- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.101
kızlar bende mide bulantım için naneli şeker filan yiyorum iyi geliyor sorun olmaz değil mi?
Canim bnmde bugun vardi ultrasonum nasil gecti senin ben kalp atislarini gordum cok sukurHerkese gunaydinBugün bizim ultrason unumuz var. Ayyy çok heyecanli ve stresli yim . Inşallah minigim gayet iyidir. ÇOK Değişik duygular icerisindeyim
sağol canım bilgilerin için benim doktorum henüz kan tahlili istemedi kaçıncı sizler yaptırdınız mı ?Doktora gitmek için bekleyen arkadaşlar en azından şunlara dikkat edin gidene kadar,
Folic Asit Mutlaka Kullanın (Günde 400 mg) (Ben folic-1 kullanıyorum)
Aile hekiminize gidin ve kan değerlerinize baktırın. Doktor sizi yönlendiriyor.
Çiğ yumurta çiğ et katkı maddeli gıdalar yemeyin.
Sakın ama sakın bitkisel de olsa ilaç kullanmayın. Sprey krem vs. dahil.
Gereksiz vitamin kullanmayın.
Bir de sokak hayvanlarından evcil hayvanlardan uzak durmaya çalışın.
Merhaba kızlar, mide bulantılarından rahatsız olduğumu yazmıştım daha önceki konuşmalarda. İki gündür bulantım geçti yerini endişeye bıraktı. Saat 1 de evime yakın bir hastahaneye randevu aldım gidip bebeğime bakcam. Dua edin hayırlı haberlerle geleyim. Sevgiler hepinize
Ben daha gitmedim canım saat 4 ile 5 arası muayeneM. Ama heyecanim doruktaCanim bnmde bugun vardi ultrasonum nasil gecti senin ben kalp atislarini gordum cok sukur
Birden bire gitti çok şikayetçi olduğum bulantı. İçim rahat etsin :)neden endişelendin ki kanama filan yoksa bulantının olup olmaması bir önem taşımıyor :/
öyle gerçi ama korkma yinede git gel hayırlı haberlerle :)Birden bire gitti çok şikayetçi olduğum bulantı. İçim rahat etsin :)
özleme sende sık sık uğra nerelerdesin yineee :)kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr nasılsınızzzz? özledim yahu sizleriii
yanımda değil fotoğraf şu anda ama sanki 3cm değildi daha.eve gidince bakayım hemen.teşekkür ederim.Neden üzülüyorsun ki? Doktor bana kese 3 cm olunca bebeği görürüz dedi. senin kese kac cm? eline görüntüyü verdiyse orda yazar. Bakar mısın?
amin amin amin...inşallahseninle aynı durumdayım canım ama Allah tan ümit kesilmez. o düşünceyi atmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum.inşallah ALLAH IM bu mubarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder. bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.
hahah doğru diyorsun ya hem ev ilaçlanıyor diye annemde kalıyorum hem dün kaynar su döküldü karnıma hem de mide bulantılarıyla uğraşıyorum.. fenalardayım anlayacağınözleme sende sık sık uğra nerelerdesin yineee :)
sağol canım bilgilerin için benim doktorum henüz kan tahlili istemedi kaçıncı sizler yaptırdınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?