- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.841
HosgeldinMerhabalar kızlar.. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirimm :) Cumartesi gittim ilk defa doktora. Önceden bir kaybım olduğu için erkenden gidip heyecanlanmak istemedim. Normal görünüyor şimdilik her şey. Kalp atışlarımızı da duyduk. İçim rahat etsin diye özellikle dinletti doktorum sağ olsun :) İnşallah her şey yolunda devam eder..
Aramizda 1 gun var,bende heycanladim.simdikızlar son bir saat kaldı randevuma dualarınızı esirgemeyin olurmu
Hosgeldin[/QUOTE]Hoşgeldin doğum tarihlerimiz aynislicanaydin, post: 40106057, member: 597221"]Merhabalar kızlar.. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirimm :) Cumartesi gittim ilk defa doktora. Önceden bir kaybım olduğu için erkenden gidip heyecanlanmak istemedim. Normal görünüyor şimdilik her şey. Kalp atışlarımızı da duyduk. İçim rahat etsin diye özellikle dinletti doktorum sağ olsun :) İnşallah her şey yolunda devam eder..
Çilek yiyince ne oluyor ki ben kaçtır yiyorum vallaOf.sorma yaaa,benimde canim cilek cekiyor kaynanam leke olur diyor...daha ortada ne kese gorduk ne bebisi dur bakalim diyorum..ne olcak diyorum..esim agzima veriyor bana dokundurtmuyor..kaynanamincok tanidigi oyle olmusta halbuki bana da sacma geliyor..
Hadi hayirli haberler canım, içini rahat tut..kızlar son bir saat kaldı randevuma dualarınızı esirgemeyin olurmu
Ay ne bilimmmÇilek yiyince ne oluyor ki ben kaçtır yiyorum valla
Önce karından baktı keseyi de bebeği de gördü ama kalp atışı için erken dedi. Sonra benim önceden tedirgin olduğumu bildiği için istersen aşağıdan bakalım öyle duyarız dedi öyle baktı. Sen geçen hafta gitiiysen karından kalp atışı duymak için erken bence de. En rahat 7-8 arası duyuluyormuş sanırım..Canım hayırlı olsun. Bizim tarihlerimiz aynı görünüyoru =) o yüzden sormak istedim. ultrason karından mı yapıldı.? ben geçen hafta gittim. keseyi gördük sadece. iki hafta sonra gel dedi bana.
amaninnn baya sürmüş.. İnşallah bu rahat gecer canım.bbenim daha ilk bakalim nasil bisey bir iki hafta ya baslar sanirimbendede başlamadı henüz erken sanırım daha. ilk hamileliğimde 8. haftada başlamıştı bulantılarım 16. haftada bitmişti neyseki.. bakalım bu nasıl geçecek..
o zaman bekliyorum ben ve nisanın 1 inde filan gideyim =) Tebrik ederim canım senide Allah'ımm gönlümüze göre nasip eder inş =)Önce karından baktı keseyi de bebeği de gördü ama kalp atışı için erken dedi. Sonra benim önceden tedirgin olduğumu bildiği için istersen aşağıdan bakalım öyle duyarız dedi öyle baktı. Sen geçen hafta gitiiysen karından kalp atışı duymak için erken bence de. En rahat 7-8 arası duyuluyormuş sanırım..
ayyy hadi inşallah hayirli sonuclar alirsin bol boll yat dinlen canimŞimdi doktorda cıktım ultrasonda kese göründü bebek için erken dedi.en azında dış gebelik tehdidi yok Allaha şükür.düşük ihtimali kanama dedi ama kan degerin önemli yükselmişse düşük yok şimdilik demekmiş.kan tahlili sonucu için arayacak 1 saate kadar
Amin canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah.. Benim de 4 nisan bir daha muayenem bakalım hayırlısı :) Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..o zaman bekliyorum ben ve nisanın 1 inde filan gideyim =) Tebrik ederim canım senide Allah'ımm gönlümüze göre nasip eder inş =)
aman takma öyle şeyleri yaaa güzelce ye gitsinnn :) ben aksam yine yiiyicem valla. :)Ay ne bilimmmkaynanamin uydurmasi iste.. vucudunda biryere degerse leke olurmus cok tanidiginin basina gelmis falan filann..resmen elime Şöyle alip yiyemiyom zevkle ya,esim yediriyor
canim erken baslamis senin bulantin.benim ablamda oyle idrar testinde cift cizgi gordu basladi bulantillari.yorgunluk cidden hat safada bide ben wc ye gitmekten bktim 10 dk ya bi idarar skisiyorumBenim adet gecikmemden başladı bulantılar hala da devam ediyor. Yorgunluk bir yandan mide bulantısı bir yandan işkence oldu işe gitmek resmenBazılarında hiç olmuyormuş bulantı belki öyle olur seninki de..
