bende bulmuşken kaçırmayayım demiştim

Ben süt ponpasini dogumdan sonra duruma göre alacağım calismadigim için gereksiz gördüm. Ateş olcerde weewell un aldim ortam ve su sucakliginida olcuyor tavsiye ederim 115 di yalniz fiyati

internetten siparis verdigim 4moms mamaroo muz geldi... siteden çok memnun kaldim... cok guzel paketlemisler 2014 model arayanlara duyurulur...sitenin adı wellcomebaby
Baktım da şimdi siteye bir kaç çeşit var? 800,900 1200 küsura... Ne kadara aldınız siz

B
Bende hastane çinisi çok aradim en sonunda içime sindi

Merhaba bayanlar. Uzun zaman oldu yazmayali. Agrilari olanlarin Allah yardimcisi olsun agirlasiyoruz git gide hersey zorlasiyor. Ben yine bu ay 5 kilo almisim nasil oluyor boyle anlamiyorum gecen ay da 4 kilo. Ben de ev tasiyacagim cok serefli bir ev sahibimiz vardi yapti yapacagini hersey gozumde buyuyor ev bulacaz da tasincaz da bayram bi yandan doguma az kaldi o bi yandan. Hazirda degilim dogum icin. Bosverdim herseyi nolucaksa olsun diyorum da uyku muyku kalmadi. Neyse kavanozlar cok guzel olmus kizlar ya ben de keceden yaptim . bi sizinkilere baktim bi kendimkine cok basit olmus sanki benimkiler. kavanozlari suslemeleri nerden aldiniz birde oyle birsey mi yapsam ki. Gerci cok is var beni bekleyen de

Reactions: NFZ
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…