2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende 4 hafta 5 günlüğüm 10 gün sonra gideyim diyorum doktora 6 haftalık olur en azından şimdi çok erken

ay yapma boşver canından önemlimi dikkat et kendine yorulmamaya çalış

kan bu kadar önemli mi ya ben 2 doktora gittim 2side istemedi internettede genelde 9. hafta gibi diye okudum

Onemli aslinda bazi doktorlar gebeligin ilk donemlerinde baska vitamin ne verilmiyorya kan ilaci vs gerek yok diyorlar ama tiroit karaciger vs bisuru sey var onemli hamilelikte yukselen degerler kizimda doktorumuz 6. Haftada istemisti bide 9 da yenilemisti simdi gittigim doktorda hemen istedi.

Ayy bende sikayet ettim ettim gitti 2 gun ohh ne guzeldi aksam 6 da oyle bi siddetle geldikii kafami kaldiramadim seninde arada gitsinde yemek ye ben 2 gun bol bol yedim suann iyyyy
Ben çubuk kraker kuru ekmek çok zorlarsam lahmacun yiyorum çok zorluyorum ama yok olmuyor. Yoğurt 1 kase akşamlarıda biraz meyve sağlıklı beslenme adına tek yiyebildiklerim ikisi

Ne kadar güzel görünüyor. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim SAT senden bir hafta once ama benim kesem haftaya carşamba anca 20 mm e ulaşacak. Ben 6+5 ken gittıgmde kese 10.7 idi dolayısyla hiç bir sey gorunmedi. Sana geç döllenme dediyse benim galiba durumumda bir tuaflik var

Ben çubuk kraker kuru ekmek çok zorlarsam lahmacun yiyorum çok zorluyorum ama yok olmuyor. Yoğurt 1 kase akşamlarıda biraz meyve sağlıklı beslenme adına tek yiyebildiklerim ikisi

Iyi en azindan yiyebiliyorsan cok zorlama kendini sonra cogu seyden tiksiniyorsun sonra birdaha yiyemiyorsun onlari yani bende oyle oldu insallah sende olmaz ben cubuk krakeri agzima surmem kizimda okadar cok yedimki tiksindim artik bidahada yemedim. Ben suan kendimi hic zorlamiyorum mutfak kokuyo sanki burnumda cesit cesit pis koku var genelde bende mandalina yiyorum bide kuru ekmek beni en cok zorlayanda kizima yemek yedirirken oluyor canim

merhaba arkadaslar. listede adım varsa silinmesini rica ediyorum. malesef bebis dustu
.. tek sevindgimiz konu dıs gebelik degilmis. dogum kontrol hapi kullanirken hamile kalmamin payi diye dusunuyor doktor. hepinize saglikli huzurlu hamilelikler diliyor,sevgiyle kucakliyorum.. kendinize dikkatedin

Ay bende birde cocuk var.isten geliyorum horluyorum.kizim da surekli "kalk" diyip duruyor

oovvv kıyamam senin durumun benden zor Allah kolaylık versin canım. Allahtan benim eşim çok anlayışlı. Ben mutfağa giremiyorum herşeyi eşim yapıyor. Ama evde kuzucuk olsa mecbur yapardım tabi

Gecmis olsun canim rabbim saglikli gebelikler nasip etsin dogumkontrol hapiyla hamile kalman bile mucize hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…