2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sağlık ocağında bhcg 188 çıktı 3 gün sonra 651 çıktı aradılar gebelik kesin var kadın doğuma gidin dediler. Ertesi gn gittim kese görünmedi 4+3 ken. Doktor değerin 3000 -4000 olması gerekir görebilmem için dedi. Haftaya çarşamba gitsem görebilir mi sizce?

kızlar bende gördüm dün çok şükür keseyi.. dileyen herkese Rabbim hayırlısıyla gösterir inşallah
bu sabah bulantılarım başladı ve çıkarmaya başladım benim için sanki erken başladı bakıyorum genel sekizinci haftada başlamış benim gibi 5+4te bulantıları başlayan var mı
herkesin farklı oluyor benim 6+1 de başladı tam gaz devam

Sağlık ocağında bhcg 188 çıktı 3 gün sonra 651 çıktı aradılar gebelik kesin var kadın doğuma gidin dediler. Ertesi gn gittim kese görünmedi 4+3 ken. Doktor değerin 3000 -4000 olması gerekir görebilmem için dedi. Haftaya çarşamba gitsem görebilir mi sizce?

Değerin güzel artmış hayırlı uğurlu olsun canım vajinal kesin görürsünde karından bilemiyorum

ayyy kızlar saolun ıyıkı varsınız :) içim rahatladı valla dr kese nokta kadar diyince çok korktum ama siz iyi geldiniz :) herkesin hamişliği hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin bebişlerini :)

Evet kese gözükmesi değerin 5000 bin olunca gözüküyor 48 saatte bi değer artıyor haftaya gözükür hayırlı olsun

Merhaba canim,tebrik ederim..seninle tahmini dogum tarihimiz ayni ...bende bugun gidicem senin karindan mi vajinal mi bakildi peki?

benim karından bakıldı canım ama kiloluyum o yuzden görünemedi bide anasaglıgında bakıldı benım pek içime sinmedi çünkü usg cihazı çok eskiydi anlıcagın :) 10 gun sonra karından görünür inş :)

Ama benle zıt gidiyor bilerek ve hoşuna gidiyor. Süt istemiştim kendin çık al dedi. Biraz bozuldum, ne oldu gücüne mi gitti diyip gülüyo. bunun gibi şeyler... Aksileşti iyice yaşlılığı çekilmez bunun :63: böyle değildi ya hiç, sanki ben değil o hamile

Canım boşver olur öyle bizim ki bir gün üzerime titriyor bir gün sessiz sakin adam bağrınıyor az nazlandım mı amaaan :)

dün güzel haber veremedim malesef. bebekte hiçbir gelişme yoktu. dün öğleden sonra aldılar meleğimi

Canım biliyorum çok zor ama güçlü olmalısın..bende 2013de bebeğimin 11 haftalik olduğunu düşünerek rutin kontrole gitmiştim ama bebeğim 8+1de ölmüş ve şans eseri zehirlememis bebeğim beni..kurtajdan sonra 2 kere adet oldum..3.ay hamilr olduğumu öğrendim..2014 nisan ayında doğum yaptım..ve şimdi süpriz bi şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim..Dilinden duayi eksik etmeyip Allaha inanıp guvenip sığınırsan mukafakatini alırsın elbet en hayırlı zamanda hayırlı evlatla..içini ferah tut geçmiş olsun..

Kızlar hala adet sancısı gibi sancılar cekiyorum:KK42:dün doktorun rahmin yapısıyla alakali dedi. Bebeği kabullenmEk istemiyor mus. Kardeş kardes gecinin diyorum ya:KK19: bizim bebisin ev sahibi biraz yaramaz çıktı. Inşallah bir an önce son bulur bu cekisme:stop:
Ben 1 hafta kıvrandım birde kramp gibi giriyordu 1 dk sonra geçiyordu 2 büklüm oldum orda burda ama geçti çok şükür geçen yine adet dönemi zamanım oldu biraz ama ilk günlerdeki gibi değil

Yaaa kızlarrrr bizim doktor randevumuz 7 nisanda kalp atışı için bide bebeği görmek için ama benim içimde bir endişe bir telaş var atamıyorumda sanki göremicekmişiz gibi geliyor bu telaşlar korkular normal mi yaa kızlar :KK43: geçen ay kimyasal yaşadığım için sanki yine bişeyler yolunda gitmicekmiş gibi geliyor.bide geçen hafta cuma günü kesemizi gördük 3.7 mm di 4 4 buçuk haftalık dedi doktor.bana küçük geldi ama doktor aksi bişe söylemedi.Allahım korusunn yavrularımız ya hayırlısıyla kavuştursun bizi minnaklarımıza inşallahhh

Cnm sıkıntı yapma inş kalp atışı da bebeği de göreceksin. Bu stres sadece bebeğine zarar. İnş herşey yolunda gidecek

Hayirli olsun

Merhaba;
Ben çok sıklıkla giremiyorum siteye çalıştığım için, ama gördüğüm kadarıyla bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var. Hepinize sabırlar diliyorum, gönlünüzü ferah tutun hayırlısı böyleymiş, Allah yeniden nasip eder inşallah.
Ben de nihayet dün ilk kez doktora gittim :)
6+3 çıktı gelişmesi ultrasona göre, SAT ile birebir uyumlu. Kalp atışlarını da dinledik, 0,53 cm şu anda meleğim. Kalp atışlarını duyunca çok duygulanıyor insan.
Bir sürü kan tahlili istedi doktor, sağlık ocağında hepsini yapıyorlar mı acaba bilen var mı? Hastanede çok tuzlu tuttu çünkü :(

maysu maysu çok normal. Beklenmek de zor geliyor. Bak ben taa 8+3 te duydum kalbi. Doktor garanti olsun diye geç çağırmıştı. deli olmuştum. İnş sende duyacaksın. Şuan mutlu olmaya çalış pozitif düşün bebeğin seninle :)

Merhaba;
Ben çok sıklıkla giremiyorum siteye çalıştığım için, ama gördüğüm kadarıyla bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var. Hepinize sabırlar diliyorum, gönlünüzü ferah tutun hayırlısı böyleymiş, Allah yeniden nasip eder inşallah.
Ben de nihayet dün ilk kez doktora gittim :)
6+3 çıktı gelişmesi ultrasona göre, SAT ile birebir uyumlu. Kalp atışlarını da dinledik, 0,53 cm şu anda meleğim. Kalp atışlarını duyunca çok duygulanıyor insan.
Bir sürü kan tahlili istedi doktor, sağlık ocağında hepsini yapıyorlar mı acaba bilen var mı? Hastanede çok tuzlu tuttu çünkü :KK43:
Bildiğim kadarıyla her test yapılmıyor. Ben ocakta sadece birkaç test yaptırabilDim.

Back
X