2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Evet canım ilk randevum... Tüp bebek benim bebişim 25 Şubat test günümdü pozitif sonucu alınca doktor 3 hafta sonra gel dedi (18 Mart) ama ben işten izin almamak için ve eşiminde yanımda olmasını istediğim için 3 gün daha uzatıp 21 Martta aldım randevuyu... Beklemek zor oldu açıkcası... Birde sizler keseyi gördüm kalp atışı duydum yazdıkça ben daha bir heyecanlanır oldum :))))))))))

kızlar bişi sorsamm..
bu hafta 2-3 kez sağ tarafımda sertlik hissediyorum genelde otururken.. bişii var gibi hani dokunsam hissedicem o sertliği resmen
daha dogrusu yorulunca öyle oluyo..
normalmidirki bu

Hayrli olsun canm bnmde bugun 6+2 yrn gidicemde duyarmiyim die cok mrk ediyordum ondan mrk ettim 25 i gibi gel demisti ama esim izin almz diye yrn gidicez..inslh bizde duyariz..cok heycanliiii Rabbim hepsini korusun
ben 6+4de duydum bence duyarsınız umarım :)
hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri :)

kızlar bişi sorsamm..
bu hafta 2-3 kez sağ tarafımda sertlik hissediyorum genelde otururken.. bişii var gibi hani dokunsam hissedicem o sertliği resmen
daha dogrusu yorulunca öyle oluyo..
normalmidirki bu

benimde karnım biraz sert gibi birde sol göğüs altımda bir ağrıyla uyandım gece

Doktorum bana yiyemiyorsan kendini zorlama dedi, ilk üc ay kendini zorlamana gerek yok, bebek zaten alacağını alır dedi.

benimde karnım biraz sert gibi birde sol göğüs altımda bir ağrıyla uyandım gece

Allah Allah çok garip ama bendede var ama sağ göğsümde ağrı vardı akşam, bugunde azıcık tekrarladı.
seninde 6 kasımmış nasipse
gün gün hrkeze aynı şeymi oluyo acep heh.

şaka bi yana ama bu sertliği baya baya taktım kafaya, inşallah sorun yoktur Rabbim

ben gribim ona yordum ama bilemiyorum karnımda en bol kıyafetim bile iz yapar halde değişik bir sıkıntım var :)

ben gribim ona yordum ama bilemiyorum karnımda en bol kıyafetim bile iz yapar halde değişik bir sıkıntım var :)

geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsın gribi.
nasipse haftaya kontrolum var sorarım neden böyle oluyo.
geçecek inşallah hepsi sabretcez artık

teşekkür ederim hoşbuldum :) inşallah kalıcı olurum ben de :)

Kızlar bende 10 martta olmam gerekiyordu olmayınca 11 martta Beta yaptırdım negatif çıktı 10 gün bekledim bugun yine gittim alttan baktı çift rahim varmış bende kalp seklinde film çekecekti once tahlil yapalım dedi az once aradılar 3 haftalık hamilesin 26 martta tekrar gel dediler şaşkınım :))

geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsın gribi.
nasipse haftaya kontrolum var sorarım neden böyle oluyo.
geçecek inşallah hepsi sabretcez artık
inşallah teşekkür ederim :)
teşekkür ederim hoşbuldum :) inşallah kalıcı olurum ben de :)
inşallah :)
bende uyku adına abartılı bir durum söz konusu değil valla:)
valla ben aksam erken uyuyup sabah dinç kalkıyordum şimdi sabahda dinç kalkamıyorum

Sanki ben yazmışım tamamen aynı sorunlar, artık oğlum olmasa yanıma 2 kat yorgan alıp banyo da yasayacağım

ay ne güzel bir haber ya belkide tam karamsarlığa kapılacağın anda gelmiş miniğin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar bende kasım annesi olacagım inşallah dün beta sonucumu aldım 1147 çıktı sanırım 4 haftalık dedi saglik ocağındaki hemşire haftaya dr görünecegim inşallah keseyide görürüz :) görünür heralde dimi

Hayırlı olsun :) 6-7 haftadan sonra alttan bakınca görülebiliyor genel de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…