- 8 Aralık 2014
- 676
- 209
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.581
Yükseldi mi simdi :)Allahin izniyle hamilesin,benimde boyleydi 64 cikmisti degerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükseldi mi simdi :)Allahin izniyle hamilesin,benimde boyleydi 64 cikmisti degerim![]()
Bilekligi nerden aldın canım. Eczaneden mi netten miMerhabalar kızlar, kaç gündür bende pek iyi değilim oyüzden sadece okumakla yetindim. Bulantım oluyo sabah hafif ama akşam baya yoğun. Kraker şu bu yok yani dün özellikle çok kötü oldum. Bileklik aldım bulantı için takmaya başladım umarım işe yarar.Hamileliğin en berbat yanı şu bulantılar olsa gerek 
Galiba akintiyi unutma :) bende 2gundur kendimi cok yordum sol kasigim sancilaniyo insallah bise olmazMerhabalar kızlar, kaç gündür bende pek iyi değilim oyüzden sadece okumakla yetindim. Bulantım oluyo sabah hafif ama akşam baya yoğun. Kraker şu bu yok yani dün özellikle çok kötü oldum. Bileklik aldım bulantı için takmaya başladım umarım işe yarar.Hamileliğin en berbat yanı şu bulantılar olsa gerek 
Evet canım, minion bulantı bilekliği,işe yararsa yazarım mutlakaBilekligi nerden aldın canım. Eczaneden mi netten mi
Ben hep yatıştayım mutfağa bile giremiyorum canım. Dinleniyorum bol bol ama bulantı çekilir dert değil. Sende fazla yorma kendini çünkü ilk 3 ay çok daha fazla dikkat gerektiriyorGaliba akintiyi unutma :) bende 2gundur kendimi cok yordum sol kasigim sancilaniyo insallah bise olmaz![]()
Benimki bukadarbile velli degildi cnm tebriklerKizlar ilk ogrendigimde reglim 1gun gecmisti sizce rengi normal mi ?
Haklisin canim biraz spor olsun dedim ama erken davrandimBen hep yatıştayım mutfağa bile giremiyorum canım. Dinleniyorum bol bol ama bulantı çekilir dert değil. Sende fazla yorma kendini çünkü ilk 3 ay çok daha fazla dikkat gerektiriyor
Saol canim benimBenimki bukadarbile velli degildi cnm tebrikler
İyiyz canim yorgunum az bise sen nasilsinIyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz![]()
dün güzel haber veremedim malesef. bebekte hiçbir gelişme yoktu. dün öğleden sonra aldılar meleğimi
Benim ilk hamileliğimde de böyleydi kesin hamilesinKizlar ilk ogrendigimde reglim 1gun gecmisti sizce rengi normal mi ?
bence de doğru düşüyorsun sonuçta bir eksiklik varsa yada bir düzensizlik önlem alması gerekirBende iki kez gittim Drye birinde keseyi gördük diğerinde kalp atışını duymak için ama duymadık c.tesi tekrar gidicez. Eğer bunda da test fln istemezse sanırım bırakırım dryi
evet evet evet eveeettttttAsıl mide.bulantısı artık bitmeli![]()
Annelik heep fedakarlık demek kievet evet evet eveeetttttt![]()
Gebelik boyunca tek sporumuz yürüyüş olacak unutmaHaklisin canim biraz spor olsun dedim ama erken davrandim
Evet canim,ben ilk 16 marttan yaptirdim daha yaptirmadim. Evdeki. Fazla gebelik testleriyle koyulasmayi takip ettim ve bekledim bugune kadar. Doktora gidince gozukmedi kese biz yine kan testini tekrarlayalim dedi cok.sukur 2251 cikti ham haftasinda gidiyorum insallah..sende bekle veya kan testini tekrarlaYükseldi mi simdi :)
Canım bebekle alakalı olmalı kalp atışı,artık beta ya bağlı olmaz diye düşünüyorum ama emin değilimKızlar beta hcg kalp atışı için ne kdr olmalı bilen yok mu