- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.861
mmide bulantisi bas dönmesi hamileligin temel tasidir canim insan belirti yasamadan hisshissedemiyor.suan hic bulanti yasamadigim icin zorlugunu bilmiyorum zaten dedim ya baslayincada bitsin diye aglarim :)Mide bulantısı istediğinize inanamıyorum. İnsan hasta olmayı ister mi? Karnın büyüsün bebeğin tekmelesin onu iste :)
Canımm ben de kiloluyum. Boyum 1.74, 83 bilirdim kendimi 88 cıktım ! Sok oldum acayıp su içiyorum ve kabızım. Ya biz sadece sımarık hamıle olamayız o kdr. O doktorun kafasını kırayım sana bişey olmasın !!! Güzel beslen belkı kılo bılemverırsın gunluk yedıklerımızın sadece 300 kalorisi bebeğe gidiyormus. Hamıleyken zayıflayan bıle var. Bızım ıcın onemlı olan vıtamın ve mınerallerı almak. Cocuk ıcın kılo almamıza gerek yok zaten. Dengeli beslenicez biz o kdr. Artı alırsak da vericez zaten doğumdan sonra. Ahh o ilk donem herkes Nasıl zayıflıyor ıykusuzluktan ve Kısmet olursa ızunca bır sure emzirirsek öyle de zayıflıcaz. Lütfen panık yapma canını sıkma. O toktora da bi daha gitme. Asabımı bozdu, uslubunu yediğim.
Mrb arkadaslar ben bir kasim annesi adayiyim.hepimize hayirli olsun...
Canim benim, tesekkur ederim destegin icin.Canımm ben de kiloluyum. Boyum 1.74, 83 bilirdim kendimi 88 cıktım ! Sok oldum acayıp su içiyorum ve kabızım. Ya biz sadece sımarık hamıle olamayız o kdr. O doktorun kafasını kırayım sana bişey olmasın !!! Güzel beslen belkı kılo bılemverırsın gunluk yedıklerımızın sadece 300 kalorisi bebeğe gidiyormus. Hamıleyken zayıflayan bıle var. Bızım ıcın onemlı olan vıtamın ve mınerallerı almak. Cocuk ıcın kılo almamıza gerek yok zaten. Dengeli beslenicez biz o kdr. Artı alırsak da vericez zaten doğumdan sonra. Ahh o ilk donem herkes Nasıl zayıflıyor ıykusuzluktan ve Kısmet olursa ızunca bır sure emzirirsek öyle de zayıflıcaz. Lütfen panık yapma canını sıkma. O toktora da bi daha gitme. Asabımı bozdu, uslubunu yediğim.
bildirmen lazım gebeliğini çünkü aşı filan bazı şeyleri sadece onlar yapacak.. mesela ilk aşımız tetanozmuş sanırım haziranda :)kızlar ya bişey sorcam şimdi ben özel doktora gidiyorum ya aile hekimime gitmeme gerek var mı ayrıca acaba. onlar da takip ediyor mu illa?
hadi ya o zaman gideyim bari ben:)bildirmen lazım gebeliğini çünkü aşı filan bazı şeyleri sadece onlar yapacak.. mesela ilk aşımız tetanozmuş sanırım haziranda :)
Ay ne bilimmmkaynanamin uydurmasi iste.. vucudunda biryere degerse leke olurmus cok tanidiginin basina gelmis falan filann..resmen elime Şöyle alip yiyemiyom zevkle ya,esim yediriyor
Gecmis olsun canım kafana takma onun terbiyesizligi yalnız ben anlamadım aile hekimine gitmek zorundamisin ben hiç gitmedim neden her ay onun suratıni çekmek zorunda olasınkiCanim benim, tesekkur ederim destegin icin...malesef yeni aile hekimim oldu kendileri ve tekrar degistirme sansim yok yakin zamanda en azindan..ilk karsilasmada moral bozuklugu olduu korkuttu beni,off gormek istemiyorum onun suratsiz yuzunu ama yeterki bebegimle ben saglikli gecirelim de napim cekecez ayda bir o surati hem seni nasil takip edicem ben risklisin dedi hakaretler etti hemde ayda bir cagircam seni dedi
Aynen canım yaa.. Bi de baş ağrıları başladı ara ara.. Ama biraz daha iyi bulantılarım ilk günlere göre.. Benim çok sıkışmıyor şimdilik belki ilerde büyüdükçe..canim erken baslamis senin bulantin.benim ablamda oyle idrar testinde cift cizgi gordu basladi bulantillari.yorgunluk cidden hat safada bide ben wc ye gitmekten bktim 10 dk ya bi idarar skisiyorum
Gecmis olsun canım kafana takma onun terbiyesizligi yalnız ben anlamadım aile hekimine gitmek zorundamisin ben hiç gitmedim neden her ay onun suratıni çekmek zorunda olasınki
Ya kızlar ben çok sorunlu bir hamilelik geciriyormusum gibi hissediyorum. Mide yanmalari m Halsizlik leri m ve en can sıkıcı olan ise bitmek bilmeyen adet sancilarim. Çok üzülüyorum ve korkuyorumözellikle de sancılar dan. Her an adet olacam gibi. Ya var mı benim gibi aranizda
Kizlar maalesef iki gundur gribim ve dun kahverengi lekelenmem oldu ilac kullandm bugun gecti ama grip oldugum icin cok endiseliyim. Ilkindede 6 haftalikken grip olmustum ve 13 haftalikken dustu. Erken donemde grip olup saglikli dogum yapan var mi cokk endiseliyim
Doktora sordun mu canım, kanaman var ya ? Uzanabilsen keşke?Kızlar sizce otobüsle 6 saatlik yola çıkabilir miyizmecburiyetinde dolayı. Taşıniyoruz da
Evet grip ve stres dusuk nedenleri dedi. Ve kotu olan yani da cocuk kendi elime dustu ve kafasnda siyah bisey vardi onu da gribe yordular o yuzden bu korkum sonucta virus bulasiyor. Ve ondan sonra kac doktora dusuk yaptm dediysem hepsi grip mi oldun diye sordular:-(Canım ben de grip oldum iyileştim ve her şey yolunda gidiyor. Neden grip olunca bir şey olacağını düşünüyorsun ki? Ateşin yükselmediği sürece bir şey olmaz.
13. haftada neden düştüğü belli olmadı mı?6. haftadaki grip yüzünden mi dediler?
Çileği ilk defa duydumOf.sorma yaaa,benimde canim cilek cekiyor kaynanam leke olur diyor...daha ortada ne kese gorduk ne bebisi dur bakalim diyorum..ne olcak diyorum..esim agzima veriyor bana dokundurtmuyor..kaynanamincok tanidigi oyle olmusta halbuki bana da sacma geliyor..
Hem de nasılçalışan hamile anneler, artık hiç çalışasım yok sizdede aynı şey oldu mu insan hep evde olmak istiyo birileride yemeği temizliği yapsın istiyo
Konuşulan yazıyı alıntılamıştım ama sadece sizin konuşmanız çıkmış bir hata sonucuöylemi deneyim bari teşekkür ederim :)
ben mi anlamadım pardon ? konu kapandı gitti ben şuan yorum bile yapmadım neden tekrar bana anlayamadın diyorsunuz.
benimde gitcek heralde bazı gecelerde çok sızlıyor gripden diye düşünüyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?