- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.041
oldu canım daha iyi hissediyorum. Halsizlîğim geçti. Bakalım ne kadar sürecek.serum takviyesi bulantiya iyi geliyormu faydasi oluyormu?
bulantilarim yuzunden agliyorum resmen yemek yiyemiyorum su icemiyorum
gunaydin kizlar benim gibi bulanti cekenler icin gun pek aydinolmuyor, kan verdim geldim simdi saat 3te ultrason icin gidecem bide bulantilarimi soylicem acliktan basim donuyor
Kanadada bı arkadasım orda bulmustu sende bulursun belkı cnm bı bak allah yardımcımız olsun!!yurtdisindayim ben o dedigin surup varmi burda bilmiyorum, drum bi hap verdi mide bulantisi icin hic bi faydasini gormedim bugun randevude anlatcam derdimi hastaneyemi yatirir ne yapar bilmiyorum .
Destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... Umarım hiçbir anne adayı böyle bir olay yaşamaz...
Çünkü olmaması, tutmaması çok acı ama böyle kavuşup da kaybetmek yürek yakıcı... Rabbim hayırlısını nasip etsin...
7+3 haftalıkken kaybettin bebeğimikalp atışları gelişimi gayet güzeldi... Yavrum beni cennette bekleyecek inşallah...
ferrace
Canım benimde 19 şubattı sat bugün test yaptım pozitif çıktı 4 gun gecikmeyle. Aynı bende senin belirtileri yaşadım goğus ağrısı hariç bide sağ kasıkta sürekli batmalar var. Menopoz dan baya baya şuphelendim acaip ateş basmalarım oldu çünkü. İnşallah sende hamilesindir.
Bilmiyorum ki canım karnım şiş ama gaz sancısı yok bende.
Doktoruna sordun mu?
güzel haberlerini bekliyoruz :)Merhabalar kızlar öncelikle kötü şeyler yaşayan arkadaşlara Allahtan sabır ve en kısa zamanda yeni bebişler diliyorum Allah yardımcınız olsun
Bugün de saat 14:00 randevum var ve kalbim şuanda ağzımın içinde gibi Allahtan hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar minnoşummmmmuzu görelim
canim cuma gunu gorduk 4 4 bucuk haftalik dedi 3.7 mm di kesemis henuz cokk yeni minnakım :) 7 nisanda kalp atislarini ve bebegi gorcekmisiz inss duyabiliriz :) parayonak korkular sardi beni acaba duyacakmiyiz acaba gorecekmiyiz diye diye
Cok gecmis olsun dikkat et iyi bak kendine..Merhaba hanimlar, kac gundur girmiyordum siteye bebeklerini kaybeden arkadaslar cok uzuldum gecmis olsun melekleriniz sizin sefaatciniz olacak insallah.amanda29 simayus eilenn
Bende en son doktor kontrolunden sonra eski dogum yaptigim doktoruma gitmeye karar verdim ondan sonra diger doktorlar pek guvenilir gelmiyor. Kesenin etrafinda kanama vardi progestan 200 mg kullaniyorum ve feci sekilde bas donmesi ve sarhosluk yapiyor. Haftasonu anneme geldim bir kac gun daha istirahat edip eve gecicem. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Aynen cnm benimde oyle su bile icemiyorum cokzor bulantilar hayirlisiyla gecseydiserum takviyesi bulantiya iyi geliyormu faydasi oluyormu?
bulantilarim yuzunden agliyorum resmen yemek yiyemiyorum su icemiyorum
gunaydin kizlar benim gibi bulanti cekenler icin gun pek aydinolmuyor, kan verdim geldim simdi saat 3te ultrason icin gidecem bide bulantilarimi soylicem acliktan basim donuyor
kızlar bilmiyorum ama sanırım hamileyim...sat 17 şubat bat 19 mart gecikmemin 6.günündeyim 1 gün geçtiğinde test yaptım negatifti bir daha test yapmaya korktum negatifi görürüm diye...hala test yapmaya çekiniyorum...bel ağrısı, göğüste 15 gündür acı ve şişme, 2 gündür de kasıklarımda hafif ağrı var bazende karın ağrısı oluyor...sizce hamilemiyim yardımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?