- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.781
Laktozsuz sütleri denedin mi hiç? Mideyi ağrıtmıyor diye biliyorum..
Kızlar light tüketirseniz sütü çok daha iyi olurgaz yapmıyo mideyi pek rahatsız etmiyo
Allah kucağına almayı nasip etsin.Simdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMM
Sorma yaaaa ne korktum kesin kist mist bisey var ölecegimi bile dusundumAllah kucağına almayı nasip etsin.
Kaç gündür stres yapmıştın kendine iyi ki gittin doktora
hadi gözün aydın çok sevindim :)Simdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMM
Insallah sagsaglim kucagima alirim ayyy sapsal gibiyimAllah kucağına almayı nasip etsin.
Kaç gündür stres yapmıştın kendine iyi ki gittin doktora
yok artıkSorma yaaaa ne korktum kesin kist mist bisey var ölecegimi bile dusundum
Canım muz seviyosun,muzlu süt yapmalısın bence light sütle ve soğuk iç çok harika olur benceyok kızlar ben sütten nefret ediyorum bildiğiniz tiksintiden midem bulanıyor mide problemi filan değil yani
o zaman benim 4,7mm miş o zaman gittiğimde kaç haftalık olduğum yazmıyor ama ?canim ultrason kagidinda gs diye bi yer var onun yaninda yazan sayi senin kese buyuklugun
Gözün aydınSimdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMM
Simdi aldim sonucu 2791 cikti hamileyimmmmm :)Yaw sansa bak sistem kilitlenmis sonuclari alamiyorum...sabir sabir
Hayırlı olsun canım gözün aydınSimdi aldim sonucu 2791 cikti hamileyimmmmm :)
Cokkkk tesekkur ederim :) darisi bekleyenlerin basinaGözün aydın
Cok tesekur ederim tatlim darisi tum anne olmayi hasretle bekleyenlerin basinaHayırlı olsun canım gözün aydın
17 subatyok artık
Son adet tarihin ne?
Simdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMM
Cokkkk tesekkur ederim 4 gun sonra kontrole gidicem ozaman beni de ekle sat 17 subay :)hadi gözün aydın çok sevindim :)
Yaaaa benim evhamligimdan rahim kanserine kadar vardi bendeki supheler korktum ve gidemedim bugun cesaretimi topladim gittim :))))Çok şükür vallahi!! Çok sevindim,tebrikler sözümüzü dinleyip önden yaptırsaydın şu kan testini ne güzel olurdu :)) Senin de idrarda gözükmeyen cinsmiş demek ki bende olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?