2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sinemmm tekrar hamile misin
Vallahi çok ama çok şaşırdım canım .
Hira ya kardes geliyor desene
Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah çok sevindim canım senin adına.

Evet balım yine yeniden hamileyim ve şoklardayim..kimseyi inandiramiyorum ama korunurken gerçekten kazara hamile kaldım..2 aydır adet düzensizliği vardı yine öyle düzensizlik sanmıştım ve kendimden o kadar emindim ki komşumun ısrarı üzerine evde test yaptım ve ne hissedeceğimi şaşırdım..şimdi hirayı düzene oturtamamisken memeden kesme veya 2 çocukla nasıl ilgilencem diye kara kara düşünüyorum..
sende ne var ne yok hersey yolunda mı ? Fındık kurdum nasıl :))

Her şeyde vardır bir hayır sinemim
Allah yardımcın olsun, zor olacak senin için ama inan çok sevindim . Arada bir kaç yaş olacak sıpaların birlikte Büyüyüp gidecekler. Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin bu da küçük bir prens olursa tamamdır :)
Bende ki durumların ne kadarını biliyorsun bilmiyorum ama. Hala Boşanma Davası Sürüyor idil de iyi çok şükür teyzesi afacanlığa devam ediyor. Az kaldı yaşına girmesine ben heyecan yapıyorum onun yerine
Bizde de durumlar bu Şekil Balım .

hayırlı haberler alırsın inşallah

inşallah canım. bize de hayırlı haberlerini verirsin. hayırlı cumalar.

Çok teşekkür ederim esmerim..evet baya baya zorlancam ama inşallah Allahım ve annemler yardımcı olur..Aralarında 19 ay olacak Allah nasip ederse..
bizimde 13 nisan bende heyecan telas ve panik içindeyim nolcak nasıl olacak kaç kişi olcaz diye..
evet balım boşanma davasını biliyorum neden sonuçlanmadi hala?hic düzelme gibi bi ihtimalyok mu?hala mmı eski sorumsuzlugu devam ediyo? Oyyy o fındık kurdunu yerim ben..bizimkide çok fena 1 dk yerinde durmuyo her yeri yeniden yeniden keşfetmek istiyo..iyiki vermiş Allahım bunun sevgisi başka hiç bişeyde yok..

çok teşekkür ederim inşallah biz de yakın zamanda bebeğimize kavuşuruz. doktor 1 adet döneminden sonra tekrar deneyin dedi. hayırlısı. . sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

canım bende aralık 31 inde bebeğimin kalp atışını duymaya giderken kalp atışı olmadığını bebeğimin öldüğünü öğrendim. kürtaj oldum çok zor geldi ama Allah ım dayanma gücü veriyor bir ay adet gördüm şimdi tekrar hamileyim. Sakın ümitsizliğe düşme ALLAH ım her seyin hayırlısını nasip ediyor. Şimdi korkuyorum daha doktora gitmedim kalp atışını duymak için. ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin. bu mubarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin.

Saolasın cnm amin inş. Hepimizi ve meleklerimizi korusun rabbim..

Günaydın hanımlar dün nete giremedim annemdeyim yatıyorum paso kanamam azaldı kahverengi geliyor şuan az az. Progestanı alttan koyuyorum sabah akşam. Bide grip oldum ya çok fena hapşuruyorum sanki hapşururken kasıklarım çok fena acıyor acaba ondanmı kanama başladı diyorum olabilirmi sizce?

Hapsirirken tutma kendini birşey olmaz allahın izniyle. Haykirarak hapsiriyorum ben resmen bir şey olmasın diye, konu komşu herkes rahayltlikla duyuyordur :))

Yok canim kanamam yok ama kahverengi akintim var
geçmiş olsun cnm şuan benimde kahverengi akıntım var Kızıma hamileykende olmuştu kahverengiden o kadar korkmuyorum ama kırmızı olunca tedirgin oluyor insan kırmızı daha tehlikeli progestanı fitil olarak kullanıyorum ve sürekli yatıyorum fayda eder inş

Hapsirirken tutma kendini birşey olmaz allahın izniyle. Haykirarak hapsiriyorum ben resmen bir şey olmasın diye, konu komşu herkes rahayltlikla duyuyordur :))
Bende tutamıyorum kendini çok fena ya kasıklarıma vuruyor sancısı o yüzden sıkıyorum kendimi ama nafile yinede engel olamıyorum herkes duyuyo

günadın kızlar salı kan vermiştim beta hcg 8465 çıktı artık haftaya gittiğimde kese ve kalp atışı duyulur değil mi

Bende bir.problem yapmadi acaba ayaklarini usutuyor olabilir misin? Ayaklarimi usutunce benimde gaz ve kasik agrim.basliyor hemen.

Kizlar 9. Haftami dolduruyorum Allahin izniyle bebis sl tarafimda ve ara seyrir gibi oluyo hareket ediyo gibi sanki tabi daha cok kucuk ama hosuma gidiyo hissetmek sizlerdede oluyomu

Bende bir.problem yapmadi acaba ayaklarini usutuyor olabilir misin? Ayaklarimi usutunce benimde gaz ve kasik agrim.basliyor hemen.
Yok canım ya Ne yazık ki ilaç yapiyo Diye tahmin ediyoruz. 1 doz değilde 2 doz aldigim zaman mahvediyo beni. Yani normal gaz sancısı da değil. Bilmiuorum bakalım ne yapicaz. Denedim 1 doz aldigim zaman çok birsey olmuyor da 2 doz sabah akşam aldığım zaman gecenin yarısı lavabo da geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…