2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhabalar kızlar, kaç gündür bende pek iyi değilim oyüzden sadece okumakla yetindim. Bulantım oluyo sabah hafif ama akşam baya yoğun. Kraker şu bu yok yani dün özellikle çok kötü oldum. Bileklik aldım bulantı için takmaya başladım umarım işe yarar. :KK43:Hamileliğin en berbat yanı şu bulantılar olsa gerek 

Merhabalar kızlar, kaç gündür bende pek iyi değilim oyüzden sadece okumakla yetindim. Bulantım oluyo sabah hafif ama akşam baya yoğun. Kraker şu bu yok yani dün özellikle çok kötü oldum. Bileklik aldım bulantı için takmaya başladım umarım işe yarar. :KK43:Hamileliğin en berbat yanı şu bulantılar olsa gerek 
Bilekligi nerden aldın canım. Eczaneden mi netten mi

Galiba akintiyi unutma :) bende 2gundur kendimi cok yordum sol kasigim sancilaniyo insallah bise olmaz :110:

Galiba akintiyi unutma :) bende 2gundur kendimi cok yordum sol kasigim sancilaniyo insallah bise olmaz :110:
Ben hep yatıştayım mutfağa bile giremiyorum canım. Dinleniyorum bol bol ama bulantı çekilir dert değil. Sende fazla yorma kendini çünkü ilk 3 ay çok daha fazla dikkat gerektiriyor

Ben hep yatıştayım mutfağa bile giremiyorum canım. Dinleniyorum bol bol ama bulantı çekilir dert değil. Sende fazla yorma kendini çünkü ilk 3 ay çok daha fazla dikkat gerektiriyor
Haklisin canim biraz spor olsun dedim ama erken davrandim

dün güzel haber veremedim malesef. bebekte hiçbir gelişme yoktu. dün öğleden sonra aldılar meleğimi

inanmiyorum baska doktorlarda gittinmi? basin sag olsun. cok üzüldum. Allah tez zamanda nurtopu gibi bir bebek nasip eder sana insallah. benim kuzenimde bu sayfada sizlerle olacakdi oda dusuk yapti iki uc gun once kimse telefon bakmiyor. kocasi kucanda tasiyordu kizi. insallah sende oda cok yakinda mutlu olursunuz. cok zor birsey ne desem acin hafiflemez. ama Allah yuzunuzu tez zamanda guldurur insallah.

Bende iki kez gittim Drye birinde keseyi gördük diğerinde kalp atışını duymak için ama duymadık c.tesi tekrar gidicez. Eğer bunda da test fln istemezse sanırım bırakırım dryi
bence de doğru düşüyorsun sonuçta bir eksiklik varsa yada bir düzensizlik önlem alması gerekir

• Beğen
Reactions: GCA
Yükseldi mi simdi :)
Evet canim,ben ilk 16 marttan yaptirdim daha yaptirmadim. Evdeki. Fazla gebelik testleriyle koyulasmayi takip ettim ve bekledim bugune kadar. Doktora gidince gozukmedi kese biz yine kan testini tekrarlayalim dedi cok.sukur 2251 cikti ham haftasinda gidiyorum insallah..sende bekle veya kan testini tekrarla

Back
X