2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İlerde oluşur belki ya haftaya tekrar baksın ben çok tecrübesiz olduğum için pek anlamıyorum ama Belki çözümü vardır cnmm
Bendr cok tecrubeli sayilmam ama arastirmalarima gore pek oyle bir olasilik yok cnm malesef. 9. Haftaya girdim ama bebeke ait hic bi olusim yok kesede. Hatta kesede hala 13mm.

Bendr cok tecrubeli sayilmam ama arastirmalarima gore pek oyle bir olasilik yok cnm malesef. 9. Haftaya girdim ama bebeke ait hic bi olusim yok kesede. Hatta kesede hala 13mm.
İşte belki geç olacaktır sen adete göre düşünüyorsun ama belki döllenme oluşumu ne bilim bişeyler geç olduğu içindir diye düşünüyorum been

Kese kaç haftalık göründü
İşte belki geç olacaktır sen adete göre düşünüyorsun ama belki döllenme oluşumu ne bilim bişeyler geç olduğu içindir diye düşünüyorum been
Cnm kese 5+2 iken karindan gorundu 2.3mm idi. En son 6+5 iken 10mm oldu. 10 gun sonra gittim iste tekrar 20 mm olmasi gerekirken 13mm e kadr ilerleyebilmiş. Hergun 1-1.2 mm arasi buyumesi gerekiyormus saglikli bir kesenin. Yani bugun kese 20 mm olup icinde bebek olusumu olsaydi ozaman geç dollenme diyecekti doktor. Normalde 6 buçuk 7 haftada bebek gorunmeliydi. Ben 9. haftama girdim.

Ayy burasi çok güzel oldu ya dertlesicek bir sürü dost var :)) Etraftakilerle konusunca aman bi sen mi hamile kaldin,yok evhamlisin yok boylesin anca elestiriyorlar
Ama burda herkes hemen hemen ayni seyleri hissedip paylasiyor.

Merhaba hanımlar ben de yeni katıldım aranıza. Allah nasip ederse ben de kasım annesi olacağım :) daha önce bir düşüğüm oldu tedirginim biraz. Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı yavrular olsunlar inşallah :)[/QUOT

tebrikler allah tamamina erdirsin insaalah

Kızlar Merhaba. Ben dün Dr ye gittim 6+4 um kesenin boyu iyi ama bebeği göremedi. Vajinal bakmadi. C.tesi tekrar gitcem. Korkuyorum ya. Bugunde aşırı göğüs ağrım var. Midem 1 haftadır bulanıyo du. Bugün çok da bulanmadi. Kötü bişey yoktur inşallah ya
Icini ferah tut arkadasim.yoktur ins.bisey.memisler kendisini hazirliyor demek ki bebise:KK31:

• Beğen
Reactions: GCA
Back
X