2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben de varımmm beni de ekler misiniz daha önce yazmış

şalgam suyunu ben de çok seviyorum ama dün araştırdım .. o konuda çelişkili yazılar var emin olamadım uzak duracam ben herhalde bu arada beni de listeye ekler misin doğum 5 kasım sat 29 ocak kilo 53 :)) teşekkürler şimdiden

1500 den sonra görünür diyorlar ben 2100 de karından görmüştüm görürsün umarım :)

Insaalah bakalım mucize gibi oldu bana :)

inşallah :)

Adanalı hiç selam vermiyorsun

ne vuruyorsun ya selam canım selam nasılsın

Saol canım inşallah karından görürüm içimi rahatlattın
inşallah görmezsende korkma görmeyen arkadaşlar oldu başka hastanelerde doktorlarda gördüler aletlerde etki edebiliyor içimizi ferah tutmak lazım :)

valla kafam karıştı ama ben okuduğum kadarıyla kötü diyen yok doktoruma sorucam sanırım :)

Bende gebeliğe dair sadece hafif gögüs ağrısı var oh rahat geçircem heralde diyordum baksana herkesin bulantılar kurmaları 5. Haftadan başlıyormuş

Güzel bilgiler için çok saolasın :)

benim yarın randevum var kalp atışları için şalgamı da sorarım

ilk kontrolümüze yarın 2 de gideceğim.
geçen yıl çamaşır makinesinin durulama fonksiyonu bozulmuş, farkedene kadar mantar oldum maalesef. şimdide o sorunum devam ediyor. inşallah bebeğe sıkıntısı olmaz,
ilk gebeliğim kanamalı lekeli, zorr gecmişti dua edin benim için de

İnşallah bi problem çıkmaz canım Allah zorluk çekmeden sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

2bucuk haftalik hamileyim yeni orendim normalde hic kanamam yoktu taki doktor alttan muane edip dusuk ignesi verene kdar normal adet goruomusum gibi 3 gundur kanamam var surekli doktordayim bebegim dusmemis dun aksam acildeydim bebek hala karnimdaydi dusmemisti tekrat duauk ignesi serum ve hap verdi benim sormak istedigim acaba erken bir hamilelikya ustune adet goruyor olabilir miyim doktorumunda bunu anlamamis olabilirmi eger dusmezse allah nasip ederse kasim ayinda dogucak lutfen yardimci olun

Dusukle sonuclanmazsa bende kasimda anne olucagim lakin si sekilde bir problemim var

2bucuk haftalik hamileyim yeni orendim normalde hic kanamam yoktu taki doktor alttan muane edip dusuk ignesi verene kdar normal adet goruomusum gibi 3 gundur kanamam var surekli doktordayim bebegim dusmemis dun aksam acildeydim bebek hala karnimdaydi dusmemisti tekrat duauk ignesi serum ve hap verdi benim sormak istedigim acaba erken bir hamilelikya ustune adet goruyor olabilir miyim doktorumunda bunu anlamamis olabilirmi lutfen yardimci olun

Niye okadar erken bir dönemde alttan bakmasına izin verdin bi rahatsızlığın mı var normalde niye düşük iğnesi yaptı

Allah bebeğini sana bağışlasın bol bol dua et ve dinlen umarım atlatırsın bu zorlu süreci

buyuk ihtimal dr unuz progestan eksıklıgınden ya da rahim içi duvarının yetersizliğinden dusme rıskını anlamıstır ve ona yonelık tutmaya calısıyordur. o ıgneyi yapmasada kanamanız olacaktır. Eger rabbim nasib edecekse kanamaylada doguyor. benim ilk bebegımde sureklı leke ve kanama yaşadım.

Sonadettarihiniyazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…