2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Progestani vajinal kullanan annisler bir şey sorucam. Ya ilk defa vajinal kullanicam da iyice ileri içmek gerekiyor mu fitil gibi. Şimdi gebelikte olduğu için çok tereddüt ettim.:KK64:
Öyle kullandım ben. Bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum.

Ben medipol sinem.hanima gidiyorum,ama baskent unv hastanesinde guldeniz hanima da gidebilirim cunku orda tahliller ikili test vs gibi ekstra seyler sgk liya ucretsiz ..medipolde biraz pahali cunku ama.doktorumun emegi bende cok dusuk.yaptigim zamanda cok destekcim oldu..en azindan 3 ayi tamamlayana kadar sinem hanima giderim.
nerde peki bahsettiğiniz hastaneler?

Ben medipol sinem.hanima gidiyorum,ama baskent unv hastanesinde guldeniz hanima da gidebilirim cunku orda tahliller ikili test vs gibi ekstra seyler sgk liya ucretsiz ..medipolde biraz pahali cunku ama.doktorumun emegi bende cok dusuk.yaptigim zamanda cok destekcim oldu..en azindan 3 ayi tamamlayana kadar sinem hanima giderim.
muayene ücretleri ne kadar peki ünv hastaneleri biraz pahallı oluyor cunku

Progestani vajinal kullanan annisler bir şey sorucam. Ya ilk defa vajinal kullanicam da iyice ileri içmek gerekiyor mu fitil gibi. Şimdi gebelikte olduğu için çok tereddüt ettim.:KK64:
tereddüt etme canım , ileri it ;)
ben işaret parmağımla azcık itiyom ,geride çıkmıyor ,rahat oluyor ;)

canım bir sıkıntın mı var neden ilişki yasak dedi doktorun? bana yasak demedi son 1 aya kadar serbest dedi de, kafam karıştı, farklı bir durumun mu var acaba senin:KK64:

bizde de bi sıkıntı yok çok şükür ama bana da yasakladı doktorum ,gerçi serbest olsa bile şimdilik yapmazdım heralde :KK66:

progesteron kullanan sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ; progesteronu lekelenme yada kanamadan dolayımı dr verdi size ?? benim dr hiç progesteron ölçtürmedi ya biraz ilgisiz geldi bana değiştircem sanırım

bizde de bi sıkıntı yok çok şükür ama bana da yasakladı doktorum ,gerçi serbest olsa bile şimdilik yapmazdım heralde :KK66:
bende öyle dr ilişki için birşey demedi ama ben el bile sürdürmüyorum.zaten hamileliğin ilk üç aylık döneminde gebelerde isteksizlik olurmuş ;)

progesteron kullanan sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ; progesteronu lekelenme yada kanamadan dolayımı dr verdi size ?? benim dr hiç progesteron ölçtürmedi ya biraz ilgisiz geldi bana değiştircem sanırım
Benim doktorum da ölçtürmedi ilk gebelik kimyasal olduğu için verdi.
Ben de bu yüzden doktoru mu değiştirdim.
Kanama, lekelenme aşırı kasık ağrısı yoksa kullanmanıza gerek yok demişti başka bir doktor.

Benim doktorum da ölçtürmedi ilk gebelik kimyasal olduğu için verdi.
Ben de bu yüzden doktoru mu değiştirdim.
Kanama, lekelenme aşırı kasık ağrısı yoksa kullanmanıza gerek yok demişti başka bir doktor.
ölçmeden verdi diye mi değiştirdin canım anlamadım? benimde ilki kimyasaldı hatta geçen ay geçirdim.ve doktoruda bilgilendirdim kimyasal geçirdiğimi söyledim.ona rağmen ölçtürmedi progesteron

ölçmeden verdi diye mi değiştirdin canım anlamadım? benimde ilki kimyasaldı hatta geçen ay geçirdim.ve doktoruda bilgilendirdim kimyasal geçirdiğimi söyledim.ona rağmen ölçtürmedi progesteron
Test yapmak ve soru sormak yerine ezbere konuşup canımı sıktığı için değiştirdim.
Doktoru duysan ertesi gün düşük yapacağıma inanırdın.
Dediğim gibi lekelenme kanama ağrı falan yoksa vermiyor doktorlar pregesteron.

Düşük tehlikesi olmayanlara da artık 100 mg tek doz progestan veriyor doktorlar ilk aylarda. Ancak kanaması ve düşük tehlikesi olanlar daha yüksek dozda progestan kullanıp ayrıca igne takviyesi de oluyo.

Canim bende vajinal kullaniyorum once yerlestirip sonra isaret parmagimla itiyorum hemsire oyle anlatmisti hem bebek okadar asagida degil bisey olmaz korkma insallah saglikla aliriz bebisleri kucagimiza

hadi ya? ne biliym valla bizim dr serbest son bir aya kadar dedi, kendisi çok ta iyi bir proftur bu arada. bi sıkıntı olacak olsa uyarırdı sanırım.. bana kalsa bana hava hoş ta, malum eşler bizim gibi olmuyor:oops: tabiki yine de dikkatli olmakta fayda var..

Back
X