- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.741
Hayirlisi olsun canim ins erken ogreniriz ama hamilelikte ruyalarinizi dikkate aliniz diyolarayy sen mi ben mibigün kız diyorum yok ya bi gün erkek diyorum ama ne anlama gelir bilemem ama rüyamda erkek bebek görüyorum
hoş geldin aramıza hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahbende yeni öğrendim arkadaşlar muhtemel hamileliğim 4 aralık ama bence kasımda doğar gibi gelior gerçi daha çok başındayım ama inş sağ salim o günler gelir
hoş geldin aramıza hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
şimdi sen kasımda doğar dedin yaa ee benimkide ekim doğar ozaman
hayırlı olsunnnn :) kese büyüklüğünüz nekadar ?Selam arkadaşlar bende 5+4 de gittim kesemizi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı. Nasıl geçer bilmem bu vakit. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah.
Bende de yok çok şükür bazen tedirgin oluyorum acaba sorun mu var diye ? herkezde olmazk zorunda değil zaten ki bende belirti bile yoktu hamilelik ile ilgili :) tersim sanırım biraz :)Tatlim bende 9. Haftami dolduruyorum daha ogg bile demedim Allahima sukrolsun herkezde olcak diye bise yok biz sansli grupdaymisiz
Ayva midedeki fazla asidi çektiği için rahat edersiniz. Ben kronik reflü hastasıyım oradan biliyorum :)Bem de bir deneyeyim madem inşallah işe yarar. Bulantı ve yanma çok oluyor bende ağzımın tadı yok hiç ama çok severim ayva :)
Doktor birşey demedi sadece boş gebelik değil bunu biliyoruz şimdilik. Ultrason kağıdından anlayan varmı nerde yazıyorhayırlı olsunnnn :) kese büyüklüğünüz nekadar ?
Doktor birşey demedi sadece boş gebelik değil bunu biliyoruz şimdilik. Ultrason kağıdından anlayan varmı nerde yazıyor
Inanki bende de yok bazen unutup labbur lumbur hareket ediyorum :)Bende de yok çok şükür bazen tedirgin oluyorum acaba sorun mu var diye ? herkezde olmazk zorunda değil zaten ki bende belirti bile yoktu hamilelik ile ilgili :) tersim sanırım biraz :)
bende yeni öğrendim arkadaşlar muhtemel hamileliğim 4 aralık ama bence kasımda doğar gibi gelior gerçi daha çok başındayım ama inş sağ salim o günler gelir
hayırlı olsun :)
sezaryan düşünenlerin kesin bu tarihlerden önce olurda normali bilemem :)
Ben de yıllarca reflü ve gastrit için ilaç tedavisi gördüm ama ayvanın işe yarayacağı hiç aklıma gelmedi. Belki o yüzden seviyorum yatıştırıyor diye midemi :) Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Bir de midesi hassas biri olarak hamilelikte çok sıkıntı çektiniz mi? Ben çok yoğun mide yanması yaşıyorum ama devamlı gaviscon alarak devam edemem herhalde.. Başka önerileriniz var mı ayvaya ek olarak?Ayva midedeki fazla asidi çektiği için rahat edersiniz. Ben kronik reflü hastasıyım oradan biliyorum :)
muzda mide yanmasına iyi geliyor :)Ben de yıllarca reflü ve gastrit için ilaç tedavisi gördüm ama ayvanın işe yarayacağı hiç aklıma gelmedi. Belki o yüzden seviyorum yatıştırıyor diye midemi :) Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Bir de midesi hassas biri olarak hamilelikte çok sıkıntı çektiniz mi? Ben çok yoğun mide yanması yaşıyorum ama devamlı gaviscon alarak devam edemem herhalde.. Başka önerileriniz var mı ayvaya ek olarak?
canim ultrason kagidinda gs diye bi yer var onun yaninda yazan sayi senin kese buyuklugunDoktor birşey demedi sadece boş gebelik değil bunu biliyoruz şimdilik. Ultrason kağıdından anlayan varmı nerde yazıyor
Bir önceki hamileliğimin son aylarında, elimde Rennie Duo şişesi vardı sürekli. Alkoliklerin cep konyağı gibi :)Ben de yıllarca reflü ve gastrit için ilaç tedavisi gördüm ama ayvanın işe yarayacağı hiç aklıma gelmedi. Belki o yüzden seviyorum yatıştırıyor diye midemi :) Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Bir de midesi hassas biri olarak hamilelikte çok sıkıntı çektiniz mi? Ben çok yoğun mide yanması yaşıyorum ama devamlı gaviscon alarak devam edemem herhalde.. Başka önerileriniz var mı ayvaya ek olarak?
Evet o da iyi geliyor gerçekten.. Her akşam muzlu süt yapıyorum ama çok muz yemenin başka yan etkileri oluyor malum :)muzda mide yanmasına iyi geliyor :)
Ben de öyle olacağım sanırımBir önceki hamileliğimin son aylarında, elimde Rennie Duo şişesi vardı sürekli. Alkoliklerin cep konyağı gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?