2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benim karından bakıldı canım ama kiloluyum o yuzden görünemedi bide anasaglıgında bakıldı benım pek içime sinmedi çünkü usg cihazı çok eskiydi anlıcagın :) 10 gun sonra karından görünür inş :)
Ah sorma. Canim benim bende kiloluyum evdeki tarti 104. Saglikocagi 111 ciktim,bugun gidicem gorursem insallah ,haber ederim sanada.:KK66: insallah saglikli bir gebelik geciririz

Merhaba;
Ben çok sıklıkla giremiyorum siteye çalıştığım için, ama gördüğüm kadarıyla bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var. Hepinize sabırlar diliyorum, gönlünüzü ferah tutun hayırlısı böyleymiş, Allah yeniden nasip eder inşallah.
Ben de nihayet dün ilk kez doktora gittim :)
6+3 çıktı gelişmesi ultrasona göre, SAT ile birebir uyumlu. Kalp atışlarını da dinledik, 0,53 cm şu anda meleğim. Kalp atışlarını duyunca çok duygulanıyor insan.
Bir sürü kan tahlili istedi doktor, sağlık ocağında hepsini yapıyorlar mı acaba bilen var mı? Hastanede çok tuzlu tuttu çünkü :KK43:
Her test yapilmiyor malesef,en rahati direk devlet hastanesinde gidip yaptir..saglikocahinda yaptirdimbende. Ama benim eksik testlerim var mecbur bi daha gidicem bu sefer devlette yaptircam.

ben vajinal alıyorum her akşam 1 tane. benim de tansiyonum çok sık düşüyor baş ağrım ve bulantım oluyor aynı anda da. biraz uyumaya çalışınca 1 saatte falan geçiyor. ama iş yerinde mahvoluyorum. şimdilik kimseye de söylemek istemiyorum.kalp atışımızı duyalım ilk 3 ayımızı bitirelim inşallah ondan sonra müjdeyi vereceğiz herkese :anneadayı::nazar:

ilk bebeği ben söylemediğim halde düşük tehdidi için rapor aldığımda onu gören birileri yaymıştı.çok sıkıntılı olmuştu benim için. kanamam devam ederken herkes hayırlı olsun diye arıyordu.ben de düşük yapıyorum diye açıklama yaptıkça psikolojim iyice bozulmuştu :110:

inşallah bu kez herşey çok güzel olacak....:anneadayı::nazar:

inşAllah hepimiz sağlıcakla veririz müjdelerimizi , bizde eşimin ailesine söylemedik henüz,onların ilk torunu olacak ,birde önceki ay kimyasalı sonradan söyledik çok üzülmüşlerdi ...

canım bu progestan mahvetti bizi ama napalım herşey cücüklerimiz için :KK36::KK36::KK36:

Progestan almıyorum canım bide alsam demek yerlere yapıscam..insallah uzun sürmez .mide bulantısı çeken tüm arkadaşlar, kısa sürede rahatlayalim inşallah. .

kuzum bende 2 haftayı geçkindir alıyordum ama bi kaç gündür senin dediğin gibi yapıştırdı resmen beni yerlere :confused::confused::confused::confused::confused:

mide bulantım yok ama sanki birşeyi istemeden yemişimde içim almıyormuş gibi bi hallerdeyim :KK39::KK39:

ahhh şu cücükler bir gelsinler totolarına totolarına vuralımmm :p:p:p

Progestani vajinal kullanan annisler bir şey sorucam. Ya ilk defa vajinal kullanicam da iyice ileri içmek gerekiyor mu fitil gibi. Şimdi gebelikte olduğu için çok tereddüt ettim.:KK64:

Ah sorma. Canim benim bende kiloluyum evdeki tarti 104. Saglikocagi 111 ciktim,bugun gidicem gorursem insallah ,haber ederim sanada.:KK66: insallah saglikli bir gebelik geciririz

tamam canım senden haber beklıyorum bende 99 kıloyum ama 2.gebelıgım ogluma da 100 kg ıle hamıle kaldım 113 kıloyla dogum yaptım kılolular daha az alıyo kıloyu..aman napalım saglıklı olsunlarda verırız kıloları..ben 2 senedır bebıs tedavısı goruyordum o yuzden cok kılo aldım tum ılaclar hormon ıcerıyor bılırsın belkı..:)

