2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
şimdi sevgili kasım annişeri bana bi el atın lütfennnn
1.testimi pazartesi öğleden sonra yaptım silikti
dün ilk idrarla yine silik
bu sabah ikinci idrar silik
bu öğleden sonra negatif

Sanırım beni de o etkiliyo cnm. Benden daha küçük olup görenleri okuyunca bişey mi var diyorum
Yok ya bazen geç oluyor ama önemli olan sağlıklı olması bence bu şehirde doktor tam bi sıkıntı zaten herşey üst üste gelmiş gibi oluyor ama zamanla düzeliyor canım

• Beğen
Reactions: GCA
Ewet bakin bakalim annisler

Eklentiler

• 20150325_164657.webp
    20150325_164657.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 113
Bnm Dr henüz bişey istemedi. Kalp atışını duyunca mi isteyecek yoksa geç mi kaldık bilmiyorum valla Dr pek sinmiyo icime
Ben duydum kalp atışlarını ama alttan bakınca. Ben geçen seferden telaşlı olduğum için baktı yoksa erken dedi duyulması için. Belki belli bir haftası vardır.

• Beğen
Reactions: GCA
Merhabaa kızlaar :anneadayı: bugün muayenemiz vardı miniminnacık keseyi gördükkk:oops: ama daha içindeki bebişi göremedik doktor üç haftalık felan dedi:p iki hafta sonra yine çağırdı. İlişkiyide haftada bir dedi size ilişki konusunda ne dedi :KK64:

gözün aydın ben ilişki sormadım kalp atışına kadar girmeyin diyen var ilk 3 ay girmeyin diyen var bilemiyorum :)

Kızlar kanamam başladı 5 te hastaneye gidicez dua edin kötü bişey olmasın
canım Allah yardımcın olsun umarım önemsiz bir şeydir güzel haberle dönersin
Ewet bakin bakalim annisler

ben 1 tanesini silik gördüm o da baştaki o testte daha önce silik çıkmasıyla büyük bir hüsran yaşamışlığım var kan testi yapmadan anlayamazsın.. biz seni ne umutlandıralım ne umudunu kıralım nedesek boş şuan inşallah vardır bebişin

peki sence sonuç ne kuzum ben hamileyim moduna girdim
Benimde 4 günde yaptığım iki test böle silik çıkmıştı sonra koyulaştı ben bi kimyasal gebelik yaşadıgım için korktum kan testi yaptırmaya düşük deger çıkacak diye ama eger gidebilirsen kan tahlili yaptır büyük ihtimalle şimdilik düşüktür ama iki üç güne bir yükselerek gider en net sonuç kan

dunden beri olan kahverengi lekelerim için bugün yakınlarda bi klınığe gittim, kendi dr um bıraz uzak ve akşamları oluyordu. ultrasonla bktı normal göründü. can sıkıcı bır durum. ilk hamilelıgımde 4 ay kadar lekeler devam etmişti. oğlum sağlıklı şukur.

Benimde 4 günde yaptığım iki test böle silik çıkmıştı sonra koyulaştı ben bi kimyasal gebelik yaşadıgım için korktum kan testi yaptırmaya düşük deger çıkacak diye ama eger gidebilirsen kan tahlili yaptır büyük ihtimalle şimdilik düşüktür ama iki üç güne bir yükselerek gider en net sonuç kan
bende düşük yaptım o yüzden korkuyorum

şimdi sevgili kasım annişeri bana bi el atın lütfennnn
1.testimi pazartesi öğleden sonra yaptım silikti
dün ilk idrarla yine silik
bu sabah ikinci idrar silik
bu öğleden sonra negatif

Merhaba canım. öncelikle tebrik ederim. hamilesin. 4. testin silik çıkma sebebi gün içerisinde yapmış olman. ev kullanımı için olan gebelik testleri beklemiş idrarla daha iyi sonuç veriyor. yani sabah kalkınca hemen kullanılması daha doğru sonuç veriyor. gün içerisinde idrardaki değer o kadar yüksek olmuyor...

Bende yarin aksam uzeri Doktora gidicem Allahin.izniyle insallah saglikli bir gebelik oldugunu ogrenirim ve kesemi gorurum,rahatlarim insallah :nazar::KK17:
Ayy canım bende kesenı goreyım rahatlayım diodum bgun gördüm şimdide kalp atısı dersi basladı ayy bu annelık galıba devamlı tasa paranoyaklık gbi bişi bu allah yardımcımız olsun bitmez bu 9 ay saglıkla sıkıntısız gecip hitsin inşallahh

Back
X