2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlarr ben geldimm :KK39: doktoruma gittim hamile oldugumu soyleyince sanki ailemdenmis gibi cok sevindi bana cok moral verdi destek oldu (klomenle ilk seferde hamile kaldim:nazar:)..karnimdan baktik hem daha kucuk olmus oldugundan olsa gerek ve kiloda olunca goremedik simdilik..alttan bakmayalim bir dahaki gelisinde goremezsek bakarim dedi..Allaha sukur kanamam vs yokmus rahmimin durumu iyiymis..progestana devam etmemi soyledi..pazartesi tekrar cahirdi Ve bugun yine kan verdim az once B- HCG icin degerlerim kac olmus diye.hesapladik bugun icin 1400 den asagi cikmamasi gerek insallahh..dualarinizi eksik etmeyin.

progesteron kullanan sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ; progesteronu lekelenme yada kanamadan dolayımı dr verdi size ?? benim dr hiç progesteron ölçtürmedi ya biraz ilgisiz geldi bana değiştircem sanırım
Canim benim doktorum klomen kullandigim icin, adetimin 17.gunu icmeye baslamam gerektigini soylemisti .cunku daha once dusuk olayi yasadim.. 100mg lik gunde 3 defa kullandim bir yan etkisi olmadi bende Allaha sukur,kanamamda lekelenme vs yok..bugubki kontroldede progestan kullandigim icin. Tahlile gerek gormedi ve devam etmemi soyledi..doktorum birak diyene kadar

Kizlar ilk ogrendigimde reglim 1gun gecmisti sizce rengi normal mi ?

Eklentiler

• IMG_20150326_174058.webp
    IMG_20150326_174058.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 84
Cok kotuyum kizlar bu mide bulantisi hic bitmeyecek galiba 24saat bulaniyo midem uyku falan hayal oldu hic yemek yemesem aklimda degil artik hicbirsey kar etmiyor sizde benim gibimisiniz
Benimde giderek artıyor şuan bir tek uykuda rahat ettiğim için işten eve gider gitmez uyuyorum, yemek konusuna hiç girmeyelim zaten midemden bir şey geçsin istemiyorum su delisi ben bir pet şişe suyu bile bitiremiyorum..

Cok kotuyum kizlar bu mide bulantisi hic bitmeyecek galiba 24saat bulaniyo midem uyku falan hayal oldu hic yemek yemesem aklimda degil artik hicbirsey kar etmiyor sizde benim gibimisiniz
Yaklasik 3 haftadir ayni durumdayim seaband die bileklik aldim nisbeten hafifletiyor ama bulanti surekli var :( doktorum herseyin yolunda gittiginin belirtisi sewinmelisin dedi.

Malesef bazi kisilerin boyle zor geciyor, ben de ayni durumdayim, tek rahat ettigim zaman uyudugum zaman. Benim ilk hamileligimde de 6. Ayi bulmustu rahatlamamam bu da oyle olacak muhtemelen, belki sizin ki daha erken biter.
6 ay elimde tasla gezmistim tasimi aldim elime yine, esim guluyor, erkeklere ne kolay valla. Tez zaman da gecer ins, Rabbim dayanma gucu versin.

muayene ücretleri ne kadar peki ünv hastaneleri biraz pahallı oluyor cunku
Evet canim altunizade baskent hastanesi 130 tl muayene ucreti ama her tahlil vs ucretsiz .medipol kosuyolu 70 tl muayene ama tahliller. Dogum vs. Cok.pahali malesef

Kizlar ilk ogrendigimde reglim 1gun gecmisti sizce rengi normal mi ?
Normal...
Benim de öyle olmuştu bir önceki hamileliğimde. Silik diye yoktur yada test bozuktur diye düşünmüştüm. Birkaç gün sonra tekrarlayınca koyulaştı baya belirginleşti çizgi :)

Malesef bazi kisilerin boyle zor geciyor, ben de ayni durumdayim, tek rahat ettigim zaman uyudugum zaman. Benim ilk hamileligimde de 6. Ayi bulmustu rahatlamamam bu da oyle olacak muhtemelen, belki sizin ki daha erken biter.
6 ay elimde tasla gezmistim tasimi aldim elime yine, esim guluyor, erkeklere ne kolay valla. Tez zaman da gecer ins, Rabbim dayanma gucu versin.
Bende coook kotuyuuum. ..

6+2 benim de bulantılarım oluyor ara ara ama istifra edecek kadar değil, baş ağrım var bayaa ama dayanmaya çalışıyorum, mümkün mertebe de ilk 3ay hap fln kullanmak istemiyorum. Baş ağrımdan mı bilmem geceleri arada hafif ateşim oluyor kısa süreli. Hiçbir sebze yemeğini yiyemiyorum :( En azından kendi yaptıklarımı :( tatlı delisi olan ben tatlıdan çikolatadan soğudum hatta nefret ettim. Her gün düzenli peynir, zeytin, yumurta, süt, ceviz, meyve(muz,kivi,elma,portakal) tüketiyorum. Özellikle sert, sulu, ekşi yeşil elma ile ayrılmaz ikili olduk. Folio adlı folik asite devam :)

:KK66:KİZLAAAR şimdi çıktım doktordan 4.00mm mercimek tanesi kadar bebisimizi gördük sukurler olsun haftaya sabahtan gel tahlilleri yapalım kalp atışını dinleyelim dedi.bi sıkıntı yok sukurler olsun.sizlerdende hep güzel haberler gelir inşallah...:anneadayı:
Canim tebrik ederim inş. Kalp atışlarını da duyarız. Canim kesenin boyutu demi 4 mm olan. Ben yeni yeni öğreniyorum da Merak ettim.

Hanimlar bugun karindan bakildi kesem gozukmemisti daha kucuk oldugundan..kan testini tekrarlamami istemisti canim doktorum Allah sukur sonucum 2251 ciktii sukurler olsun..Allahin izniyle sag salim saglikli huzurlu bir sekilde devam eder gebeligim ve gebeligimizz..:nazar::anneadayı::KK36: pazartesi kontrolun var

Hanımlar bugun karindan bakildi kesem gozukmemisti Daha kucuk oldugundan..kan Testini tekrarlamami istemişti canim doktorum Allah sukur sonucum 2251 ciktii şükürler olsun..Allahin izniyle sag salim saglikli huzurlu bir sekilde devam eder gebeligim ziyaretinde gebeligimizz .. pazartesi kontrolum var bebisim : Nazar:: Anneadayı:: KK36:

Back
X