2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kizlar akil verin bana cevremde herkezz batil inanclarla dolduruyo beynimi.
buyukleri gectim.arkadaslarimda ayni.
Allahim bilir diyip takmamaya calisiyorhm ama habire hergun yeni seyler duyuyorum.
onu yapma,bunu yapma,onu yeme..

dogrumudurki.bunlar

ben kusabilsem o da iyi kusamayınca sıkıntı

vatan hasreti nedir bilirim ha şu an bende memeleket hasreti çekiyom tee bursalardaah konyam ahhh

kaşınma çatlama belirtisi diyorlar bebe yağı sür :) bu arada benim midede fena sanki virajlı yollarda saatlerce yolculuk yapmışım gibi

dema aynen benim midede öyle

Allahim bilir diyip takmamaya calisiyorhm ama habire hergun yeni seyler duyuyorum.

dogrumudurki.bunlar
Canim benim kendin söylüyorsun batıl diye. Boşver sen kulaklarını tikamaya çalış. Biliyorum hamis ken çok mümkün değil ama kendimize ve bebise zarar verebiliyorUz.

Kızlar sizce otobüsle 6 saatlik yola çıkabilir miyizmecburiyetinde dolayı. Taşıniyoruz da

dogrumudurki.bunlar

Ben hiç umursamıyorum açıkçası en son saçlarını kestirme dediler kestirdim bebeğin ömrü saça , tüye tırnağa mı bağlı herşey Allah tan . Allah hayırlı ömür versin bebeklerimize.

Ah canim benimm,nasil rahatladim beni anlayan birini goruncee,,masallah 8 haftalik olmussunuz insallah bende bu guzel gunleri gorurum sen istanbuldamisin

Canim benim kendin söylüyorsun batıl diye. Boşver sen kulaklarını tikamaya çalış. Biliyorum hamis ken çok mümkün değil ama kendimize ve bebise zarar verebiliyorUz.

evet ama artik bi ara dusunmeye basladim inanmiyorum gunahami giriyorum diye.
ama nelr neler soyluyolar. kisaca otur evden cikma deseler daha mantikli herhalde.
inanmayincada tepki aliyorum o ayri konu.
Rabbim buyuk, sag hos alsak bebislerimizi kucaklarimiza hele :)

Sanırım bu tedirginlik ancak kendisini gördüğümüzde geçecek o zaman da başka telaşlar başlayacak

dogrumudurki.bunlar
Of.sorma yaaa,benimde canim cilek cekiyor kaynanam leke olur diyor...daha ortada ne kese gorduk ne bebisi dur bakalim diyorum..ne olcak diyorum..esim agzima veriyor bana dokundurtmuyor..kaynanamincok tanidigi oyle olmusta halbuki bana da sacma geliyor..

Ben hiç umursamıyorum açıkçası en son saçlarını kestirme dediler kestirdim bebeğin ömrü saça , tüye tırnağa mı bağlı herşey Allah tan . Allah hayırlı ömür versin bebeklerimize.

haklisin..
busabah en son ayiya bakma dediler sabah sabah nasil sokla tepki verdim..
dalga gecer gibi resmen ama aynen oyle ayiya bakma dediler.
insallah canim insallah aliriz minnaklarimizi kucaklarimiza sag saglim

Günaydın kızlar,
Hafta sonu bakamadığım mesajları hızlıca okuyayım dedim kaç sayfa olmuş öyle :) İş yerinde göze batacağım kesin :)

Size hayırlı haberlerimi vermek isterim, Cuma günü randevumuz vardı. Bebişi görmek (6,15 mm) ve kalp atışlarını duymak (134) nasip oldu. 6+5'tim SAT ve ultrasonda gözüken durum uyumluydu.. Doktor 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Bebişin baş kısmının iyice belirginleşmesi ve kalp atışlarının dakikada 170-180 olmasını görmemiz gerekir dedi.

Bulantılarım için aslında bunun hormonların düzenli artığını gösteren bir işaret olduğunu ve sağlıklı olduğunu söyledi. Sık sık ve kuş kadar yemem gerektiğini söyledi. Mümkünse çubuk kraker yeme dedi! Çünkü içerisinde yağ ve tuz sonrasında mideni daha kötü yapar dedi. Çubuk kraker yerine pastahane de bulunan galeta tarzı daha katkısız şeyler tüketmemi önerdi. İlk 3 ay sağlıklı beslenememene çok fazla takılma dedi.. Açıkcası bu ara sadece tost,galeta,makarna bazen de meyve yiyebiliyorum. Sizler ne durumdasınız? Mideniz neler alıyor?

he dokunmaktani iyi degilmis :)
al bi yenisi daha :)

sanirimen mantiklisi duymamazliktan gelmek.. Rabbim buyuk

Kaniyor canim,nirmaldede bende arada oluyor ve gebelikte normalmis kanayan Yeri daha cok Fircalayacaksin demisti dis doktorum.
öylemi deneyim bari teşekkür ederim :)

ben mi anlamadım pardon ? konu kapandı gitti ben şuan yorum bile yapmadım neden tekrar bana anlayamadın diyorsunuz.

kanama değilde çok hassaslaştı diş etlerim çok acıyor fırça değdiğinde ama yapacak birşey yok ki inadına fırçalıyorum çünkü benim annem 3 doğumunda 3 diş kaybetmiş
benimde gitcek heralde bazı gecelerde çok sızlıyor gripden diye düşünüyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…