- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.981
Bende oluyor, hatta kendimi uykumda gerinirken yakalıyorum. Cok uyuyoruz ondan kaslar rahatlamak icin gerinmeye ihtiyac duyuyor bence:)Kizlar meraba
Ben de surekli gerinme istegi var. Sizde de oluyo mu? Gece uykumun arasinda ve sabahlari yogun oluyor. Normal bisi mi?
bende hiç olmadı bilmiyorum ama normaldir sanırım uyku haline bağlı olabilir belki.
Herkese iyi geceler. Dün gece 2 gibi acile gittik. Ateş 39.5 a çıkmıştıserumla düşürdüler. Ama ne kadar ateşli kaldım evde bilmiyorum Serumdan sonra ilaç yazdı doktor.Bizde kadın doğum uzmanında görünmek fikir almak istedik bebeğe verebileceği zarar konusunda. Doktor moral bozucu konuştu. Kanda crp değeri artmış enfeksiyona bağlı önemli olan anne sağlı gençsiniz bir daha çocuk yaparsınız dedi Bebeğe zararı olmaz diyemem düşedebilir anormalide yapabilir hiçbişey yapmayabilirde dedi.Bugün ılık duş ıslak havlu 2 minoset (doktor vermişti) ateş zaman zaman 38e yaklaşsada genellikle normal seyrinde tuttuk. Şİmdi düşük baya ama çok canımız sıkıldı. Cuma doktora görünücem sonuçlarıma göre bir fikirde ondan alıcam. Ateş yükselmedikçede minoset almayacam. Bu arada kalbide atmaya başlamış minişimin
Aynen bende de geceleri cok.Bende oluyor, hatta kendimi uykumda gerinirken yakalıyorum. Cok uyuyoruz ondan kaslar rahatlamak icin gerinmeye ihtiyac duyuyor bence:)
Rabbim sana sabır versin canım geçmiş olsun.. Çok zor biliyorum ama metanetli olmaya çalış, Allah kızına uzun ömür versin, sana bağışlasın..Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...
Kizlar dün sabah tekrar başlayan kahve akıntı dün akşam kırmızıya döndü ve acile gittik kese etrafında kanama var dediler alttan muayene istemediğim için bi tahlil yapamayacaklarini söylediler ve eve gonderdiler bugun farklı bir doktora gittim kesede şekil bozukluğu var bir hafta istirahat kanama artarsa gel suan sağlıklı bir gebelik değil kendinizi en kotusu ne hazırlayın dedi ve bu aksam pedime parça geldi elim ayağım bosandi doktoruma watsapptan yazdim sanırım düşük başladı yarın sabah gel bakalım dedi eğer listede adım varsa silinmesini rica ediyorum hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim allaha emanet olun
canım senle tarihimiz aynı. doktora gittin mi sen? beni yarın çağırdı ilk kontrolümüz yarın çok heyecanlıyımHimm anladim canim herkeste farkli demekki.
Evet bazen cok uykulu oluyorum bazen normal. Suan cok uykum var mesela.
çok üzüldüm çok geçmiş olsunKızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...
Kızlar bişey sorucam 6+1 oldum. Ya acayıp karnım sıs. Kafayı sıyırcam 5 aylık hamıle gibiyim.... Tansiyona baktırdım hafif düşük hiper değil en azından. Valla cıkdırcam. Yüzüm de ablaklaştı. Yiyo muyum hayır valla bütün öğünlerde toplam 4 dilim kepek ekmek. Dum mercımek yemeği yedim akşam sabah öğlen kahvaltı gibi. Kalori almıyorum nasıl böyle şişiyorum ?
Kizlar dün sabah tekrar başlayan kahve akıntı dün akşam kırmızıya döndü ve acile gittik kese etrafında kanama var dediler alttan muayene istemediğim için bi tahlil yapamayacaklarini söylediler ve eve gonderdiler bugun farklı bir doktora gittim kesede şekil bozukluğu var bir hafta istirahat kanama artarsa gel suan sağlıklı bir gebelik değil kendinizi en kotusu ne hazırlayın dedi ve bu aksam pedime parça geldi elim ayağım bosandi doktoruma watsapptan yazdim sanırım düşük başladı yarın sabah gel bakalım dedi eğer listede adım varsa silinmesini rica ediyorum hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim allaha emanet olun
Cok geçmiş olsun canım bende bebegimi kaybediyorum düşük başlamış.parçamı gelecek bilmiyorum doktor bekle dedi.
Günaydın, dün gittim doktora tekrardan serum takviyesi yapıldı. Hiçbir şey yiyememenin bedeli. Sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi hepimiz inşallah.
gaz deme ya dün resmen gaz sancısı uyutmadı inleme sesime uyandım napcam bunuBenim de karnım çok şişti 5 aylık hamile gibiyim
Kilo da almadım.
Ben biraz araştırdım ilk aylarda olabiliyormuş gazdan dolayı şişkinlik.
Ayrıca karnımızda şuan yoğun bir faaliyet var takma kafana
serum takviyesi bulantiya iyi geliyormu faydasi oluyormu?
bulantilarim yuzunden agliyorum resmen yemek yiyemiyorum su icemiyorum
gunaydin kizlar benim gibi bulanti cekenler icin gun pek aydinolmuyor, kan verdim geldim simdi saat 3te ultrason icin gidecem bide bulantilarimi soylicem acliktan basim donuyor
Bugün benimde burnum kanadı hop sen geldin aklima:/ demek ki olabiliyormuş.Kızlar burun kanaması yaşayan var mi
iki günde bir bir kaç damla burnu m kanadı benim. ÖnemSemedim pek bu sabah yine bir iki damla kanadı. Netten baktım sanırım olabiliyor mus. Kan hacmi arttığı için.
çok cok geçmiş olsun canım. Rabbim kızına eşine uzun ömür nasip etsin. Allahım güç versin sabır versin. Hayırlısını nasip etsin herzaman.Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Ay ne güzel ne güzel, Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı başımıza :) Bu arada bende sadece çubuk kraker yiyebiliyorum
bulantı sabah sabah insaanı sarsıyor ya bi geçse şu haftalar vücut çok halsiz kalıyr ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Kızlar bişey sorucam 6+1 oldum. Ya acayıp karnım sıs. Kafayı sıyırcam 5 aylık hamıle gibiyim.... Tansiyona baktırdım hafif düşük hiper değil en azından. Valla cıkdırcam. Yüzüm de ablaklaştı. Yiyo muyum hayır valla bütün öğünlerde toplam 4 dilim kepek ekmek. Dum mercımek yemeği yedim akşam sabah öğlen kahvaltı gibi. Kalori almıyorum nasıl böyle şişiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?