Cnm bn
kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazla :KK43: iştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
cnm bnm öncelıkle hayırlı olsun bn de ılk gıttıgımde kese yoktu beta hcg 5000 uzerı olunca gorunuo dedı bı hafta sonra gel dedı dun gıttım 6+1 dim gorduk 10 gun sonra gel bebege bkalım dedı gorursun inşallah sende az sabretcez

Progestani vajinal kullanan annisler bir şey sorucam. Ya ilk defa vajinal kullanicam da iyice ileri içmek gerekiyor mu fitil gibi. Şimdi gebelikte olduğu için çok tereddüt ettim.:KK64:
Cnm bnde fitil olarak kullanıyorum. Çok ittirmemeye dikkat ediyorum çünkü kasilirim falan diye korkuyorum. ilişki de yasak dedi bana doktorum oyüzden. Itebildigim kadar itip bırakıyorum biraz uzaniyorum bacaklarimi kaldirip kendiliğinden gitsin diye..

Cnm bnde fitil olarak kullanıyorum. Çok ittirmemeye dikkat ediyorum çünkü kasilirim falan diye korkuyorum. ilişki de yasak dedi bana doktorum oyüzden. Itebildigim kadar itip bırakıyorum biraz uzaniyorum bacaklarimi kaldirip kendiliğinden gitsin diye..
canım bir sıkıntın mı var neden ilişki yasak dedi doktorun? bana yasak demedi son 1 aya kadar serbest dedi de, kafam karıştı, farklı bir durumun mu var acaba senin:KK64:

canım bir sıkıntın mı var neden ilişki yasak dedi doktorun? bana yasak demedi son 1 aya kadar serbest dedi de, kafam karıştı, farklı bir durumun mu var acaba senin:KK64:
Benim keseye yakın olmasada ufak bi kanama bolgem vardi buyuzden progestan kullanıyorum gn de 2 tane 200 mg liktan. Birsonraki gidisime kadar yasak dedi

Merhabalar herkese hem yoğun olarak çalışıyorum hem de sizi takip etmeye çalışıyorum Rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin

arkadaşlar bana yardımcı olun çok endişeliyim.Normalde yoğun akıntım vardı hamileliğim boyunca önce beyaz ara ara sarı şu anda ara ara kahve geliyor .çok korktum hemen doktora gittim bugün ayrıntılı ultrasyona yolladı bebek kalp atışlarına baktı ve benım adet tarıhıme gör ebebeğim sekiz haftalığa girecek uzman doktor yanılıyorsun sen adet tarihinle uyuşmuyo bebek on haftalık çıktı .bana ilaç yazmadı .akıntım var su bile geliyor ne yapmam lazım beeğe bi şey olr mu.ilk hamileliğim:KK42:

Her test yapilmiyor malesef,en rahati direk devlet hastanesinde gidip yaptir..saglikocahinda yaptirdimbende. Ama benim eksik testlerim var mecbur bi daha gidicem bu sefer devlette yaptircam.
Canım bana da dr um iki hafta sonra kalp artışından sonra yapıcaz tahlilleri dedi ama bende özelde degilde devlette yaptırmak istiyorum nereye başvurmam lazım bide ne Dicem doktorum bunları istedi desem yaparlar mı ki

Canım bana da dr um iki hafta sonra kalp artışından sonra yapıcaz tahlilleri dedi ama bende özelde degilde devlette yaptırmak istiyorum nereye başvurmam lazım bide ne Dicem doktorum bunları istedi desem yaparlar mı ki
Canim yapiyorlar galiba yine kadin doguma git veya dahiliyeye..soylersin onlarda laboratuvara yonlendiriyor gidip kan veriyorsun.bende daha gitmedim eksiklericin ..henuz doktora ilk defa bugun.gidicem

kızlar İstanbul Anadolu yakasında olanlar varmı hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben medipol sinem.hanima gidiyorum,ama baskent unv hastanesinde guldeniz hanima da gidebilirim cunku orda tahliller ikili test vs gibi ekstra seyler sgk liya ucretsiz ..medipolde biraz pahali cunku ama.doktorumun emegi bende cok dusuk.yaptigim zamanda cok destekcim oldu..en azindan 3 ayi tamamlayana kadar sinem hanima giderim.

Back
X