2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar eşim nerdeyse 20 gündür benden uzak duruyor acaba bebeğe bişey olacak diye mi korkuyor? Kendimi suçlu hissediyorum. Sadece fiziksel yakınlık değil, duygusal olarak da ilgisiz. Sizde de benzer durum var mı normal mi acaba çok üzülüyorum :KK61:

Kızlar eşim nerdeyse 20 gündür benden uzak duruyor acaba bebeğe bişey olacak diye mi korkuyor? Kendimi suçlu hissediyorum. Sadece fiziksel yakınlık değil, duygusal olarak da ilgisiz. Sizde de benzer durum var mı normal mi acaba çok üzülüyorum :KK61:
olabiliyor canım sen ilgilen öpüp koklaşınca tutamıcaklar kendilerini diye yanaşmıyorlar heralde :) benimkide öyle diyorum hiç yoktan bir sarıl öp :)

Sanirim bende yarin doktora gidicem kendimi pek iyi hissetmiyorum allah korusun ters bisey mi var diye korku sardi beni...2 test negatif cikinca aklima kotu kotu seyler gelio...insaallah kotu bisey yoktur hala adet olmadim akintimda var ufff

sen de hamilelik var mı tatlım?
hamilelik günlüğün yok da acaba mı dedim

Benim de öyle olmuş sanırım 3 gün geriden geliyor şimdilik. Forumda okudum çok kişide olmuş ama yetişmiş sonra bebişler haftasına. Muz ve yumurta iyi geliyormuş gelişimine..
bebişin kaç haftalık olduğunu ne durumda olduğunu bilmiyorum :KK43: doktorlar hiçbişey demiyor korkuyorum normal haftasına döner mi benim bebişimde sizce :(

Bugün 6.hafta 1günlük hamileyim. 4hafta 6günlükken keseyi gördük ilk muayenede. 5gün sonra kalp atışını dinlemek için randevu aldık fakat çok endişheliyim. 7ay önce 8.5 haftada kalp atışını duyamadığımız için kürtaj ile alındı Böyle bir tecrübeden sonra insan korkuyor ki rahat biri olmama rağmen çok endişheliyim

merhaba öncelikle çok hayırlı olsun 4 hafta 6 günlükken keseyi karnınızdan mı yoksa çatı muayenesiyle mi gördünüz

Kozlar dört kez iki değişik doktora gittim. Bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum çok komik yaaa doktorla bozdum kafayi. Benimde bir kurtajim var ondan olsa gerek durma
bebişin kaç haftalık olduğunu ne durumda olduğunu bilmiyorum :KK43: doktorlar hiçbişey demiyor korkuyorum normal haftasına döner mi benim bebişimde sizce :KK43:
Arkadasim benim mesajlarima bir goz at bende ayni seyleri yasadim suan cok iyiyiz insallah

Kalp atışları için haftaya gelmeni Dr söyledi..sat 6 Şubat benim ama aşılama yapıldığı için belki farkediyodur aşılama yaptırınca Dr.lar o güne göre yapıyo bazı şeyleri
Olabilir canm blki kesin olsun die haftaya gel demistir. Sende kndini hic uzme Allahin izniyle alcaz bebeklerimizi kucagimiza :KK36:

Kızlar doktora gittim. Kalp atışını duyamadık. Vajinal bakma taraftarı değilim dedi pismanlik yaşamamak adına. 1 hafta bekleyelim dedi. Haftaya bugün gel dedi. Sabredebilir miyim bilemiyorum. Kanamam için se 1 tane igne yaptı. Progestani da vajinal yolla kullan dedi. Birde coraspin verdi. Günde 1 tane. Mide yanmam için de gaviscon surup yazdı.
cnm neden vajinal bakmadi.bi sakincasi mi var ki bilmedigim

İyi akşamlar hanımlar dr. Dan geldik kese duruyo ama düşük tehlikem varmış progestan verdi vajenden koyulcakmış bide iğne yaptılar hayırlısı artıkl

Back
X