2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese gunaydin Bugün bizim ultrason unumuz var. Ayyy çok heyecanli ve stresli yim. Inşallah minigim gayet iyidir. ÇOK Değişik duygular icerisindeyim
Canim bnmde bugun vardi ultrasonum nasil gecti senin ben kalp atislarini gordum cok sukur

Reactions: 9ay
Kızlar kendime nazar değdirdim akşam çok midem bulandı. Meğersem aç kalmamak gerekiyormuş eşim tuzlu çubuk kraker yedirdi geçti. Midenizi boş bırakmayın

Reactions: 9ay
Doktora gitmek için bekleyen arkadaşlar en azından şunlara dikkat edin gidene kadar,

Folic Asit Mutlaka Kullanın (Günde 400 mg) (Ben folic-1 kullanıyorum)
Aile hekiminize gidin ve kan değerlerinize baktırın. Doktor sizi yönlendiriyor.
Çiğ yumurta çiğ et katkı maddeli gıdalar yemeyin.
Sakın ama sakın bitkisel de olsa ilaç kullanmayın. Sprey krem vs. dahil.
Gereksiz vitamin kullanmayın.
Bir de sokak hayvanlarından evcil hayvanlardan uzak durmaya çalışın.

kızlar gebelik keseniniz çap ına 30 eklenip 7 ye bölününce size haftanızı veriyormuş.mesela benim ki 0.37 cm 30 la toplayı 7 ye bölünce 4.3 çıktı :) tamda doktorun dediği gibi 4 buçuk haftalık

Merhaba kızlar, mide bulantılarından rahatsız olduğumu yazmıştım daha önceki konuşmalarda. İki gündür bulantım geçti yerini endişeye bıraktı. Saat 1 de evime yakın bir hastahaneye randevu aldım gidip bebeğime bakcam. Dua edin hayırlı haberlerle geleyim. Sevgiler hepinize

sağol canım bilgilerin için benim doktorum henüz kan tahlili istemedi kaçıncı sizler yaptırdınız mı ?

neden endişelendin ki kanama filan yoksa bulantının olup olmaması bir önem taşımıyor :/

Kızlar bende fikirlerimi paylaşmak isterim doktora gözükmüyen arkadaşlar en azından sağlık ocağına mutlaka gitsinLer. Gebelik öğrenildikten sonra yapılması gereken testler var hayatı önem taşıyan. Gerekirse ilaç takviyesi veriliyor. Troid hormonlarınA. Genel kan değerlerine. Karaciğer enzimlerine ve en önemlisi de hcg artışına bakıyorlar. Lütfen ihmal etmeyelim anneleri

Neden üzülüyorsun ki? Doktor bana kese 3 cm olunca bebeği görürüz dedi. senin kese kac cm? eline görüntüyü verdiyse orda yazar. Bakar mısın?
yanımda değil fotoğraf şu anda ama sanki 3cm değildi daha.eve gidince bakayım hemen.teşekkür ederim.

amin amin amin...inşallah

sağol canım bilgilerin için benim doktorum henüz kan tahlili istemedi kaçıncı sizler yaptırdınız mı ?

Evet ben baya bi tahlil yaptırdım. Tiroid önemli açlık şekeri önemli. Demir önemli diye biliyorum.

Benim D vitaminim çok düşük çıktı şimdi çıktım güneşe biraz güneşlendim.

Hanımlar aklıma geldi şimdi düşük tehlikesi veya lekelenmesi olanlar özellikle maydanoz nane ısırgan adaçayı tüketmeyin çünkü bunlar düşük riskini artırıyormuş bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…