Merhabalar kızlar.. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirimm :) Cumartesi gittim ilk defa doktora. Önceden bir kaybım olduğu için erkenden gidip heyecanlanmak istemedim. Normal görünüyor şimdilik her şey. Kalp atışlarımızı da duyduk. İçim rahat etsin diye özellikle dinletti doktorum sağ olsun :) İnşallah her şey yolunda devam eder..
Şimdi doktorda cıktım ultrasonda kese göründü bebek için erken dedi.en azında dış gebelik tehdidi yok Allaha şükür.düşük ihtimali kanama dedi ama kan degerin önemli yükselmişse düşük yok şimdilik demekmiş.kan tahlili sonucu için arayacak 1 saate kadar
Mide bulantısı istediğinize inanamıyorum. İnsan hasta olmayı ister mi? Karnın büyüsün bebeğin tekmelesin onu iste :)ÇALIŞMAK İŞKENCE GİBİ GELİYORRRRR EVE GİDİP UYUMAK İSTİYORUMKIZLAR BENDE BULANTI DAHA BAŞLAMADI AÇIKÇASI İSTİYORUM BULANTILARIM BAŞLASINDA BEBEĞİMİN VARLIĞINI HİSSEDEYİM BENDEKİ DE MANYAKLIK BAŞLAYINCADA AĞLARIM BURDA ARTIK ÖĞÜRMEK İSTEMİYORUM DİYE
Canımm ben de kiloluyum. Boyum 1.74, 83 bilirdim kendimi 88 cıktım ! Sok oldum acayıp su içiyorum ve kabızım. Ya biz sadece sımarık hamıle olamayız o kdr. O doktorun kafasını kırayım sana bişey olmasın !!! Güzel beslen belkı kılo bılemverırsın gunluk yedıklerımızın sadece 300 kalorisi bebeğe gidiyormus. Hamıleyken zayıflayan bıle var. Bızım ıcın onemlı olan vıtamın ve mınerallerı almak. Cocuk ıcın kılo almamıza gerek yok zaten. Dengeli beslenicez biz o kdr. Artı alırsak da vericez zaten doğumdan sonra. Ahh o ilk donem herkes Nasıl zayıflıyor ıykusuzluktan ve Kısmet olursa ızunca bır sure emzirirsek öyle de zayıflıcaz. Lütfen panık yapma canını sıkma. O toktora da bi daha gitme. Asabımı bozdu, uslubunu yediğim.Canim kilo verdim vermez olur muyum 118 kilodan dustum ben 104 kiloya evdeki tartiya gore.. Daha sabah tekrar tartildim ama saglik ocaginda 111 cikti cok uzuldum ve korktum doktorum soylediklerine..
Benimdee hiç çalışasım yok ya sabah 6.30 da kalkıyorum ama sürünüyorum artık kalkarken kv ve annemde çoook uzaklardakar eşimde ne kadar yaparsaçalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo
Adet sancıları bendede baya popüler canımYa kızlar ben çok sorunlu bir hamilelik geciriyormusum gibi hissediyorum. Mide yanmalari m Halsizlik leri m ve en can sıkıcı olan ise bitmek bilmeyen adet sancilarim. Çok üzülüyorum ve korkuyorumözellikle de sancılar dan. Her an adet olacam gibi. Ya var mı benim gibi aranizda
Hoşbuldukk.. Umarım ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)[/QUOTE]Hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?