2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar dün sabah tekrar başlayan kahve akıntı dün akşam kırmızıya döndü ve acile gittik kese etrafında kanama var dediler alttan muayene istemediğim için bi tahlil yapamayacaklarini söylediler ve eve gonderdiler bugun farklı bir doktora gittim kesede şekil bozukluğu var bir hafta istirahat kanama artarsa gel suan sağlıklı bir gebelik değil kendinizi en kotusu ne hazırlayın dedi ve bu aksam pedime parça geldi elim ayağım bosandi doktoruma watsapptan yazdim sanırım düşük başladı yarın sabah gel bakalım dedi eğer listede adım varsa silinmesini rica ediyorum hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim allaha emanet olun

Kizlar meraba
Ben de surekli gerinme istegi var. Sizde de oluyo mu? Gece uykumun arasinda ve sabahlari yogun oluyor. Normal bisi mi?

2cm üzerine çıktıktan sonra görünüyor kimisinde 3cm şuan o kese boş değil canım. Sadece teknoloji onu göremiyor henüz. Gönlünü ferah tut sen.
Rabbim acil şifa versin canım inşallah sende bebeğinde sağsalim atlatırsınız.
Canım çok geçmiş olsun benimde 9 haftada kalbi durdu ve kürtajla aldılar. İlk günler ister istemez üzülüyorsun çok çünkü insan hayaller kuruyor hevesleniyor. Ama çabuk geçiyor inan herşey insan için. Hep sağlıklı hayırlı evlat isteyelim allah'tan. Inşallah tez zamanda yeniden verir rabbim.

Cok geçmiş olsun canım bende bebegimi kaybediyorum düşük başlamış.parçamı gelecek bilmiyorum doktor bekle dedi.

Amin inşallah . Çok sağol :)

Çok teşekkür ederim. en iyiyim çok şükür. Umarım bebeğimde iyidir.

Düşmeseydi demişssin ya bi parça felan mı düşecek şimdi bende
Yok canım sadece kesemiz oluştuğu için pıhtı şeklinde normal adet gibi Görülüyor".kimisinde Ağrı olurmuş bende asırı şekilde Ağrı olmadı.düşmeseydi derken rahmine BAKIYOR doktor benim sürekli kontrole çağırdı ozamanlar.degerim düştükçe.kanamalarımla azaldı ve bitti.

Canım hayırlı olsun. Bizim tarihlerimiz aynı görünüyoru =) o yüzden sormak istedim. ultrason karından mı yapıldı.? ben geçen hafta gittim. keseyi gördük sadece. iki hafta sonra gel dedi bana.

5+2 iken 18.1 mm idi ve boştu canım korkma erken daha haftaya görürsün inşallah

. Teşekkür ederim hanımlar içim rahatladı gerçekten dün akşam ellerim buz gibiydi stresten rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Geçmiş olsun cnm allah tez zamanda tekrar nasip eder inş. Allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…