2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Cnm keseyi gördün mü? :)

Çok geçmiş canım

Ah canim benimm,nasil rahatladim beni anlayan birini goruncee,,masallah 8 haftalik olmussunuz insallah bende bu guzel gunleri gorurum sen istanbuldamisin

evet istanbuldayım sakın moralini bozacak şeyler düşünme şimdilik bebeğin için yaşıorsun bunu unutma

Hanımlar sizin bulantılar ne zaman başladı benim ilk hamileliğimde 8. Haftada başlamıştı öyle hatırlıyorum şuan 5+1 im hala başlamadı normalmidir sizce ?

Kızlar sabah bulantıyla uyandım, ilk defa kustum.
deli gibi su içen ben bi gram su içmek gelmiyo içimden. Baş ağrısı çıktı birde. Allahım yardımcımız olsun..

Hanımlar sizin bulantılar ne zaman başladı benim ilk hamileliğimde 8. Haftada başlamıştı öyle hatırlıyorum şuan 5+1 im hala başlamadı normalmidir sizce ?
canım ben de 5+2 yim, bende de henüz başlamadı bulantı.. belki de olmayacaktır herkes bulantı yaşayacak diye birşey yok.. yada belki daha geç başlayacaktır bizim, her hamilelik farklı çünkü.. normal bence

benm geçen hafta hafifti bulantı hep rhtsız ediyor ama çıkarmıyordum bugün sabah çook kötü oldum inşallah bi daha olmaz die dua ediyorum bnce normal hem hiç bulantısı olmayanlarda var keşkee öle olsaak

Ya benimde sabahlari canim birsey yemek istemiyor ve Aksama dogruda sanki belim kopmuscasina agriyor. Baska da bir degisiklik yok bende.ne kasik sancii ne gogus agrisi,bazen var diyorum kayboluyor,bazen yok diyorum ortaya cikiyor...anlasilan doktorda gormeyince rahatlayamicam...persembeyi iple cekiyorum

Cnm bnde senın gbıydım nefes bıle almk istemıodum ıkı gundur gaviscon dıe bır surup var onu içiom drum verdı sende sor ve iç inanılmaz rahatladım bn

6+1 im daha hiç bulantım olmadı

benm geçen hafta hafifti bulantı hep rhtsız ediyor ama çıkarmıyordum bugün sabah çook kötü oldum inşallah bi daha olmaz die dua ediyorum bnce normal hem hiç bulantısı olmayanlarda var keşkee öle olsaak
Saolun hanımlar İnş çok fazla olmaz kızımda hamileyken 2 ay sürmüştü genellikle akşamları istifra ediyordum bakalım bu nasıl olacak..

Saolun hanımlar İnş çok fazla olmaz kızımda hamileyken 2 ay sürmüştü genellikle akşamları istifra ediyordum bakalım bu nasıl olacak..
düşünmek bile istemiyorum çalışan bi anne olarak korkutuyor beni yol vs inş hemen geçer biter hepimizinki

3 kg vermişim ama bulantı yada kusmadan kaynaklı değil sağlıklı beslenmekle alakalı galiba :)

Cnm bnde senın gbıydım nefes bıle almk istemıodum ıkı gundur gaviscon dıe bır surup var onu içiom drum verdı sende sor ve iç inanılmaz rahatladım bn

yurtdisindayim ben o dedigin surup varmi burda bilmiyorum, drum bi hap verdi mide bulantisi icin hic bi faydasini gormedim bugun randevude anlatcam derdimi hastaneyemi yatirir ne yapar bilmiyorum .

Stres yapma canım daha yolun başındayız allahın izniyle inş hepsini atlatıp hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alıcaz

Kızlar yardım edin ya midem çoook aşırı yanıyor. Ne yapmalıyım. Doktorum ilaç verdi antiasit b grubu Bir ilaç ismi pantpas. Ama ben yine de endişe ediyorum almalımıyım diye.

tatlım kullanmalısın ilacı bende lansoprol kullanıyorum bebekten önce mide sorunum vardı çünkü doktor onay verdiyse kullan

kızlar ya ben hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı hiç bişey yok sadeceb deli gibi meyve yiyorum sürekli bişey yiyesim geliyor obur oldum:)

canım ALLAH yardımcın olsun. çok zor biliyorum ama Gelen her sey ALLAH tan elimizden bir sey gelmiyor. Rabbim sabır versin.

Allah sabır versin arkadaşım..Diyecek fazla bir söz yok,kısa zamanda toparlanmaya çalış,kızın için güçlü ol..Allah yine hayırla tez vakitte nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…