- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.941
2cm üzerine çıktıktan sonra görünüyor kimisinde 3cm şuan o kese boş değil canım. Sadece teknoloji onu göremiyor henüz. Gönlünü ferah tut sen.İyi akşamlar hanımlar bu akşam dr.a gittik karından keseyi gördü ama bebek görünmedi normalmi sizce boş gebelik falan yazıyo nette çok korkuyorum 13.7 mm çıktı bugün tam 5+0 haftalık sanırım bilgisi olan yaşayan paylaşabilirmi?
Rabbim acil şifa versin canım inşallah sende bebeğinde sağsalim atlatırsınız.Herkese iyi geceler. Dün gece 2 gibi acile gittik. Ateş 39.5 a çıkmıştıserumla düşürdüler. Ama ne kadar ateşli kaldım evde bilmiyorum Serumdan sonra ilaç yazdı doktor.Bizde kadın doğum uzmanında görünmek fikir almak istedik bebeğe verebileceği zarar konusunda. Doktor moral bozucu konuştu. Kanda crp değeri artmış enfeksiyona bağlı önemli olan anne sağlı gençsiniz bir daha çocuk yaparsınız dedi Bebeğe zararı olmaz diyemem düşedebilir anormalide yapabilir hiçbişey yapmayabilirde dedi.Bugün ılık duş ıslak havlu 2 minoset (doktor vermişti) ateş zaman zaman 38e yaklaşsada genellikle normal seyrinde tuttuk. Şİmdi düşük baya ama çok canımız sıkıldı. Cuma doktora görünücem sonuçlarıma göre bir fikirde ondan alıcam. Ateş yükselmedikçede minoset almayacam. Bu arada kalbide atmaya başlamış minişimin
Canım çok geçmiş olsun benimde 9 haftada kalbi durdu ve kürtajla aldılar. İlk günler ister istemez üzülüyorsun çok çünkü insan hayaller kuruyor hevesleniyor. Ama çabuk geçiyor inan herşey insan için. Hep sağlıklı hayırlı evlat isteyelim allah'tan. Inşallah tez zamanda yeniden verir rabbim.Kizlar dün sabah tekrar başlayan kahve akıntı dün akşam kırmızıya döndü ve acile gittik kese etrafında kanama var dediler alttan muayene istemediğim için bi tahlil yapamayacaklarini söylediler ve eve gonderdiler bugun farklı bir doktora gittim kesede şekil bozukluğu var bir hafta istirahat kanama artarsa gel suan sağlıklı bir gebelik değil kendinizi en kotusu ne hazırlayın dedi ve bu aksam pedime parça geldi elim ayağım bosandi doktoruma watsapptan yazdim sanırım düşük başladı yarın sabah gel bakalım dedi eğer listede adım varsa silinmesini rica ediyorum hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim allaha emanet olun
Süt içmek iyi geliyor demişlerdi dene istersen.İyi geceler annişler
Midem çok yanıyo bugün napsam?
Cok geçmiş olsun canım bende bebegimi kaybediyorum düşük başlamış.parçamı gelecek bilmiyorum doktor bekle dedi.Kizlar dün sabah tekrar başlayan kahve akıntı dün akşam kırmızıya döndü ve acile gittik kese etrafında kanama var dediler alttan muayene istemediğim için bi tahlil yapamayacaklarini söylediler ve eve gonderdiler bugun farklı bir doktora gittim kesede şekil bozukluğu var bir hafta istirahat kanama artarsa gel suan sağlıklı bir gebelik değil kendinizi en kotusu ne hazırlayın dedi ve bu aksam pedime parça geldi elim ayağım bosandi doktoruma watsapptan yazdim sanırım düşük başladı yarın sabah gel bakalım dedi eğer listede adım varsa silinmesini rica ediyorum hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim allaha emanet olun
Amin inşallah . Çok sağol :)Evet ya doğru diyorsun. Ya bazı doktorlar ciddi çok insafsız oluyor. Sonuçta içimizde birden parça bir can var ya. Canını sıkma sen canım. Doktoruna git o sana daha sağlıklı bilgi verir. Geçmiş olsun. Ins. Bebis inde sağlıklıdır Melekler korumuştür bebeğini.
