2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende yeni öğrendim arkadaşlar muhtemel hamileliğim 4 aralık ama bence kasımda doğar gibi gelior gerçi daha çok başındayım ama inş sağ salim o günler gelir

bende yeni öğrendim arkadaşlar muhtemel hamileliğim 4 aralık ama bence kasımda doğar gibi gelior gerçi daha çok başındayım ama inş sağ salim o günler gelir
hoş geldin aramıza hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
şimdi sen kasımda doğar dedin yaa ee benimkide ekim doğar ozaman

hoş geldin aramıza hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
şimdi sen kasımda doğar dedin yaa ee benimkide ekim doğar ozaman

4 günlük bir kayma olabilir gibi geldi bana adetin ilk gününden hesap ediliyor ya ama bilemiyorum tabi öğrenicez zamanla artık

Selam arkadaşlar bende 5+4 de gittim kesemizi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı. Nasıl geçer bilmem bu vakit. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah.

Selam arkadaşlar bende 5+4 de gittim kesemizi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı. Nasıl geçer bilmem bu vakit. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah.
hayırlı olsunnnn :) kese büyüklüğünüz nekadar ?

Tatlim bende 9. Haftami dolduruyorum daha ogg bile demedim Allahima sukrolsun herkezde olcak diye bise yok biz sansli grupdaymisiz
Bende de yok çok şükür bazen tedirgin oluyorum acaba sorun mu var diye ? herkezde olmazk zorunda değil zaten ki bende belirti bile yoktu hamilelik ile ilgili :) tersim sanırım biraz :)

Bende de yok çok şükür bazen tedirgin oluyorum acaba sorun mu var diye ? herkezde olmazk zorunda değil zaten ki bende belirti bile yoktu hamilelik ile ilgili :) tersim sanırım biraz :)
Inanki bende de yok bazen unutup labbur lumbur hareket ediyorum :)

Ayva midedeki fazla asidi çektiği için rahat edersiniz. Ben kronik reflü hastasıyım oradan biliyorum :)
Ben de yıllarca reflü ve gastrit için ilaç tedavisi gördüm ama ayvanın işe yarayacağı hiç aklıma gelmedi. Belki o yüzden seviyorum yatıştırıyor diye midemi :) Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Bir de midesi hassas biri olarak hamilelikte çok sıkıntı çektiniz mi? Ben çok yoğun mide yanması yaşıyorum ama devamlı gaviscon alarak devam edemem herhalde.. Başka önerileriniz var mı ayvaya ek olarak?

kızlar bende rüyamda karnımda çizgi oluşuyordu şu gebelik çizgisi derler ya o ne zaman oluşuyor normalde :)

muzda mide yanmasına iyi geliyor :)

Bir önceki hamileliğimin son aylarında, elimde Rennie Duo şişesi vardı sürekli. Alkoliklerin cep konyağı gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…