- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.761
kesinlikle bende var yatayım bütün gün gelsin annem kayınvalidem yemeğim pişsin evim temizlensinçalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo
haklisin..
busabah en son ayiya bakma dediler sabah sabah nasil sokla tepki verdim..
dalga gecer gibi resmen ama aynen oyle ayiya bakma dediler.
insallah canim insallah aliriz minnaklarimizi kucaklarimiza sag saglim
Ben acıkıyorum birdenbire gün içerisinde. Sanki ağzıma tek lokma koymamışım gibiNe istediğimi şaşırdım.Midem de kötü.Yesem bir türlü yemesem başka türlü.
çalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo
çalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo
Doktor ilk beta hcg verip hamile olduğumu öğrendiğim gün hiçbir bitkisel şey yapıp içmiyorsun demişti. Ben de o sıralar hayıt tohumu / Aslan pençesi yapıyordum. Açıkcası niye diye sormayı akıl edemedim. Hemen kestimKızlar bitki Çaylarının ne gibi zararı var acaba. Ben hamile olduğumu ogrenmeden once adet günüm geçip kanamam başlamadıği için söktürsun diye çok bitki çayı içmistim
teşekkür ederim, örgü sayfamda var facebookta her zaman beklerim.Ba
Bayıldım harika, cinsiyet öğrenmek nasip olursa inşallah.
Aynrn benimde hic hevesim.yok,hep.uyumak.istiyorum ve biran once bebegimin.buyudugunu tekmeleriyle vakit gecirmek sonrada kucagimda emzirmek. Buyutmek.istiyorummmm. ..zaman cabucak gecer miiiçalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo
senle günümüz aynı daha kese kalp atışı durumlarına girmedin demibende hiç çalışmak istemiyorum sürekli uykum va rmide bulantımda başladı zaten
ayy bende de yok hiç çalışma isteği.. sabah uyanmak ölüm gibi geliyor..kesinlikle bende var yatayım bütün gün gelsin annem kayınvalidem yemeğim pişsin evim temizlensin
valla 8.30 gibi uyansamda çok zor oluyor Allahtan 7de gitmiyorum işe :)ayy bende de yok hiç çalışma isteği.. sabah uyanmak ölüm gibi geliyor..
ayy bende de yok hiç çalışma isteği.. sabah uyanmak ölüm gibi geliyor..
gözünüz aydınnn :)Arkadaşlar merhaba az önce doktordan geldik çok şükür kalp atışını duyduk bebegimizin çok mutluyum
gözünaydın cnm darısı başımızaArkadaşlar merhaba az önce doktordan geldik çok şükür kalp atışını duyduk bebegimizin çok mutluyum
ama bir şey diyim mi annem bana hamileyken kirpilere çok bakarmış saçlarım kirpilerin gibi dimdiktir hala kısa kesersemhaklisin..
busabah en son ayiya bakma dediler sabah sabah nasil sokla tepki verdim..
dalga gecer gibi resmen ama aynen oyle ayiya bakma dediler.
insallah canim insallah aliriz minnaklarimizi kucaklarimiza sag saglim
gözünüz aydın canım. bizde cuma günü gideceğiz. duyarız inşallah..Arkadaşlar merhaba az önce doktordan geldik çok şükür kalp atışını duyduk bebegimizin çok mutluyum
canım ben 06:30 da kalkıyordum önceden artık 06:40 da kalkıyorum. :) 10 dk 10 dk dır sonuçtavalla 8.30 gibi uyansamda çok zor oluyor Allahtan 7de gitmiyorum işe :)
yok bende gün içinde öle uyuyakalma olmuyor. ama fırsatım olsa da öğleden sonra bir yarım saat uyumak isterdim. iyi olurdu yaneBen 8. haftadayım 6. haftadayken dizi film izlerken oturduğum yerde uyuyordum ama çok şükür şimdi uykularım daha kontrollü çok yorulduğumda kötü oluyorum. Ama evde ne yemek pişiresim var ne de işe gelip çalışasım ama daha zor şartlarda çalışanları görünce şükrediyorum hemen hazırlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?