2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Niye okadar erken bir dönemde alttan bakmasına izin verdin bi rahatsızlığın mı var normalde niye düşük iğnesi yaptı

Bebek cok kucuktu kanda gebelik cikiyordu ama Ultrasyonanda bebek gozumkuodu rahimde kalinlasma var ic gebelikmi dis gebelikmi die bakalim dedi bakti sonra dusuk riskin olabilir bir igne yapalim dedi yapti igneden sonra kanamalarim artti aksam doktora acile gittim bakti kese duruo ama tedaviye basliyoriz dedi srrum igne ve hap verdi suan kanamalarim azaldi bende su sekilde dusunuyorum daha cok yeni hamilelikya acaba ustine adet goruyorumda farkinami varamadi cunku dusuk olsa 3 gunde dusmez miydi agrimda yok hic bir agri olmadi hatta herkez sen cok erken ogrenmissin hamileligini iyi cikmis dediler simdide korkuyorum ya duserse die

İnşallah üstüne görmedir bebeğinde duruyormuş bak ne güzel kanamanda azalmış inşallah hiç bişi olmaz sağlıcakla alırsın kucagına ama sana küçük bir tavsiyem bidaha çok çok gerekmedikçe özellikle de ilk 3 ayda alttan baktırma illa bakıcam diyorsa başka dr git oda aynı şeyi söylerse ancak ozaman baktır şimdi bebegim hala benimle deyip kendini rahatlat ve kötü şeyleri at kafandan

2,5 haftalık bebek tabi görünmez ben dr gittiğimde 5 haftalık olcak inşallah gösterir diyorum inşallah hiç bişi olmaz canım sonuçta bebegin doğacaksa hiç bişi mani olamaz ama bundan sonra dikkat et

Alttan muayene oldun dıe kanama olmaz buna emin ol çunku bebek rahmin içindeee alttan bakmak sadece rahim agzına kadar girio rahımın içine girebilmesi için senin açılman olması lazım dogumda oldugu gibi fakat normal bir gebelıkde beta hcg kanda olustugu anda rahım kalınlasmaya baslar... Üstüne görme olabilir benım bi arkadasım 9 ay boyunca adet gününde hep kanaması oldu sağlıkla kucagına alırsın inşallah!!!

Beni de eklermisiniz adana merkez arkadaşım sat 18 şubat dt 25 kasım kilo 57.

Bu arada prenses canım alıntı olmadı teşekkür ederim deiz suyunu deneyeceğim çünkü gündüz içtiğim su bildiğin gece ağzımda kuruyo

Cok cok tsk ederim.

Suan icin kanamam bayagi azaldi dune gore din coktu suan damla damla gelio doktor degistirecegim fakat cok kucuk oldugu icin oda ultrason da goremeyecek ve alttan bakacak bizde esimle dusunduk bir hafta bekliyelim oyle baska doktora idelim en azindan ultrason ile bakar dedik iyimi dusunduk kotumu dusunduk bilmiyorum ama dun o kadar kanama sonrasinda gece alttan bakti ve bebek duruo ya ustune adet goruyorum yada dusuk riskim var ins iyi olur dusmez haftaya baska doktora gidicem o ne diyecek bakalim

canım çok geçmiş olsun inşallah üstüne görmedir ve bebeğin sana sıkıca ttutunur
İçini ferah tut bolca dua et

Bende 5+3 luk hamileyim arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin...Dr. için Medical park ankara banu hanıma gidiyorum. Kan testi için hastane 200 tl fark istedi siz Nerede yaptırdıniz? ??

kızlar bende mide bulantım için naneli şeker filan yiyorum iyi geliyor sorun olmaz değil mi?

Hayır canım hiç sorun olmaz :) Afiyet olsun

Haftayı doldurmadan ben 8 haftalığım diyordum , bugün 8 hafta 3 günlüğüm o zaman 7 haftalıkmı diyeceğiz

Ama 8 haftayı doldurmuşsun sen canım. Hatta 3 gün geçmiş. 8 diyeceksin.

kızlar gebelik keseniniz çap ına 30 eklenip 7 ye bölününce size haftanızı veriyormuş.mesela benim ki 0.37 cm 30 la toplayı 7 ye bölünce 4.3 çıktı :) tamda doktorun dediği gibi 4 buçuk haftalık

1 cm + 30 = 31 /7=4.4 yani 4 hafta 4 gün mü? Ama benim kese 5 hafta 3 günlükken 10 cm idi. Ve tüp bebek olduğu için günden eminiz. Bir sorun mu var yani şimdi!?

Canım gelip gidiyor bulantı merak etme

Canım beni eklememişsin. SAT 30 ocak 2015, 05 Kasım 2015 doğum, 57.5 kg

İyi akşamlar kızlarrrrrrr....
Yarın büyük gün lütfen dualarınızı esirgemeyin... Bebişimle ilk randevum saat 14:00 de...

Amanda ve kanada inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. Benim için de yarın büyük gün. Yukarıdaki gebelik haftası hesaplama formülüne kadar moralim iyiydi. Şimdi biraz bozuldu. Zaten çok zor elde ettiğim için çok korkuyorum
İnşallah her şey yolundadır

Hesaplamayı yanlış yapiyosun 1cm 10 milim e tekabül ediyor 30+10=40 yani 40'i 7'ye bölüyorsun. Oda 5.7 falan çıkıyor yani sonucun çok guzel

İyi akşamlar kızlar :)
Bugünlerim çok yorgun geçiyor. Akşam işten eve gel çocuk ayrı yoruyor, gece uyuması ayrı bir zor, birde yeni bıdığın verdiği yorgunlukla akşamları çok zor getiriyorum. Gündüz vakit bulursam kafam masaya dank diye düşüyor gözlerim kapanıyor püüf.. geçen haftasonuda oğlum hastaydı acilde geçti bi gecemiz sonrada zaten haftasonu sürekli başında geçti geçtiğimiz hafta çok yorucuydu. Hepsini geçtim oğlum çok yoruldu hastalıktan dolayı, hadi biz bir şekilde dayanıyoruzda çocuk zor geçiriyor..

Bu arada benim ilk doktor kontrolüm haftaya cuma günü.. Heyecanla bekliyorum o günü.. 2 hafta önce ilk randevuyu ancak 27Mart için alabildim, sonrasında da artık rutin bir şekilde randevulu gitmeye devam..

Kabızlık çeken hamisler salatalık yiyin salatalık. 2 gündür canım istemese de yemeye çalışıyorum bende az da olsa etkili oldu. Bu arada hala doktor bekliyoruz
Canim ne oldu doktor muayenen seninde benim gibi kanaman vardi progestron kullaniyodun .simdi kanaman ne durumda dontor ne dedi .insallah guzel haberler almissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…