- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.281
Duymadim ama gorrdum canim pit pit atiyodu:)+canım sata göre normal çıkıyor zaten kalp atışınıda duydun mu :)
Niye okadar erken bir dönemde alttan bakmasına izin verdin bi rahatsızlığın mı var normalde niye düşük iğnesi yaptı
İnşallah üstüne görmedir bebeğinde duruyormuş bak ne güzel kanamanda azalmış inşallah hiç bişi olmaz sağlıcakla alırsın kucagına ama sana küçük bir tavsiyem bidaha çok çok gerekmedikçe özellikle de ilk 3 ayda alttan baktırma illa bakıcam diyorsa başka dr git oda aynı şeyi söylerse ancak ozaman baktır şimdi bebegim hala benimle deyip kendini rahatlat ve kötü şeyleri at kafandanBebek cok kucuktu kanda gebelik cikiyordu ama Ultrasyonanda bebek gozumkuodu rahimde kalinlasma var ic gebelikmi dis gebelikmi die bakalim dedi bakti sonra dusuk riskin olabilir bir igne yapalim dedi yapti igneden sonra kanamalarim artti aksam doktora acile gittim bakti kese duruo ama tedaviye basliyoriz dedi srrum igne ve hap verdi suan kanamalarim azaldi bende su sekilde dusunuyorum daha cok yeni hamilelikya acaba ustine adet goruyorumda farkinami varamadi cunku dusuk olsa 3 gunde dusmez miydi agrimda yok hic bir agri olmadi hatta herkez sen cok erken ogrenmissin hamileligini iyi cikmis dediler simdide korkuyorum ya duserse die
2,5 haftalık bebek tabi görünmez ben dr gittiğimde 5 haftalık olcak inşallah gösterir diyorum inşallah hiç bişi olmaz canım sonuçta bebegin doğacaksa hiç bişi mani olamaz ama bundan sonra dikkat etBebek cok kucuktu kanda gebelik cikiyordu ama Ultrasyonanda bebek gozumkuodu rahimde kalinlasma var ic gebelikmi dis gebelikmi die bakalim dedi bakti sonra dusuk riskin olabilir bir igne yapalim dedi yapti igneden sonra kanamalarim artti aksam doktora acile gittim bakti kese duruo ama tedaviye basliyoriz dedi srrum igne ve hap verdi suan kanamalarim azaldi bende su sekilde dusunuyorum daha cok yeni hamilelikya acaba ustine adet goruyorumda farkinami varamadi cunku dusuk olsa 3 gunde dusmez miydi agrimda yok hic bir agri olmadi hatta herkez sen cok erken ogrenmissin hamileligini iyi cikmis dediler simdide korkuyorum ya duserse die
Alttan muayene oldun dıe kanama olmaz buna emin ol çunku bebek rahmin içindeee alttan bakmak sadece rahim agzına kadar girio rahımın içine girebilmesi için senin açılman olması lazım dogumda oldugu gibi fakat normal bir gebelıkde beta hcg kanda olustugu anda rahım kalınlasmaya baslar... Üstüne görme olabilir benım bi arkadasım 9 ay boyunca adet gününde hep kanaması oldu sağlıkla kucagına alırsın inşallah!!!Dusukle sonuclanmazsa bende kasimda anne olucagim lakin si sekilde bir problemim var
2bucuk haftalik hamileyim yeni orendim normalde hic kanamam yoktu taki doktor alttan muane edip dusuk ignesi verene kdar normal adet goruomusum gibi 3 gundur kanamam var surekli doktordayim bebegim dusmemis dun aksam acildeydim bebek hala karnimdaydi dusmemisti tekrat duauk ignesi serum ve hap verdi benim sormak istedigim acaba erken bir hamilelikya ustune adet goruyor olabilir miyim doktorumunda bunu anlamamis olabilirmi lutfen yardimci olun
canım çok geçmiş olsun inşallah üstüne görmedir ve bebeğin sana sıkıca ttutunurCok cok tsk ederim.
Suan icin kanamam bayagi azaldi dune gore din coktu suan damla damla gelio doktor degistirecegim fakat cok kucuk oldugu icin oda ultrason da goremeyecek ve alttan bakacak bizde esimle dusunduk bir hafta bekliyelim oyle baska doktora idelim en azindan ultrason ile bakar dedik iyimi dusunduk kotumu dusunduk bilmiyorum ama dun o kadar kanama sonrasinda gece alttan bakti ve bebek duruo ya ustune adet goruyorum yada dusuk riskim var ins iyi olur dusmez haftaya baska doktora gidicem o ne diyecek bakalim
aaa benim deeİyi akşamlar kızlarrrrrrr....
