2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bendede istahim pek yok aslinda canim cok.seyler cekiyor ama nedense yiyesim gelmiyor,goz acligim var ..birde agiz kokularindan asiri tiksinti geliyor bana hemen dikkatimi cekiyor.:KK43:

Evet canim,ben ilk 16 marttan yaptirdim daha yaptirmadim. Evdeki. Fazla gebelik testleriyle koyulasmayi takip ettim ve bekledim bugune kadar. Doktora gidince gozukmedi kese biz yine kan testini tekrarlayalim dedi cok.sukur 2251 cikti ham haftasinda gidiyorum insallah..sende bekle veya kan testini tekrarla
Bnmde cooook silikti regliden iki gun once 1gun gecincede oyle oldu arkadaslar yukseliyor dedi

Ama benle zıt gidiyor bilerek ve hoşuna gidiyor. Süt istemiştim kendin çık al dedi. Biraz bozuldum, ne oldu gücüne mi gitti diyip gülüyo. bunun gibi şeyler... Aksileşti iyice yaşlılığı çekilmez bunun :63: böyle değildi ya hiç, sanki ben değil o hamile

Bence eşinizle konuşun rahatsız olduğunuz durumları dile getirin (bu durumun sizi üzdüğünü bilhassa belli edin) inşallah herşey yoluna girer.

Sağlık ocağında bhcg 188 çıktı 3 gün sonra 651 çıktı aradılar gebelik kesin var kadın doğuma gidin dediler. Ertesi gn gittim kese görünmedi 4+3 ken. Doktor değerin 3000 -4000 olması gerekir görebilmem için dedi. Haftaya çarşamba gitsem görebilir mi sizce?

5000 üzerinde karından ultrasonu bekleyin bence

Kizlar bu akinti ne zaman bitck ya o_O

benimde akıntım var 7 aylık hamile arkadışım bitmediğini hatta arttığını söyledi

Kızlar beta hcg kalp atışı için ne kdr olmalı bilen yok mu

hamilelik kesinleşenlerden (keseyi görenler) beta hcg testi istenmiyor bir daha bu yüzden kalp atışını duyanlar hcg değerlerini bilmiyor olabilirler. sanırım bebek görünse bile ultrason aletine,kiloya ve rahmin yapısına göre kalp sesinin duyulması değişebiliyor. ultrasona göre 7. haftada bebek görünür ama ses daha sonraki haftalarda duyulabilir. sesi duyamasan bile kalbin hareket ettiğini görebiliyorsun. buda bir nebze olsun rahatlatabiliyor insanı

Kizlar benimde bu sabah kahverengi akintim vardi. Ogleden sonra kirmizi renkte kanamam oldu. Apar topar hastaneye gittik. Bebisim benimleydi doktor onlem amacli igne yaptirdi. Bi de progestan verdi. Az once bi tane aldim bakalim nasil olacak. Ama korkuyorum ya :(

Kizlar benimde bu sabah kahverengi akintim vardi. Ogleden sonra kirmizi renkte kanamam oldu. Apar topar hastaneye gittik. Bebisim benimleydi doktor onlem amacli igne yaptirdi. Bi de progestan verdi. Az once bi tane aldim bakalim nasil olacak. Ama korkuyorum ya :KK43:

Korkma canım. Bende de aynisi oldu progestan kullanmaya baslayinca kesildi hemen. İçini ferah tut doktoruna güven

inanmiyorum baska doktorlarda gittinmi? basin sag olsun. cok üzüldum. Allah tez zamanda nurtopu gibi bir bebek nasip eder sana insallah. benim kuzenimde bu sayfada sizlerle olacakdi oda dusuk yapti iki uc gun once kimse telefon bakmiyor. kocasi kucanda tasiyordu kizi. insallah sende oda cok yakinda mutlu olursunuz. cok zor birsey ne desem acin hafiflemez. ama Allah yuzunuzu tez zamanda guldurur insallah.

teşekkür ederim canım. aslındabeklediğimden daha iyiyim. veren de O alan da O elimizden bir şey gelmez.

Hala kullaniyor musun peki canim. Igne de verdi mi peki sana

Sali gününden beri kullanıyorum doktor birakmami soyleyene kadar da kullanacağım. Evet tatlım iğne de verdi ayrıca yarın igneyi yaptırmaya gideceğim hatta.

İğne ile ilac verdiler diye kötü düşünme sakın. Önlem olarak veriyorlar bu ilaçları.

Bir de doktorum bazi gebelerde bu tür yerleşme kanamalarinin olduğunu söyledi. Kese bozulmadigi sürece sorun yok dedi.

Sali gününden beri kullanıyorum doktor birakmami soyleyene kadar da kullanacağım. Evet tatlım iğne de verdi ayrıca yarın igneyi yaptırmaya gideceğim hatta.

İğne ile ilac verdiler diye kötü düşünme sakın. Önlem olarak veriyorlar bu ilaçları.

Bir de doktorum bazi gebelerde bu tür yerleşme kanamalarinin olduğunu söyledi. Kese bozulmadigi sürece sorun yok dedi.
Keseme bakti bide gelismesi cok iyi dedi.hatta icinde embriyoyu da gorduk minicik de olsa. Kalp atislarini dinliceksen illa gonderim seni detayli ultrasona dedi. Alttan baktirmani tavsiye etmem gerek de yok zaten dedi bide. Bende nasil olmasi gerekiyosa ole olsun dedim. Doktoruma biraktim korkma dedi o da. Umarim bisey olmaz. Yavrum rabbime emanet. Herkesin bebisini korusun insallah

Canım biliyorum çok zor ama güçlü olmalısın..bende 2013de bebeğimin 11 haftalik olduğunu düşünerek rutin kontrole gitmiştim ama bebeğim 8+1de ölmüş ve şans eseri zehirlememis bebeğim beni..kurtajdan sonra 2 kere adet oldum..3.ay hamilr olduğumu öğrendim..2014 nisan ayında doğum yaptım..ve şimdi süpriz bi şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim..Dilinden duayi eksik etmeyip Allaha inanıp guvenip sığınırsan mukafakatini alırsın elbet en hayırlı zamanda hayırlı evlatla..içini ferah tut geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim inşallah biz de yakın zamanda bebeğimize kavuşuruz. doktor 1 adet döneminden sonra tekrar deneyin dedi. hayırlısı. . sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Back
X