- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.761
Canim boş gebelik olmadığını nerden anlıyoruz. Bende merak ettim simdi kalp atışını duymadık henüz.Doktor birşey demedi sadece boş gebelik değil bunu biliyoruz şimdilik. Ultrason kağıdından anlayan varmı nerde yazıyor
herkes muzun o etkisinden yakınır ama banada iyi geliyor bünyeden bünyeye değişiyor demekki :) kuru üzüm ceviz filan onlarda iyi geliyor kabızlığa :)Evet o da iyi geliyor gerçekten.. Her akşam muzlu süt yapıyorum ama çok muz yemenin başka yan etkileri oluyor malum :)
aaa evet ya bende merak ettim dogrusu ??Canim boş gebelik olmadığını nerden anlıyoruz. Bende merak ettim simdi kalp atışını duymadık henüz.
Kese o oluşuyor bebek olmuyor yada kese hic oluşmuyor değer var oleaaa evet ya bende merak ettim dogrusu ??
nasıl bi deger ultrason kagidinda mi yaziyor ??Kese o oluşuyor bebek olmuyor yada kese hic oluşmuyor değer var ole
Bende de gastrit olduğu için birkaç gün öncesine kadar çok kötüydüm, aynı şekilde gaviscon alıyordum ama bir anda geçti. Şimdi gayet iyi hissediyorum. Mide yanmasına soğuk süt de iyi geliyor. Tabii içebiliyorsanız. Çiğ meyveler, özellikle portakal gibi, turp, yeşil soğan, çiğ sarımsak ve soğan, şerbetli tatlılar, acı kesin olarak mahvediyor mideyi. Allah şifa versin.Ben de yıllarca reflü ve gastrit için ilaç tedavisi gördüm ama ayvanın işe yarayacağı hiç aklıma gelmedi. Belki o yüzden seviyorum yatıştırıyor diye midemi :) Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Bir de midesi hassas biri olarak hamilelikte çok sıkıntı çektiniz mi? Ben çok yoğun mide yanması yaşıyorum ama devamlı gaviscon alarak devam edemem herhalde.. Başka önerileriniz var mı ayvaya ek olarak?
Canım boş gebelikte yolk ve embriyo oluşmuyo.. Eğer boş gebelik değil demişse kese içinde yolk ya da embriyo gelişimi gözlemiştir dr.nasıl bi deger ultrason kagidinda mi yaziyor ??
Yok canm kagitta yazmaz o doktor görüyor hani kalp atışı falan olmuyoya o bos oluyo ist enasıl bi deger ultrason kagidinda mi yaziyor ??
Kalp atışının oluşmaması değil,sadece kesenin oluşması ve içinde bebek oluşmaması boş gebeliktir. Eğer kanda beta varsa ve ne kese ne bebek vs gözlenmezse zaten kimyasal gebeliktir ve bi süre sonra kanama gerçekleşir.Yok canm kagitta yazmaz o doktor görüyor hani kalp atışı falan olmuyoya o bos oluyo ist e
Sütle birlikte olunca da biraz azalıyor o etki sanırım öyle bir yol buldum.. Süt de içmek lazım ya bir taşla iki kuş :)herkes muzun o etkisinden yakınır ama banada iyi geliyor bünyeden bünyeye değişiyor demekki :) kuru üzüm ceviz filan onlarda iyi geliyor kabızlığa :)
dikkat eders n bi önceki cevabında vermiştim arkadaşın yanıtını sonraki örnektirKalp atışının oluşmaması değil,sadece kesenin oluşması ve içinde bebek oluşmaması boş gebeliktir. Eğer kanda beta varsa ve ne kese ne bebek vs gözlenmezse zaten kimyasal gebeliktir ve bi süre sonra kanama gerçekleşir.
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim söylediklerini.. Süt iyi geliyor gerçekten ama gaz yapıyor bende birazBende de gastrit olduğu için birkaç gün öncesine kadar çok kötüydüm, aynı şekilde gaviscon alıyordum ama bir anda geçti. Şimdi gayet iyi hissediyorum. Mide yanmasına soğuk süt de iyi geliyor. Tabii içebiliyorsanız. Çiğ meyveler, özellikle portakal gibi, turp, yeşil soğan, çiğ sarımsak ve soğan, şerbetli tatlılar, acı kesin olarak mahvediyor mideyi. Allah şifa versin.
O cevabı arkadaş için yazmıştım senin mrsajınla alıntıladım karıştırmasın diye. Ama bu tanımda tam olarak doğru olmamış. Biraz karışık bi durum oyüzden özellikle açıklamak istedim,gebelik zor bi süreç çünkü... Çok fazla acabalar olurKese o oluşuyor bebek olmuyor yada kese hic oluşmuyor değer var ole
Kese oluşmayıp sadece değer olması kimyasal gebeliktir sadece :) kızma da,düzeltmek istedim. Sen biliyosun eminim ama karışık olmuş birazO cevabı arkadaş için yazmıştım senin mrsajınla alıntıladım karıştırmasın diye. Ama bu tanımda tam olarak doğru olmamış. Biraz karışık bi durum oyüzden özellikle açıklamak istedim,gebelik zor bi süreç çünkü... Çok fazla acabalar olur
süt içemiyorum ya ben zorla 2 güne 1 içmeye çalışıyorum midem çok kötü oluyorSütle birlikte olunca da biraz azalıyor o etki sanırım öyle bir yol buldum.. Süt de içmek lazım ya bir taşla iki kuş :)
Laktozsuz sütleri denedin mi hiç? Mideyi ağrıtmıyor diye biliyorum..süt içemiyorum ya ben zorla 2 güne 1 içmeye çalışıyorum midem çok kötü oluyor
süt içemiyorum ya ben zorla 2 güne 1 içmeye çalışıyorum midem çok kötü oluyor
Laktozsuz sütleri denedin mi hiç? Mideyi ağrıtmıyor diye biliyorum..
kizlar benim genelde sağ kasığımda batma oluyor hatta demin baya canımı yaktı.sizde genelde solda mı oluyor ?? ne zaman gececek yaa
Simdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMMarasana tahlill yaptırdığın laboratuvarı belki sonucu söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?