- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.361
Canim kan testi yaptirdim bekliyorumKan testi nezaman yaptiricaksin canim benim mutlaka haberim olsun lutfen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kan testi yaptirdim bekliyorumKan testi nezaman yaptiricaksin canim benim mutlaka haberim olsun lutfen...
Bendr cok tecrubeli sayilmam ama arastirmalarima gore pek oyle bir olasilik yok cnm malesef. 9. Haftaya girdim ama bebeke ait hic bi olusim yok kesede. Hatta kesede hala 13mm.İlerde oluşur belki ya haftaya tekrar baksın ben çok tecrübesiz olduğum için pek anlamıyorum ama Belki çözümü vardır cnmm
İşte belki geç olacaktır sen adete göre düşünüyorsun ama belki döllenme oluşumu ne bilim bişeyler geç olduğu içindir diye düşünüyorum beenBendr cok tecrubeli sayilmam ama arastirmalarima gore pek oyle bir olasilik yok cnm malesef. 9. Haftaya girdim ama bebeke ait hic bi olusim yok kesede. Hatta kesede hala 13mm.
Kese kaç haftalık göründüBendr cok tecrubeli sayilmam ama arastirmalarima gore pek oyle bir olasilik yok cnm malesef. 9. Haftaya girdim ama bebeke ait hic bi olusim yok kesede. Hatta kesede hala 13mm.
Kese kaç haftalık göründü
Cnm kese 5+2 iken karindan gorundu 2.3mm idi. En son 6+5 iken 10mm oldu. 10 gun sonra gittim iste tekrar 20 mm olmasi gerekirken 13mm e kadr ilerleyebilmiş. Hergun 1-1.2 mm arasi buyumesi gerekiyormus saglikli bir kesenin. Yani bugun kese 20 mm olup icinde bebek olusumu olsaydi ozaman geç dollenme diyecekti doktor. Normalde 6 buçuk 7 haftada bebek gorunmeliydi. Ben 9. haftama girdim.İşte belki geç olacaktır sen adete göre düşünüyorsun ama belki döllenme oluşumu ne bilim bişeyler geç olduğu içindir diye düşünüyorum been
İnşallah canım haber bekliyorum senden
Merhaba hanımlar ben de yeni katıldım aranıza. Allah nasip ederse ben de kasım annesi olacağım :) daha önce bir düşüğüm oldu tedirginim biraz. Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı yavrular olsunlar inşallah :)[/QUOT
tebrikler allah tamamina erdirsin insaalah
kBen geldimmmm dra.gittim cok minik goremiyorum ama yokta demiyorum dedi nys kan ver dim bekliyorum
Doktorda sana testlrin soykedigini soylemis ryesmen :)
Kan 0.5 cikti ama
k
Sonucundan da haber vermeyi unutma. ,..Canim kan testi yaptirdim bekliyorum
0.5Sonucundan da haber vermeyi unutma. ,..
Ben aile hekiminde yaptirmistim 1 gun beklemistim...
Icini ferah tut arkadasim.yoktur ins.bisey.memisler kendisini hazirliyor demek ki bebiseKızlar Merhaba. Ben dün Dr ye gittim 6+4 um kesenin boyu iyi ama bebeği göremedi. Vajinal bakmadi. C.tesi tekrar gitcem. Korkuyorum ya. Bugunde aşırı göğüs ağrım var. Midem 1 haftadır bulanıyo du. Bugün çok da bulanmadi. Kötü bişey yoktur inşallah ya
Saglik ocaginda yaptirmistim.ultrasonda bakti.kalp atisini duyamadik.3 hafta sonra gel dediKızlar size bişey sorcam. Doktorunuz kanda gebelik testi değil normal kan değerlerimize vs baktı mi. Nelere baktı ne testi yaptı
Bence var.olmasa silik bile cikmaz.ama garantiye al.kan testi ver derimşimdi sevgili kasım annişeri bana bi el atın lütfennnn
1.testimi pazartesi öğleden sonra yaptım silikti
dün ilk idrarla yine silik
bu sabah ikinci idrar silik
bu öğleden sonra negatif