2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
iyi amann çokk şükür bende de bazen krem yoğunluğunda bazende daha az yoğun oluyo heralde rengi koyuya dönmedikçe sıkıntı yok :)
aynen öyle rengi kırmızı ya da koyu kahve olmadığı sürece rahat ol canım ama Allah korusun olur da böyle akıntın olursa vakit kaybetmeden doktoruna görün.

tatlım adet sancıları da çooookkk normal rahim genişliyor diye olurmuş ilk üç aya kadar normalmiş hatta gebeliği boyunca çeken varmış.bende de gün içerisinde ara ara oluyor özellikle idrara sıkışınca daha çok hissediyorum.ama ağrın sürekli geçmiyorsa ve dayanılmayacak gibiyse doktorunu ara bilgilendir derim.

normal kasıklarda ağrı sancı bendede oluyor bu aralar çok hızlı gelişiyor bebişlerimiz normaldirr

Off hiç sorma benim de bulantışarım var ama ben midem yandkca bulandkca peynir ekmek yiyorum bastırıyo..az önce tartıldm 3 kilo almışım rekor bende sanrm..dikkat etmemz lazm!!

Dr dan yeter artık yeme azarını duyana kadar devam edicez galiba...
Bebeklerimiz iyi olsun 100 kilo doğurcaz galiba hahaha

Kızlar Merhaba. Geçen hafta Salı Drye gittim 5+4 demişti sadece keseyi gördük. 1.2 cm gibiydi. Haftaya kalp atışı için gel demişti. Yarın gidicem. İnşallah 6+4 oluyoruz. Sizce duyar miyim kalp atislarini

inşallah duyarsın canım duymazsan da bir dahaki gidişinde duyarsın inşallah. sakın moralini bozma.

Reactions: GCA
Canım bende senin gibiyim mide bulantısı yok hafif kasık ağrısı o kadar!!

ÇALIŞMAK İŞKENCE GİBİ GELİYORRRRR EVE GİDİP UYUMAK İSTİYORUM KIZLAR BENDE BULANTI DAHA BAŞLAMADI AÇIKÇASI İSTİYORUM BULANTILARIM BAŞLASINDA BEBEĞİMİN VARLIĞINI HİSSEDEYİM BENDEKİ DE MANYAKLIK BAŞLAYINCADA AĞLARIM BURDA ARTIK ÖĞÜRMEK İSTEMİYORUM DİYE

Merhabalar kızlar.. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirimm :) Cumartesi gittim ilk defa doktora. Önceden bir kaybım olduğu için erkenden gidip heyecanlanmak istemedim. Normal görünüyor şimdilik her şey. Kalp atışlarımızı da duyduk. İçim rahat etsin diye özellikle dinletti doktorum sağ olsun :) İnşallah her şey yolunda devam eder..

Benim adet gecikmemden başladı bulantılar hala da devam ediyor. Yorgunluk bir yandan mide bulantısı bir yandan işkence oldu işe gitmek resmen Bazılarında hiç olmuyormuş bulantı belki öyle olur seninki de..

Şimdi doktorda cıktım ultrasonda kese göründü bebek için erken dedi.en azında dış gebelik tehdidi yok Allaha şükür.düşük ihtimali kanama dedi ama kan degerin önemli yükselmişse düşük yok şimdilik demekmiş.kan tahlili sonucu için arayacak 1 saate kadar

bendede başlamadı henüz erken sanırım daha. ilk hamileliğimde 8. haftada başlamıştı bulantılarım 16. haftada bitmişti neyseki.. bakalım bu nasıl geçecek..

arkadaşım sancılar yüzünden gece uykudan uyanıyordu şimdi yedinci ayını bitirdi sorun yok ilerde geçecek bunlar normal hamilelik belirtileri herkese eşit derecede olmayabilir kiminde az olur kimin de çok

Canım ağrı bende de vardı ama geçti çok şükür az sabret senin de geçecek

arkadaşım sancılar yüzünden gece uykudan uyanıyordu şimdi yedinci ayını bitirdi sorun yok ilerde geçecek bunlar normal hamilelik belirtileri herkese eşit derecede olmayabilir kiminde az olur kimin de çok
ha işte o ben . Gece gündüz sancı bana uyku uyutmuyor. Birde çevre normal değil diyor. Hiç hamileyken sancı çekilir mi diyorlar .ssağolun içim rahatladı biraz.

Hoşgeldin doğum tarihlerimiz aynislicanaydin, post: 40106057, member: 597221"]Merhabalar kızlar.. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirimm :) Cumartesi gittim ilk defa doktora. Önceden bir kaybım olduğu için erkenden gidip heyecanlanmak istemedim. Normal görünüyor şimdilik her şey. Kalp atışlarımızı da duyduk. İçim rahat etsin diye özellikle dinletti doktorum sağ olsun :) İnşallah her şey yolunda devam eder..[/QUOTE]
Hosgeldin

Canım hayırlı olsun. Bizim tarihlerimiz aynı görünüyoru =) o yüzden sormak istedim. ultrason karından mı yapıldı.? ben geçen hafta gittim. keseyi gördük sadece. iki hafta sonra gel dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…