- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.661
canım benim dr um 15 yıldır Ahmet Erdem, balgatta muayenehanesi var. Mükemmel bir dr.Kızlar ankarada devlette ve özel hastanede önerebileceginiz kadın dogumcu var mı.
Sinemmmtekrar hamile misin
Vallahi çok ama çok şaşırdım canım .
Hira ya kardes geliyor desene
Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah çok sevindim canım senin adına.
Her şeyde vardır bir hayır sinemimEvet balım yine yeniden hamileyim ve şoklardayim..kimseyi inandiramiyorum ama korunurken gerçekten kazara hamile kaldım..2 aydır adet düzensizliği vardı yine öyle düzensizlik sanmıştım ve kendimden o kadar emindim ki komşumun ısrarı üzerine evde test yaptım ve ne hissedeceğimi şaşırdım..şimdi hirayı düzene oturtamamisken memeden kesme veya 2 çocukla nasıl ilgilencem diye kara kara düşünüyorum..
sende ne var ne yok hersey yolunda mı ? Fındık kurdum nasıl :))
Kızlar beta hcg kalp atışı için ne kdr olmalı bilen yok mu
hayırlı haberler alırsın inşallahGünaydin anneler
biz de bugün öğleden sonra muayeneye gidiyoruz.
çok korkuyorum bi taraftan 1haftadır erteliyorum kötü bişey duymamak için.
cesaretimi topladım bugün için inşallah hayırlı haberler alırız.
bebişimizi görür kalp atışını alabiliriz.
dua edin bizim için
hepinize hayırlı cumalar
inşallah canım. bize de hayırlı haberlerini verirsin. hayırlı cumalar.Günaydin anneler
biz de bugün öğleden sonra muayeneye gidiyoruz.
çok korkuyorum bi taraftan 1haftadır erteliyorum kötü bişey duymamak için.
cesaretimi topladım bugün için inşallah hayırlı haberler alırız.
bebişimizi görür kalp atışını alabiliriz.
dua edin bizim için
hepinize hayırlı cumalar
Her şeyde vardır bir hayır sinemim
Allah yardımcın olsun, zor olacak senin için ama inan çok sevindim . Arada bir kaç yaş olacak sıpaların birlikte Büyüyüp gidecekler. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin bu da küçük bir prens olursa tamamdır :)
Bende ki durumların ne kadarını biliyorsun bilmiyorum ama. Hala Boşanma Davası Sürüyor idil de iyi çok şükür teyzesi afacanlığa devam ediyor. Az kaldı yaşına girmesine ben heyecan yapıyorum onun yerine
Bizde de durumlar bu Şekil Balım .
çok teşekkür ederim inşallah biz de yakın zamanda bebeğimize kavuşuruz. doktor 1 adet döneminden sonra tekrar deneyin dedi. hayırlısı. . sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Saolasın cnm amin inş. Hepimizi ve meleklerimizi korusun rabbim..Hiç üzülme canım, ilk zamanlar kanama olmasa da herkeste var bence o düşük tehlikesi. Hepimiz dikkat edecez hareketlerimize, oturup kalkarken. Ağır kaldırmayacak, boyumuzun yetmediği yere uzanmayacağız. Bol bol uzan dinlen, gerekirse yemek bile yapma.. Rabbim seni ve meleğini korusun, hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..
Günaydın hanımlar dün nete giremedim annemdeyim yatıyorum paso kanamam azaldı kahverengi geliyor şuan az az. Progestanı alttan koyuyorum sabah akşam. Bide grip oldum ya çok fena hapşuruyorum sanki hapşururken kasıklarım çok fena acıyor acaba ondanmı kanama başladı diyorum olabilirmi sizce?
geçmiş olsun cnm şuan benimde kahverengi akıntım var Kızıma hamileykende olmuştu kahverengiden o kadar korkmuyorum ama kırmızı olunca tedirgin oluyor insan kırmızı daha tehlikeli progestanı fitil olarak kullanıyorum ve sürekli yatıyorum fayda eder inşYok canim kanamam yok ama kahverengi akintim var
Bende tutamıyorum kendini çok fena ya kasıklarıma vuruyor sancısı o yüzden sıkıyorum kendimi ama nafile yinede engel olamıyorum herkes duyuyoHapsirirken tutma kendini birşey olmaz allahın izniyle. Haykirarak hapsiriyorum ben resmen bir şey olmasın diye, konu komşu herkes rahayltlikla duyuyordur :))
Bende tutamıyorum kendini çok fena ya kasıklarıma vuruyor sancısı o yüzden sıkıyorum kendimi ama nafile yinede engel olamıyorum herkes duyuyo
Bende bir.problem yapmadi acaba ayaklarini usutuyor olabilir misin? Ayaklarimi usutunce benimde gaz ve kasik agrim.basliyor hemen.Canim bu sefer fitil olarak kullandım sanırım bana dokunuyor. Aşırı fenaLastim. Doktoruma da söyledim kullan dedi. Ancak bu böyle geçmez gibi geliyor bana dayanılmayacak boyutta gaz sancilarim var zaten kasık ağrıları m vardı hepsi birbirine karisti.
Yok canım ya Ne yazık ki ilaç yapiyo Diye tahmin ediyoruz. 1 doz değilde 2 doz aldigim zaman mahvediyo beni. Yani normal gaz sancısı da değil. Bilmiuorum bakalım ne yapicaz. Denedim 1 doz aldigim zaman çok birsey olmuyor da 2 doz sabah akşam aldığım zaman gecenin yarısı lavabo da geçiyor.Bende bir.problem yapmadi acaba ayaklarini usutuyor olabilir misin? Ayaklarimi usutunce benimde gaz ve kasik agrim.basliyor hemen.
Kizlar bende butun gun-gece donuyorum. Niye boyle oldukievet geçen hafta özellikle donuyordum bi süre sonra ateş basıyordu. hala da oluyor ara ara ortam sıcak ama ben ben üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?