2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kizlar benim genelde sağ kasığımda batma oluyor hatta demin baya canımı yaktı.sizde genelde solda mı oluyor ?? ne zaman gececek yaa

Bende de gastrit olduğu için birkaç gün öncesine kadar çok kötüydüm, aynı şekilde gaviscon alıyordum ama bir anda geçti. Şimdi gayet iyi hissediyorum. Mide yanmasına soğuk süt de iyi geliyor. Tabii içebiliyorsanız. Çiğ meyveler, özellikle portakal gibi, turp, yeşil soğan, çiğ sarımsak ve soğan, şerbetli tatlılar, acı kesin olarak mahvediyor mideyi. Allah şifa versin.

nasıl bi deger ultrason kagidinda mi yaziyor ??
Canım boş gebelikte yolk ve embriyo oluşmuyo.. Eğer boş gebelik değil demişse kese içinde yolk ya da embriyo gelişimi gözlemiştir dr.
Ve evet muz çok iyi geliyo mideye kızlar,ben sabahları kalktığımda midem kötü oluyo hemen bi muz yiyorum geçiyo yanması ezilmesi...

Yok canm kagitta yazmaz o doktor görüyor hani kalp atışı falan olmuyoya o bos oluyo ist e
Kalp atışının oluşmaması değil,sadece kesenin oluşması ve içinde bebek oluşmaması boş gebeliktir. Eğer kanda beta varsa ve ne kese ne bebek vs gözlenmezse zaten kimyasal gebeliktir ve bi süre sonra kanama gerçekleşir.

herkes muzun o etkisinden yakınır ama banada iyi geliyor bünyeden bünyeye değişiyor demekki :) kuru üzüm ceviz filan onlarda iyi geliyor kabızlığa :)
Sütle birlikte olunca da biraz azalıyor o etki sanırım öyle bir yol buldum.. Süt de içmek lazım ya bir taşla iki kuş :)

dikkat eders n bi önceki cevabında vermiştim arkadaşın yanıtını sonraki örnektir

Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim söylediklerini.. Süt iyi geliyor gerçekten ama gaz yapıyor bende biraz

Kese o oluşuyor bebek olmuyor yada kese hic oluşmuyor değer var ole
O cevabı arkadaş için yazmıştım senin mrsajınla alıntıladım karıştırmasın diye. Ama bu tanımda tam olarak doğru olmamış. Biraz karışık bi durum oyüzden özellikle açıklamak istedim,gebelik zor bi süreç çünkü... Çok fazla acabalar olur

Kese oluşmayıp sadece değer olması kimyasal gebeliktir sadece :) kızma da,düzeltmek istedim. Sen biliyosun eminim ama karışık olmuş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…