2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
haklisin..
busabah en son ayiya bakma dediler sabah sabah nasil sokla tepki verdim..
dalga gecer gibi resmen ama aynen oyle ayiya bakma dediler.
insallah canim insallah aliriz minnaklarimizi kucaklarimiza sag saglim

Nasıl bir ruh halleri var onların şok oldum Ayıya mı benzeyecek çocuklar tövbe yarabbim , bu zihniyetlere diyecek birşey bulamıyorum. Küçükken sakın kınayarak bakmayın derdi annem sonuçta önemli olan neye ne niyetle baktığımız.

çalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo

Hiç bir iş yapmak istemiyorum ama bu hafta sonu evime biraz vakit ayırdım iyice salmıştım. Eşim her ay temizliğe birini alalım artık diyor , o da yetişemiyor bende dün çok ayakta kaldım belim ve kasıklarım ağrımaya başladı.

Kızlar bitki Çaylarının ne gibi zararı var acaba. Ben hamile olduğumu ogrenmeden once adet günüm geçip kanamam başlamadıği için söktürsun diye çok bitki çayı içmistim
Doktor ilk beta hcg verip hamile olduğumu öğrendiğim gün hiçbir bitkisel şey yapıp içmiyorsun demişti. Ben de o sıralar hayıt tohumu / Aslan pençesi yapıyordum. Açıkcası niye diye sormayı akıl edemedim. Hemen kestim

çalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo
Aynrn benimde hic hevesim.yok,hep.uyumak.istiyorum ve biran once bebegimin.buyudugunu tekmeleriyle vakit gecirmek sonrada kucagimda emzirmek. Buyutmek.istiyorummmm. ..zaman cabucak gecer miii

ayy bende de yok hiç çalışma isteği.. sabah uyanmak ölüm gibi geliyor..

Ben 8. haftadayım 6. haftadayken dizi film izlerken oturduğum yerde uyuyordum ama çok şükür şimdi uykularım daha kontrollü çok yorulduğumda kötü oluyorum. Ama evde ne yemek pişiresim var ne de işe gelip çalışasım ama daha zor şartlarda çalışanları görünce şükrediyorum hemen hazırlanıyorum.

haklisin..
busabah en son ayiya bakma dediler sabah sabah nasil sokla tepki verdim..
dalga gecer gibi resmen ama aynen oyle ayiya bakma dediler.
insallah canim insallah aliriz minnaklarimizi kucaklarimiza sag saglim
ama bir şey diyim mi annem bana hamileyken kirpilere çok bakarmış saçlarım kirpilerin gibi dimdiktir hala kısa kesersem

yok bende gün içinde öle uyuyakalma olmuyor. ama fırsatım olsa da öğleden sonra bir yarım saat uyumak isterdim. iyi olurdu yane

Şimdi kendi doktoruma gidiyorum.acilde hiç bir şey demedilerdi.hala kanamam aşırı devam ediyo .hayırlısı bir an önce neyse ögreneyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…