- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.741
İnşallah güzel haberler alırsın :)Perşembe randevum var bakalım ne diyecek doktorcum
İnşaalah 3 haftalığım daha pek bişi belli olmaz Heraldeİnşallah güzel haberler alırsın :)
Gecmis olsun canim dikt etCanım çok sıkkın, bulantı kusmalardan şikayet ederken grip oldum ateşim var fena durumdayımumarım bebeğime zararı olmaz
Aleyküm selam :)selam guzel annelerr :)
Hoşgeldin çok birbirimizi tanımasak da samimiyetle söylüyorum eksikliğin hissedildi. Bende normalde bulantılarım olurdu bugün istifra ettim . Gün geçtikçe azalacak şikayetlerin diyorlar ama bugün aşama atladı.
bosver canim ya birak onlarda istedigini yazip kendilerini belli etsinler
ogurmekde kusmakda berbatcabuk bitsin bu bulantilar, burda surekli kontrol altinda olmasam turkiyeye annemin yanina gitmek isterdim, koca kisisi bana bakmak icin elinden geleni yapsada annemin yani bambaska olurdu en azindan annemin yemeklerini yerdim
kaşınma çatlama belirtisi diyorlar bebe yağı sür :) bu arada benim midede fena sanki virajlı yollarda saatlerce yolculuk yapmışım gibi
Canim benim kendin söylüyorsun batıl diye. Boşver sen kulaklarını tikamaya çalış. Biliyorum hamis ken çok mümkün değil ama kendimize ve bebise zarar verebiliyorUz.kizlar akil verin bana cevremde herkezz batil inanclarla dolduruyo beynimi.
buyukleri gectim.arkadaslarimda ayni.
Allahim bilir diyip takmamaya calisiyorhm ama habire hergun yeni seyler duyuyorum.
onu yapma,bunu yapma,onu yeme..
dogrumudurki.bunlar
kizlar akil verin bana cevremde herkezz batil inanclarla dolduruyo beynimi.
Allahim bilir diyip takmamaya calisiyorhm ama habire hergun yeni seyler duyuyorum.
dogrumudurki.bunlar
Ah canim benimm,nasil rahatladim beni anlayan birini goruncee,,masallah 8 haftalik olmussunuz insallah bende bu guzel gunleri gorurumsakın moralini bozma sen bi anne adayısın benim gii 111 kg bana göre gayet normal 135,4 kg ile hamile kaldım şu anda 133 kg yum umurumda değil troid sorunum var şeker sorunum var tansiyon sorunum var doktorum dengesizin biri aynı şeyleri bana da dedi şimdi ii bi doktor bulucam kendime herşey yoluna gireek sakın canını sıkma
Canim benim kendin söylüyorsun batıl diye. Boşver sen kulaklarını tikamaya çalış. Biliyorum hamis ken çok mümkün değil ama kendimize ve bebise zarar verebiliyorUz.
Sanırım bu tedirginlik ancak kendisini gördüğümüzde geçecek o zaman da başka telaşlar başlayacakCanım tabi kilolu iken hamile kalmasaydın önce biraz verseydin çok daha iyi olurmuş. Çünkü artık veremezsin ve gebeliğin boyunca çok dikkatli olman gerekir. Benimde senin durumunda bir arkadaşım hamile kaldı, sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirdi çok şükür. Yani mümkün, kendini lütfen çok üzüp yıpratma bu satten sonra.
A süper canım yolk kesesini görmen. Çarşamba kalp atışını bile görürsün belki. Ama sanırım ilkinde kalp atışını duymamıştın değil mi? Bu defa sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bu benim ilk gebeliğim ve ben de çok tedirginim. Tedavi ile 3.5 sene sonra oldu.Tedirginlik doğurana kadar geçmeyecek sanırım, bu da gebeliğin bir belirtisi bence :)
Of.sorma yaaa,benimde canim cilek cekiyor kaynanam leke olur diyor...daha ortada ne kese gorduk ne bebisi dur bakalim diyorum..ne olcak diyorum..esim agzima veriyor bana dokundurtmuyor..kaynanamincok tanidigi oyle olmusta halbuki bana da sacma geliyor..kizlar akil verin bana cevremde herkezz batil inanclarla dolduruyo beynimi.
dogrumudurki.bunlar
Ben hiç umursamıyorum açıkçası en son saçlarını kestirme dediler kestirdim bebeğin ömrü saça , tüye tırnağa mı bağlı herşey Allah tan . Allah hayırlı ömür versin bebeklerimize.
Of.sorma yaaa,benimde canim cilek cekiyor kaynanam leke olur diyor...daha ortada ne kese gorduk ne bebisi dur bakalim diyorum..ne olcak diyorum..esim agzima veriyor bana dokundurtmuyor..kaynanamincok tanidigi oyle olmusta halbuki bana da sacma geliyor..
Bayıldım harika, cinsiyet öğrenmek nasip olursa inşallah.Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
öylemi deneyim bari teşekkür ederim :)Kaniyor canim,nirmaldede bende arada oluyor ve gebelikte normalmis kanayan Yeri daha cok Fircalayacaksin demisti dis doktorum.
Özetle arkadaşım sen anlayamadın benim dediğimi, ben üstüne basa basa sakın yanlış anlaşılmasın, kesinlikle kötü değil bunu yazmaktaki maksadım ama böyle bi konu var dedim, tıpkı senin yaptığın gibi görüş bildirdim. Derdi olan başka topik açsın gibi bir duruma girmedim üstelik senin yaptığın gibi. Tabiki serbestisinin istediğini yazmakta hemfikirim, dediğim gibi anlamadın.
benimde gitcek heralde bazı gecelerde çok sızlıyor gripden diye düşünüyorum ama bakalımkanama değilde çok hassaslaştı diş etlerim çok acıyor fırça değdiğinde ama yapacak birşey yok ki inadına fırçalıyorum çünkü benim annem 3 doğumunda 3 diş kaybetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?