Yarın büyük gün lütfen dualarınızı esirgemeyin... Bebişimle ilk randevum saat 14:00 de...
bende uyku adına abartılı bir durum söz konusu değil valla:)
İyi akşamlar kızlarrrrrrr....
Yarın büyük gün lütfen dualarınızı esirgemeyin... Bebişimle ilk randevum saat 14:00 de...
kızlar bende mide bulantım için naneli şeker filan yiyorum iyi geliyor sorun olmaz değil mi?
Haftayı doldurmadan ben 8 haftalığım diyordum , bugün 8 hafta 3 günlüğüm o zaman 7 haftalıkmı diyeceğiz
kızlar gebelik keseniniz çap ına 30 eklenip 7 ye bölününce size haftanızı veriyormuş.mesela benim ki 0.37 cm 30 la toplayı 7 ye bölünce 4.3 çıktı :) tamda doktorun dediği gibi 4 buçuk haftalık
Merhaba kızlar, mide bulantılarından rahatsız olduğumu yazmıştım daha önceki konuşmalarda. İki gündür bulantım geçti yerini endişeye bıraktı. Saat 1 de evime yakın bir hastahaneye randevu aldım gidip bebeğime bakcam. Dua edin hayırlı haberlerle geleyim. Sevgiler hepinize
Kızlar çok aktif olmayanları listeden çıkarsak mı ? adını herkes yazdırdı ama o kadar bir mesaj atan olmuyor listede çok kalabalık duruyor bu şekilde ne dersiniz toplu bir fikir alayım :)
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - paccolina 28 ocak 4 kasım 55 - - alyaderin33 29 ocak 5 kasım 63 - - adanamerkez 30 ocak 6 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım 100 - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - lilapause_ 2 şubat 9 kasım 56 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - - thetis_t 6 şubat 13 kasım 53 - - eltanin 6 şubat 14 kasım 74 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - - sporstar 15 şubat 22 Kasım 55 - -
[tr]
[/tr]
İyi akşamlar kızlarrrrrrr....
aaa benim dee
Hayır canım hiç sorun olmaz :) Afiyet olsun
Ama 8 haftayı doldurmuşsun sen canım. Hatta 3 gün geçmiş. 8 diyeceksin.
1 cm + 30 = 31 /7=4.4 yani 4 hafta 4 gün mü? Ama benim kese 5 hafta 3 günlükken 10 cm idi. Ve tüp bebek olduğu için günden eminiz. Bir sorun mu var yani şimdi!?
Canım gelip gidiyor bulantı merak etme
Canım beni eklememişsin. SAT 30 ocak 2015, 05 Kasım 2015 doğum, 57.5 kg
Amanda ve kanada inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. Benim için de yarın büyük gün. Yukarıdaki gebelik haftası hesaplama formülüne kadar moralim iyiydi. Şimdi biraz bozuldu. Zaten çok zor elde ettiğim için çok korkuyorum
İnşallah her şey yolundadır
Hesaplamayı yanlış yapiyosun 1cm 10 milim e tekabül ediyor 30+10=40 yani 40'i 7'ye bölüyorsun. Oda 5.7 falan çıkıyor yani sonucun çok guzelHayır canım hiç sorun olmaz :) Afiyet olsun
Ama 8 haftayı doldurmuşsun sen canım. Hatta 3 gün geçmiş. 8 diyeceksin.
1 cm + 30 = 31 /7=4.4 yani 4 hafta 4 gün mü? Ama benim kese 5 hafta 3 günlükken 10 cm idi. Ve tüp bebek olduğu için günden eminiz. Bir sorun mu var yani şimdi!?
Canım gelip gidiyor bulantı merak etme
Canım beni eklememişsin. SAT 30 ocak 2015, 05 Kasım 2015 doğum, 57.5 kg
Amanda ve kanada inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. Benim için de yarın büyük gün. Yukarıdaki gebelik haftası hesaplama formülüne kadar moralim iyiydi. Şimdi biraz bozuldu. Zaten çok zor elde ettiğim için çok korkuyorum
İnşallah her şey yolundadır
Canim ne oldu doktor muayenen seninde benim gibi kanaman vardi progestron kullaniyodun .simdi kanaman ne durumda dontor ne dedi .insallah guzel haberler almissindirKabızlık çeken hamisler salatalık yiyin salatalık. 2 gündür canım istemese de yemeye çalışıyorum bende az da olsa etkili oldu.Bu arada hala doktor bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?