2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Çok geçmişler olsun canım içini ferah tut lütfen..

Bende oluyor, hatta kendimi uykumda gerinirken yakalıyorum. Cok uyuyoruz ondan kaslar rahatlamak icin gerinmeye ihtiyac duyuyor bence:)
Aynen bende de geceleri cok.
Belki bebis icerde buyuyebilmek icin yer actiriyordur bize bu sekilde yaptirarak

Rabbim sana sabır versin canım geçmiş olsun.. Çok zor biliyorum ama metanetli olmaya çalış, Allah kızına uzun ömür versin, sana bağışlasın..

Allah sabır versin arkadaşım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın..

çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Benim de karnım çok şişti 5 aylık hamile gibiyim
Kilo da almadım.
Ben biraz araştırdım ilk aylarda olabiliyormuş gazdan dolayı şişkinlik.
Ayrıca karnımızda şuan yoğun bir faaliyet var takma kafana

Cok geçmiş olsun canım bende bebegimi kaybediyorum düşük başlamış.parçamı gelecek bilmiyorum doktor bekle dedi.

üst üste kötü haberler geçmiş olsun arkadaşlar Allahım inşallah tekrar sağlıklı gebelikler nasip eder

Günaydın, dün gittim doktora tekrardan serum takviyesi yapıldı. Hiçbir şey yiyememenin bedeli. Sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi hepimiz inşallah.

serum takviyesi bulantiya iyi geliyormu faydasi oluyormu?
bulantilarim yuzunden agliyorum resmen yemek yiyemiyorum su icemiyorum

gunaydin kizlar benim gibi bulanti cekenler icin gun pek aydinolmuyor, kan verdim geldim simdi saat 3te ultrason icin gidecem bide bulantilarimi soylicem acliktan basim donuyor

Benim de karnım çok şişti 5 aylık hamile gibiyim
Kilo da almadım.
Ben biraz araştırdım ilk aylarda olabiliyormuş gazdan dolayı şişkinlik.
Ayrıca karnımızda şuan yoğun bir faaliyet var takma kafana
gaz deme ya dün resmen gaz sancısı uyutmadı inleme sesime uyandım napcam bunu

bulantı sabah sabah insaanı sarsıyor ya bi geçse şu haftalar vücut çok halsiz kalıyr ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

çok cok geçmiş olsun canım. Rabbim kızına eşine uzun ömür nasip etsin. Allahım güç versin sabır versin. Hayırlısını nasip etsin herzaman.

cok uzuldum canim gecmis olsun en kisa surede yeniden saglikli gebe kalip kucagina alirsin bebegini....

Aynı şişlikler bende de var canım...ortalıkta 5 aylık gibi dolanıyorum Gaz şişkinliği diyolar bakalım sonumuz nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…