- 25 Şubat 2015
- 123
- 103
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.901
Keseyi bugün gürdüydüm canımCanım geçmiş olsun,Rabbim bi daha ki sefere daha sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşAllah . Beta hcg de düşüş olduğu için öyle demiştir. Keseyigörmüşmüydün canım ,görmediysen eğer kendiliğinden düşecektir zaten. Tekrar geçmiş olsun...
Sence bekleyince gelirmi parça ne yapmalıyımKeseyi bugün gürdüydüm canım
Canım bence bir danış doktoruna,belki kendiliğinden düşmeyebilir.Keseyi bugün gürdüydüm canım
Doktorum şimdi aradı düşük yapıyormuşum.hepinize saglıklı hamilelikler inşallak saglıcakla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi
senle günümüz aynı daha kese kalp atışı durumlarına girmedin demi
Doktorum şimdi aradı düşük yapıyormuşum.hepinize saglıklı hamilelikler inşallak saglıcakla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi
Cumartesi bizi haberdar et iyi geçer inşallah bende önümüzdeki hafta bi gün gitcem inşallahben henüz doktora gitmedim canım c. tesi gideceğim inşallah..bhcg iki günde bir 2 ye katlıyorsa ben şu an 18 000 lerde olmalıyım..
simayus Allah sabır ve güç versin canım umarım kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur..
Rabbım sabır versın tez vakıtte tekrar kalır kucagına alırsın inşallahhhKeseyi bugün gürdüydüm canım
Bilmiyorumki. Oyle dedi ...ayda bir ben muayene etcem,ebelerde gerekli zamanlarda seni cagircak,gidisatin riskli ama dedi lafta soktu..her lafinda bir sokus vardi.korkuttu beni..Gecmis olsun canım kafana takma onun terbiyesizligi yalnız ben anlamadım aile hekimine gitmek zorundamisin ben hiç gitmedim neden her ay onun suratıni çekmek zorunda olasınki
Aynen yaa bende geceleri.uyku tutmuyor dusuncelerden heycandan yada uykum.olmuyor..ama sabah erkenden de ayaklaniyorum 6 gibiAyyy allahtan yanlız degılım butungun yattım ewde kafamı kaldrmk ıstemıorum uyumk ıstıom gece uyuyamıorum bu sefer miğdem desen allhlık ayyy nolcak bole bılmıommm
Canim benim bu durumda ne denir,nasil teselli verilir bilemiyorum bu acinin tesellisi de olmaz zaten ..cunku benimde basima gelmisti seni oyle iyi anliyorum kii..bende6 haftalikkend dusuk.yaptim..Allahin.izniyle daha saglikli hayirli evlatlar.nasip etsin.Malesef cagırmadı 1 hafta sonra randevum var kan tahlili için
Cnm bnm ben bildiğin uyuyom miğdemde kötü eşim gelmiş bgun askım koltugun her tarafında( c koltugumuz var )uyumussun dıoAynen yaa bende geceleri.uyku tutmuyor dusuncelerden heycandan yada uykum.olmuyor..ama sabah erkenden de ayaklaniyorum 6 gibisonra gun icinde uyu babam uyuuu ama calisinca ancak gozlerimi dinlendirebiliyorum..
Ay canim.yaaa kiyamammCnm bnm ben bildiğin uyuyom miğdemde kötü eşim gelmiş bgun askım koltugun her tarafında( c koltugumuz var )uyumussun dıo
Valla bundan öncekı 3 gebeliğimdede hiç böle olmamıstım bu biraz zorluooo bnı hr hamilelk farklıymış gercektennnAy canim.yaaa kiyamamm
vajinal baktırdınız mı? karından olunca erken gebeliklerde bebek görünmezİyi akşamlar hanımlar bu akşam dr.a gittik karından keseyi gördü ama bebek görünmedi normalmi sizce boş gebelik falan yazıyo nette çok korkuyorum 13.7 mm çıktı bugün tam 5+0 haftalık sanırım bilgisi olan yaşayan paylaşabilirmi?
Herhangi bir müdahale edildimiydi sana yoksa bekledinmi düşük olmasını.Canim benim bu durumda ne denir,nasil teselli verilir bilemiyorum bu acinin tesellisi de olmaz zaten ..cunku benimde basima gelmisti seni oyle iyi anliyorum kii..bende6 haftalikkend dusuk.yaptim..Allahin.izniyle daha saglikli hayirli evlatlar.nasip etsin.
yok cnm sadece karından baktı keseyi gördü gebelik var dedi ama bebek henüz görünmüyor dedi haftaya çarşamba çağırdı. İnş. Erken olduğu içindirvajinal baktırdınız mı? karından olunca erken gebeliklerde bebek görünmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?