Teşekkürler canım :) Şimdi iyiyim çok şükür. Tek korkum o ateşli kaldığım süre. İlaçta almıyorumCanim cok gecmis olsun dikkat et kendine aci sifalar diliyorum icini ferah tut
Çok teşekkür ederim. en iyiyim çok şükür. Umarım bebeğimde iyidir.2cm üzerine çıktıktan sonra görünüyor kimisinde 3cm şuan o kese boş değil canım. Sadece teknoloji onu göremiyor henüz. Gönlünü ferah tut sen.
Rabbim acil şifa versin canım inşallah sende bebeğinde sağsalim atlatırsınız.
Canım çok geçmiş olsun benimde 9 haftada kalbi durdu ve kürtajla aldılar. İlk günler ister istemez üzülüyorsun çok çünkü insan hayaller kuruyor hevesleniyor. Ama çabuk geçiyor inan herşey insan için. Hep sağlıklı hayırlı evlat isteyelim allah'tan. Inşallah tez zamanda yeniden verir rabbim.
Yok canım sadece kesemiz oluştuğu için pıhtı şeklinde normal adet gibi Görülüyor".kimisinde Ağrı olurmuş bende asırı şekilde Ağrı olmadı.düşmeseydi derken rahmine BAKIYOR doktor benim sürekli kontrole çağırdı ozamanlar.degerim düştükçe.kanamalarımla azaldı ve bitti.Düşmeseydi demişssin ya bi parça felan mı düşecek şimdi bende
Canım hayırlı olsun. Bizim tarihlerimiz aynı görünüyoru =) o yüzden sormak istedim. ultrason karından mı yapıldı.? ben geçen hafta gittim. keseyi gördük sadece. iki hafta sonra gel dedi bana.
5+2 iken 18.1 mm idi ve boştu canım korkma erken daha haftaya görürsün inşallah
. Teşekkür ederim hanımlar içim rahatladı gerçekten dün akşam ellerim buz gibiydi stresten rabbim hakkımızda hayırlısını versin..2cm üzerine çıktıktan sonra görünüyor kimisinde 3cm şuan o kese boş değil canım. Sadece teknoloji onu göremiyor henüz. Gönlünü ferah tut sen.
Rabbim acil şifa versin canım inşallah sende bebeğinde sağsalim atlatırsınız.
Canım çok geçmiş olsun benimde 9 haftada kalbi durdu ve kürtajla aldılar. İlk günler ister istemez üzülüyorsun çok çünkü insan hayaller kuruyor hevesleniyor. Ama çabuk geçiyor inan herşey insan için. Hep sağlıklı hayırlı evlat isteyelim allah'tan. Inşallah tez zamanda yeniden verir rabbim.
Geçmiş olsun cnm allah tez zamanda tekrar nasip eder inş. Allaha emanet ol..Kizlar dün sabah tekrar başlayan kahve akıntı dün akşam kırmızıya döndü ve acile gittik kese etrafında kanama var dediler alttan muayene istemediğim için bi tahlil yapamayacaklarini söylediler ve eve gonderdiler bugun farklı bir doktora gittim kesede şekil bozukluğu var bir hafta istirahat kanama artarsa gel suan sağlıklı bir gebelik değil kendinizi en kotusu ne hazırlayın dedi ve bu aksam pedime parça geldi elim ayağım bosandi doktoruma watsapptan yazdim sanırım düşük başladı yarın sabah gel bakalım dedi eğer listede adım varsa silinmesini rica ediyorum hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim allaha emanet olun
Gunaydin herkese.Kizlar meraba
Ben de surekli gerinme istegi var. Sizde de oluyo mu? Gece uykumun arasinda ve sabahlari yogun oluyor. Normal bisi mi?
Günaydın hanımlar
Gunaydin herkese.
Ben aranizda yeniyim bana yanit verebilecek kimse yok mu
Gunaydin herkese.
Ben aranizda yeniyim bana yanit verebilecek kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?