2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
amaan sen neler yaptın öyle nasıl yaktın kendini geçmiş olsunn

Kızlar bebeğimi ziyaret edip geldim. İyiymiş durumu:) çok şükür çok şükür.
gözün aydın canımmm :)
Evet ben baya bi tahlil yaptırdım. Tiroid önemli açlık şekeri önemli. Demir önemli diye biliyorum.

Benim D vitaminim çok düşük çıktı şimdi çıktım güneşe biraz güneşlendim.

iyi yapmışsın :) benden henüz istemedi bakalım ne olcak nisanda gideceğiz

Herkese merhaba hanimlar biz bu sabah doktor kontrolune gittik pit pitlarimizi duyduk cok sukur. Gec dollenme demisti gecen gittigimizde suan SAT la uyumlu gozukuyor. Kese etrafinda kanama varmis ama bende hic lekelenme olmadi. Progestan verdi bununla ilgili kasik ve bel agrim icinde fitil verdi. Buda bizim kucuk kahve cekirdegimiz.

gözün aydınn çok sevindim bendede aynısı oldu önce geç döllenme dedi sonra uyumlu çıktı :)

Oy oy tatliya bak ya hayirli olsun pitpitlarr masallah bazen kese etrafindaki kanama disari olmayip rahim emiyormus seninki oyle galiba rabbin korusun

Evet ben baya bi tahlil yaptırdım. Tiroid önemli açlık şekeri önemli. Demir önemli diye biliyorum.

Benim D vitaminim çok düşük çıktı şimdi çıktım güneşe biraz güneşlendim.

Dr'um bana da çok fazla tahlil istedi. Özelde mi yaptırdınız siz ? O kadar fazla bulantım varki sabah aç karnına devlet hastanesinde bu iş için nasıl sıra beklerim dayanırım bilemiyorum. Bayılacak gibi oluyorum çünkü. Özelde yaptırırsam ne tutacak onu merak ediyorum.
Bendende aklımda kaldığı kadarı ile Şeker,TSH,Rubella anti..., Toksoplazma,İdrar tahlili ve idrar kültürü istedi. Eksiği de olabilir yanımda değil şu an kağıt.

Maşallah minnacık bebeklerimize Allah herkese sağlıklı haberlerini duyurmayı nasip etsin. Ben de yarın doktora gideceğim kontrole . Siz doktorunuzu belirlediniz mi? Bizim yarın gideceğimiz doktor doğumu 2.600 TL yaptırıyormuş , kuzenim başka bir hastanede 900 TL ye doğum yapacak

gözün aydınn çok sevindim bendede aynısı oldu önce geç döllenme dedi sonra uyumlu çıktı :)

Evet canim ultrason erken surecte sasabiliyor:) sadece su kanama olayi canimi sıktı insallah bisey olmaz.

Oy oy tatliya bak ya hayirli olsun pitpitlarr masallah bazen kese etrafindaki kanama disari olmayip rahim emiyormus seninki oyle galiba rabbin korusun

Aynen canim gecer insallah canim sıkıldı acikcasi. İs guc yapcaktim bugun vazgectim haftalik kadin bakicam artik.

Ben yaptırdım bir çok tahlili idrar tahlilimden kum döktüğüm çıktı inşallah taşa dönüşmez Sizlerde yaptırın biran evvel testlerinizi. Özelde yaptırdım 30 tl verdim + muayene ücreti.

Bende bugun doktora gittim kan testi ne yapmamisti benim gerizekali doktorum 11. Haftada yapariz gerek yok demisti tabiki kan onemli doktorumu degistirdim buda suratsiz cikti ama en azindan hemen rutik kan testlerini ne istedi 9 tup kan verdim ne oldugunu anlamadim kizimda bile bukadar vermemistim en fazla 4 tuptu neyse tabiki okadar kandan sonra yerimden kalkamadim basim dondu.
Cok sik basim donuyordu cift goruyordum ellerim titriyordu onlari soyledim normal gebeligin ilk 3 ayinda olur dedi ilk bebegimde olmadi hic dedim olabilir her gebelik farkli dedi mide bulantilarim 2 gun kesilmisti bugun geri geldi onu sordum bian cok siddetliyken bi anda enerji doluyorum bi anda tekrar basliyor dedim nekadar guzel iste bulantinin olmadigi zamanin keyfini cikart dedi bulantisi olmayan gebeler cok sansli bulantisiz diye gebelik sagliksiz olacak degilya dedi tabi bende 2 gun ohh mis gibi yemek yiyebilmenin keyfini cikartmistim dun aksam 6 dan beri fenalardayim yine kahve leke geliyor arada dedim normal ilk 3 ay icinde az az gelebilir cunku rahim agzi kilcan damarlardan dolayi korkacak bise degil dedi simdilik bu kadar bakalim

Amin canim insallah. Ben simdilik bu doktora gidiyorum begendim bu sabah normal dogumdan cikti. Normal dogum yanlisi bir kadin. Fiyatlari ucuk hastanenin acibademe bagli oldugu icin. 3000 tlye yakin normal dogum sanirim. Muayene 122 tl. Vital hospitalde bir kadin dogum doktorunu cok methediyolar birde ona gidip bakmak istiyorum onun fiyatlari uygun.

kese etrafında kanama neden oluyomş acaba ne çok şey öğreniyoruz burda yaa dahada bitmez !!

bilgilendirdiğin için sağol cnm ya bende de bi defa oldu ya şu kahvarengi leke korkuyodum walla normalmiş ama dmi

Evet canim ultrason erken surecte sasabiliyor:) sadece su kanama olayi canimi sıktı insallah bisey olmaz.

Aynen canim gecer insallah canim sıkıldı acikcasi. İs guc yapcaktim bugun vazgectim haftalik kadin bakicam artik.

Gecer gecer merak etme canim bak bebegin saglikli 1 haftaya kadar gider ilac kullanmaya baslayinca en azindan ogrendin kahverngi leken olursa korkmazsin icerdeki kan gelmis olur. Bosver isi yaaa valla ben bi saldim bi saldimki sormaa bende bi kadin bakacamda nasil olacak onu dusunuyom.

kese etrafında kanama neden oluyomş acaba ne çok şey öğreniyoruz burda yaa dahada bitmez !!

Kendimi yordugum ve dikkat etmedigim icin olmustur buyuk ihtimal. Cocugu kucagima falan aliyorum dedim yok ondan olmaz dedi bende neden olur diye sormadim acikcasi o sirada kizim yine televizyona bakip (ultrason ekrani karsida tvde gorebiliyorsun) vir vir konusuyodu hani bebek nerde bu ne vs vs soracaklarimida unutturuyo sagolsun

bilgilendirdiğin için sağol cnm ya bende de bi defa oldu ya şu kahvarengi leke korkuyodum walla normalmiş ama dmi

Evet canim normalmis ara ara gelebilir korkacak bisey yok kahverengi leke normal rahim agzindaki kilcan damarlardan geliyor dedi. Yani bana dusuk tehliken var vs demedi hic

Ay mesajina kendimi tutamayip guldum birden kizinin haline soraacklarimi unutturdu demissinya

ay yapma boşver canından önemlimi dikkat et kendine yorulmamaya çalış

kan bu kadar önemli mi ya ben 2 doktora gittim 2side istemedi internettede genelde 9. hafta gibi diye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…