- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.141
Ay mesajina kendimi tutamayip guldum birden kizinin halinesoraacklarimi unutturdu demissinya
Kızlar kesemi gördümmmm
10 gün sonra kalp atışları için gel dedi ama zaten benim haftaya cumartesi kendi doktorum da randevum var.
ay yapma boşver canından önemlimi dikkat et kendine yorulmamaya çalış
kan bu kadar önemli mi ya ben 2 doktora gittim 2side istemedi internettede genelde 9. hafta gibi diye okudum
Kızlar kesemi gördümmmm
10 gün sonra kalp atışları için gel dedi ama zaten benim haftaya cumartesi kendi doktorum da randevum var.
bende 4 hafta 5 günlüğüm 10 gün sonra gideyim diyorum doktora 6 haftalık olur en azından şimdi çok erken
Ben çubuk kraker kuru ekmek çok zorlarsam lahmacun yiyorumAyy bende sikayet ettim ettim gitti 2 gun ohh ne guzeldi aksam 6 da oyle bi siddetle geldikii kafami kaldiramadim seninde arada gitsinde yemek ye ben 2 gun bol bol yedim suann iyyyy
Yaa canim sen birde dillenmeye baslasin o zaman gor. Herseyi unutturuyo laflarin surekli arasina giriyor hicbirsey anlamiyorsun.
gözün aydınnn
Hadi gozun aydin canimm...
Ne kadar güzel görünüyor. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim SAT senden bir hafta once ama benim kesem haftaya carşamba anca 20 mm e ulaşacak. Ben 6+5 ken gittıgmde kese 10.7 idi dolayısyla hiç bir sey gorunmedi. Sana geç döllenme dediyse benim galiba durumumda bir tuaflik varHerkese merhaba hanimlar biz bu sabah doktor kontrolune gittik pit pitlarimizi duyduk cok sukur. Gec dollenme demisti gecen gittigimizde suan SAT la uyumlu gozukuyor. Kese etrafinda kanama varmis ama bende hic lekelenme olmadi. Progestan verdi bununla ilgili kasik ve bel agrim icinde fitil verdi. Buda bizim kucuk kahve cekirdegimiz.
Eki Görüntüle 1462251
Ayy az kaldı benim Randevumada ya acaba görebilecek miyimTeşekkür ederim kızlar
Ben çubuk kraker kuru ekmek çok zorlarsam lahmacun yiyorumçok zorluyorum ama yok olmuyor. Yoğurt 1 kase akşamlarıda biraz meyve sağlıklı beslenme adına tek yiyebildiklerim ikisi
Decavit yazdi.1 kere.henuz almadim amaHayırlı olsun cnm vitamin olarak ne verdi ve günün hangi saati almalıymışsın
Görürsün canım içini ferah tutAyy az kaldı benim Randevumada ya acaba görebilecek miyim
Ay bende birde cocuk var.isten geliyorum horluyorum.kizim da surekli "kalk" diyip duruyorHer zaman :) yahu yaz aklına gelenleri :)) hersey normal kanımca. Rahat ol :) vucut sapıttı. Daha dune kdr uykum cok azdı gece gec yatıp sabah dikiliyodum sımdı gene erken kalkıyorum ama öğlen salyam aka aka uyuyorum . Gecen hafta ayaklarıma sıcak basıyordu bu hafta o kalmadı. Bazı bazı kasınıyorum ınceden. Dengesizim kısaca :)
oovvv kıyamam senin durumun benden zorIyi en azindan yiyebiliyorsan cok zorlama kendini sonra cogu seyden tiksiniyorsun sonra birdaha yiyemiyorsun onlari yani bende oyle oldu insallah sende olmaz ben cubuk krakeri agzima surmem kizimda okadar cok yedimki tiksindim artik bidahada yemedim. Ben suan kendimi hic zorlamiyorum mutfak kokuyo sanki burnumda cesit cesit pis koku var genelde bende mandalina yiyorum bide kuru ekmek beni en cok zorlayanda kizima yemek yedirirken oluyor canim
merhaba arkadaslar. listede adım varsa silinmesini rica ediyorum. malesef bebis dustu
.. tek sevindgimiz konu dıs gebelik degilmis. dogum kontrol hapi kullanirken hamile kalmamin payi diye dusunuyor doktor. hepinize saglikli huzurlu hamilelikler diliyor,sevgiyle kucakliyorum.. kendinize dikkatedin
heheheheh kızsan kızılmaz :) Oyun oynayalım ben bebek olayım sen anne ol hadi şimdi ben uyuyomuşum deAy bende birde cocuk var.isten geliyorum horluyorum.kizim da surekli "kalk" diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?