2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mide bulantısı istediğinize inanamıyorum. İnsan hasta olmayı ister mi? Karnın büyüsün bebeğin tekmelesin onu iste :)
mmide bulantisi bas dönmesi hamileligin temel tasidir canim insan belirti yasamadan hisshissedemiyor.suan hic bulanti yasamadigim icin zorlugunu bilmiyorum zaten dedim ya baslayincada bitsin diye aglarim :)

canım sen gemideydin değilmi indiniz heralde kilo almamız normal ki iyice hareketlerimiizi kısıtladık

Mrb arkadaslar ben bir kasim annesi adayiyim.hepimize hayirli olsun...

hoşgeldiniz sizeede hayırlı olsun :)

Canim benim, tesekkur ederim destegin icin...malesef yeni aile hekimim oldu kendileri ve tekrar degistirme sansim yok yakin zamanda en azindan..ilk karsilasmada moral bozuklugu olduu korkuttu beni,off gormek istemiyorum onun suratsiz yuzunu ama yeterki bebegimle ben saglikli gecirelim de napim cekecez ayda bir o surati hem seni nasil takip edicem ben risklisin dedi hakaretler etti hemde ayda bir cagircam seni dedi

Ay ne bilimmm kaynanamin uydurmasi iste..vucudunda biryere degerse leke olurmus cok tanidiginin basina gelmis falan filann..resmen elime Şöyle alip yiyemiyom zevkle ya,esim yediriyor

Bende şöyle biliyorum, yine başka bir hurafeye göre izinsiz yediğin meyveden sonra elini ilk sürdüğün yerde leke olurmuş..Benim anneciğim bana hamileyken çilek tarlasında bir tanesini ağzını atmış sonrada kafasını kaşımış herhalde kocaman kırmızı çilek izi var saçımın başladığı yerde ensemde :)) Ama kızlar bence hiçbir hurafeye inanmayın ben şahsen hamileyken de doğumdan sonrada öyle yapacağım..

Gecmis olsun canım kafana takma onun terbiyesizligi yalnız ben anlamadım aile hekimine gitmek zorundamisin ben hiç gitmedim neden her ay onun suratıni çekmek zorunda olasınki

canim erken baslamis senin bulantin.benim ablamda oyle idrar testinde cift cizgi gordu basladi bulantillari.yorgunluk cidden hat safada bide ben wc ye gitmekten bktim 10 dk ya bi idarar skisiyorum
Aynen canım yaa.. Bi de baş ağrıları başladı ara ara.. Ama biraz daha iyi bulantılarım ilk günlere göre.. Benim çok sıkışmıyor şimdilik belki ilerde büyüdükçe..

Kızlar aile hekimine gitmeniz gerekmez bence tlf ile bildirmeniz yeterli. Bana dedikleri, 20. Haftada aşımız varmış, şimdilik sadece bunu dediler..

Gecmis olsun canım kafana takma onun terbiyesizligi yalnız ben anlamadım aile hekimine gitmek zorundamisin ben hiç gitmedim neden her ay onun suratıni çekmek zorunda olasınki

Benim aile hekimi de daha evlenmek için test yaptırırken hamile kaldığınızda eşinizden önce bana geleceksiniz gibi talihsiz bir cümle kurmuştu. Ne haddinize? Ama 2 ay önce mecbur gebelik öncesi doktorumun istediği testlerinin birçoğunu ücretsiz yapıyorlar diye gittim. Yine benzer şeyleri söyledi, bu testleri yapıyorum ama buraya düzenli olarak geleceksiniz hamile kalırsanız vs.. Şimdi şöyle bir durum var benim mesaim erken başlıyor her ay bir de izin mi alacağım ona gözükmek için..Aşı filan için yine gideceksek yandık.

Kizlar maalesef iki gundur gribim ve dun kahverengi lekelenmem oldu ilac kullandm bugun gecti ama grip oldugum icin cok endiseliyim. Ilkindede 6 haftalikken grip olmustum ve 13 haftalikken dustu. Erken donemde grip olup saglikli dogum yapan var mi cokk endiseliyim

Canım ben de aynı soruyu çok yerde sordum. Doktora da sordum. İlk 3 ay adet olacakmış gibi ağrı normal dedi. 5. hafta bitince geçmişti. Senim daha 5. haftan bitmemiş. Hem doktorun dediği gibi 12 hafta bile sürebilir. Endişelenme. Kanama olmadıkça her türlü ağrı normal. Benim de şimdi belim çok acıyor. Ağırmıyor, acıyor. Onu da sordum rahim büyüyor dedi doktor bu defa da.

Canım ben de grip oldum iyileştim ve her şey yolunda gidiyor. Neden grip olunca bir şey olacağını düşünüyorsun ki? Ateşin yükselmediği sürece bir şey olmaz.
13. haftada neden düştüğü belli olmadı mı?6. haftadaki grip yüzünden mi dediler?

Evet grip ve stres dusuk nedenleri dedi. Ve kotu olan yani da cocuk kendi elime dustu ve kafasnda siyah bisey vardi onu da gribe yordular o yuzden bu korkum sonucta virus bulasiyor. Ve ondan sonra kac doktora dusuk yaptm dediysem hepsi grip mi oldun diye sordular:-(

Çileği ilk defa duydum ciğeri hep derler de. Aklımıza getirmeyelim inş kötü şeyler dua etmek lazım sağlıklı olsun diye

Konuşulan yazıyı alıntılamıştım ama sadece sizin konuşmanız çıkmış bir hata sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…