- 6 Mayıs 2014
- 25
- 6
- 8
- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.481
Bende Kasım annesi olucam inşallah 18 Kasım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah sorma. Canim benim bende kiloluyum evdeki tarti 104. Saglikocagi 111 ciktim,bugun gidicem gorursem insallah ,haber ederim sanada.benim karından bakıldı canım ama kiloluyum o yuzden görünemedi bide anasaglıgında bakıldı benım pek içime sinmedi çünkü usg cihazı çok eskiydi anlıcagın :) 10 gun sonra karından görünür inş :)
Her test yapilmiyor malesef,en rahati direk devlet hastanesinde gidip yaptir..saglikocahinda yaptirdimbende. Ama benim eksik testlerim var mecbur bi daha gidicem bu sefer devlette yaptircam.Merhaba;
Ben çok sıklıkla giremiyorum siteye çalıştığım için, ama gördüğüm kadarıyla bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var. Hepinize sabırlar diliyorum, gönlünüzü ferah tutun hayırlısı böyleymiş, Allah yeniden nasip eder inşallah.
Ben de nihayet dün ilk kez doktora gittim :)
6+3 çıktı gelişmesi ultrasona göre, SAT ile birebir uyumlu. Kalp atışlarını da dinledik, 0,53 cm şu anda meleğim. Kalp atışlarını duyunca çok duygulanıyor insan.
Bir sürü kan tahlili istedi doktor, sağlık ocağında hepsini yapıyorlar mı acaba bilen var mı? Hastanede çok tuzlu tuttu çünkü![]()
ben vajinal alıyorum her akşam 1 tane. benim de tansiyonum çok sık düşüyor baş ağrım ve bulantım oluyor aynı anda da. biraz uyumaya çalışınca 1 saatte falan geçiyor. ama iş yerinde mahvoluyorum. şimdilik kimseye de söylemek istemiyorum.kalp atışımızı duyalım ilk 3 ayımızı bitirelim inşallah ondan sonra müjdeyi vereceğiz herkese
ilk bebeği ben söylemediğim halde düşük tehdidi için rapor aldığımda onu gören birileri yaymıştı.çok sıkıntılı olmuştu benim için. kanamam devam ederken herkes hayırlı olsun diye arıyordu.ben de düşük yapıyorum diye açıklama yaptıkça psikolojim iyice bozulmuştu
inşallah bu kez herşey çok güzel olacak....![]()
Progestan almıyorum canım bide alsam demek yerlere yapıscam..insallah uzun sürmez .mide bulantısı çeken tüm arkadaşlar, kısa sürede rahatlayalim inşallah. .
Ah sorma. Canim benim bende kiloluyum evdeki tarti 104. Saglikocagi 111 ciktim,bugun gidicem gorursem insallah ,haber ederim sanada.insallah saglikli bir gebelik geciririz
cnm bnm öncelıkle hayırlı olsun bn de ılk gıttıgımde kese yoktu beta hcg 5000 uzerı olunca gorunuo dedı bı hafta sonra gel dedı dun gıttım 6+1 dim gorduk 10 gun sonra gel bebege bkalım dedı gorursun inşallah sende az sabretcezkızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazlaiştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
Cnm bnde fitil olarak kullanıyorum. Çok ittirmemeye dikkat ediyorum çünkü kasilirim falan diye korkuyorum. ilişki de yasak dedi bana doktorum oyüzden. Itebildigim kadar itip bırakıyorum biraz uzaniyorum bacaklarimi kaldirip kendiliğinden gitsin diye..Progestani vajinal kullanan annisler bir şey sorucam. Ya ilk defa vajinal kullanicam da iyice ileri içmek gerekiyor mu fitil gibi. Şimdi gebelikte olduğu için çok tereddüt ettim.![]()
canım bir sıkıntın mı var neden ilişki yasak dedi doktorun? bana yasak demedi son 1 aya kadar serbest dedi de, kafam karıştı, farklı bir durumun mu var acaba seninCnm bnde fitil olarak kullanıyorum. Çok ittirmemeye dikkat ediyorum çünkü kasilirim falan diye korkuyorum. ilişki de yasak dedi bana doktorum oyüzden. Itebildigim kadar itip bırakıyorum biraz uzaniyorum bacaklarimi kaldirip kendiliğinden gitsin diye..
Benim keseye yakın olmasada ufak bi kanama bolgem vardi buyuzden progestan kullanıyorum gn de 2 tane 200 mg liktan. Birsonraki gidisime kadar yasak dedicanım bir sıkıntın mı var neden ilişki yasak dedi doktorun? bana yasak demedi son 1 aya kadar serbest dedi de, kafam karıştı, farklı bir durumun mu var acaba senin![]()
anladım canım, dikkat et o zaman.Benim keseye yakın olmasada ufak bi kanama bolgem vardi buyuzden progestan kullanıyorum gn de 2 tane 200 mg liktan. Birsonraki gidisime kadar yasak dedi
çmiş olsun canım ilk gebelik miydi?dün güzel haber veremedim malesef. bebekte hiçbir gelişme yoktu. dün öğleden sonra aldılar meleğimi
Canım bana da dr um iki hafta sonra kalp artışından sonra yapıcaz tahlilleri dedi ama bende özelde degilde devlette yaptırmak istiyorum nereye başvurmam lazım bide ne Dicem doktorum bunları istedi desem yaparlar mı kiHer test yapilmiyor malesef,en rahati direk devlet hastanesinde gidip yaptir..saglikocahinda yaptirdimbende. Ama benim eksik testlerim var mecbur bi daha gidicem bu sefer devlette yaptircam.
Canim yapiyorlar galiba yine kadin doguma git veya dahiliyeye..soylersin onlarda laboratuvara yonlendiriyor gidip kan veriyorsun.bende daha gitmedim eksiklericin ..henuz doktora ilk defa bugun.gidicemCanım bana da dr um iki hafta sonra kalp artışından sonra yapıcaz tahlilleri dedi ama bende özelde degilde devlette yaptırmak istiyorum nereye başvurmam lazım bide ne Dicem doktorum bunları istedi desem yaparlar mı ki
Ben medipol sinem.hanima gidiyorum,ama baskent unv hastanesinde guldeniz hanima da gidebilirim cunku orda tahliller ikili test vs gibi ekstra seyler sgk liya ucretsiz ..medipolde biraz pahali cunku ama.doktorumun emegi bende cok dusuk.yaptigim zamanda cok destekcim oldu..en azindan 3 ayi tamamlayana kadar sinem hanima giderim.kızlar İstanbul Anadolu yakasında olanlar varmı hangi doktora gidiyorsunuz?
Tamam canım teşekkürler :)Canim yapiyorlar galiba yine kadin doguma git veya dahiliyeye..soylersin onlarda laboratuvara yonlendiriyor gidip kan veriyorsun.bende daha gitmedim eksiklericin ..henuz doktora ilk defa bugun.gidicem