- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.001
Sevgili kasım anneleri aranıza bende katılıyorum :) daha dün öğrendik sat 13 şubat beta hcg 1504 çıktırabbim hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin yalnız ben faranjitim ve çok sinir bozucu bir öksürüğüm var ilaç kullanmıyorum ama öksürük bebeğe zarar verirmi kafayı yicem sanırım düşünmekten yarın doktor muaynemiz var inşş keseyi görürüz
Çok geçmiş canımKızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...
Ah canim benimm,nasil rahatladim beni anlayan birini goruncee,,masallah 8 haftalik olmussunuz insallah bende bu guzel gunleri gorurumsen istanbuldamisin
Bilmiyorum ki canım karnım şiş ama gaz sancısı yok bende.gaz deme ya dün resmen gaz sancısı uyutmadı inleme sesime uyandım napcam bunu
canım ben de 5+2 yim, bende de henüz başlamadı bulantı.. belki de olmayacaktır herkes bulantı yaşayacak diye birşey yok.. yada belki daha geç başlayacaktır bizim, her hamilelik farklı çünkü.. normal benceHanımlar sizin bulantılar ne zaman başladı benim ilk hamileliğimde 8. Haftada başlamıştı öyle hatırlıyorum şuan 5+1 im hala başlamadı normalmidir sizce ?
Hanımlar sizin bulantılar ne zaman başladı benim ilk hamileliğimde 8. Haftada başlamıştı öyle hatırlıyorum şuan 5+1 im hala başlamadı normalmidir sizce ?
benm geçen hafta hafifti bulantı hep rhtsız ediyor ama çıkarmıyordum bugün sabah çook kötü oldum inşallah bi daha olmaz die dua ediyorum bnce normal hem hiç bulantısı olmayanlarda var keşkee öle olsaakHanımlar sizin bulantılar ne zaman başladı benim ilk hamileliğimde 8. Haftada başlamıştı öyle hatırlıyorum şuan 5+1 im hala başlamadı normalmidir sizce ?
Cnm bnde senın gbıydım nefes bıle almk istemıodum ıkı gundur gaviscon dıe bır surup var onu içiom drum verdı sende sor ve iç inanılmaz rahatladım bnserum takviyesi bulantiya iyi geliyormu faydasi oluyormu?
bulantilarim yuzunden agliyorum resmen yemek yiyemiyorum su icemiyorum
gunaydin kizlar benim gibi bulanti cekenler icin gun pek aydinolmuyor, kan verdim geldim simdi saat 3te ultrason icin gidecem bide bulantilarimi soylicem acliktan basim donuyor
canım ben de 5+2 yim, bende de henüz başlamadı bulantı.. belki de olmayacaktır herkes bulantı yaşayacak diye birşey yok.. yada belki daha geç başlayacaktır bizim, her hamilelik farklı çünkü.. normal bence
6+1 im daha hiç bulantım olmadı
Saolun hanımlar İnş çok fazla olmaz kızımda hamileyken 2 ay sürmüştü genellikle akşamları istifra ediyordum bakalım bu nasıl olacak..benm geçen hafta hafifti bulantı hep rhtsız ediyor ama çıkarmıyordum bugün sabah çook kötü oldum inşallah bi daha olmaz die dua ediyorum bnce normal hem hiç bulantısı olmayanlarda var keşkee öle olsaak
düşünmek bile istemiyorum çalışan bi anne olarak korkutuyor beni yol vsSaolun hanımlar İnş çok fazla olmaz kızımda hamileyken 2 ay sürmüştü genellikle akşamları istifra ediyordum bakalım bu nasıl olacak..
Kızlar kilo alımınız nasıl? Gerçi çoğu arkadaşın bulantıları ve kusmaları var galiba...ben çok arada sabahları hafif bi bulantı yaşıyorum ama onun harici axaip bi iştahım var gece yemek fikri aklıma düştümü uykum kaçıyo
1 kilo aldım şimdilik ama bu gidişat beni korkutmuyo diyemem
Cnm bnde senın gbıydım nefes bıle almk istemıodum ıkı gundur gaviscon dıe bır surup var onu içiom drum verdı sende sor ve iç inanılmaz rahatladım bn
Stres yapma canım daha yolun başındayız allahın izniyle inş hepsini atlatıp hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alıcazYa benimde sabahlari canim birsey yemek istemiyor ve Aksama dogruda sanki belim kopmuscasina agriyor. Baska da bir degisiklik yok bende.ne kasik sancii ne gogus agrisi,bazen var diyorum kayboluyor,bazen yok diyorum ortaya cikiyor...anlasilan doktorda gormeyince rahatlayamicam...persembeyi iple cekiyorum
Kızlar yardım edin ya midem çoook aşırı yanıyor. Ne yapmalıyım. Doktorum ilaç verdi antiasit b grubu Bir ilaç ismi pantpas. Ama ben yine de endişe ediyorum almalımıyım diye.
Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...
Allah sabır versin arkadaşım..Diyecek fazla bir söz yok,kısa zamanda toparlanmaya çalış,kızın için güçlü ol..Allah yine hayırla tez vakitte nasip etsin işallahKızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?