- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.801
Canim benim midem de ülser başlangıcı var biraz iyi bakarsa m kendime gastrit safhasına Dönüyor. Kullanmadıği m ilaç surup kalmadi. Bu süreçte bana sürekli süt iç dediler ve her içtiği mde daha da kötüleDi. Devam et iç ic süt mideye iyi dediler. Sonra bir doktor sağolsun dedi ki her bünye farklıdır. Sütun iyi gelmediği hatta zarar verdiği bile olabiliuormus. Çok ilginç ben yaşadım. Bir doktr Sütun yerine yoğurt önerdi bana gerçektende yoğurt ayran hamd olsun iui geliyor. Sana tavsiyem süt icemiyorsan yoğurttan Ayran dan telafi etmen.süt içemiyorum ya ben zorla 2 güne 1 içmeye çalışıyorum midem çok kötü oluyor
Bhcg 2791 cikti sana soyledimmi bilmiyorum soran herkese cevap vermeye calisiyorum :)valla seni beklerken bende heyecan yaptım hadi çıksın artık
hayırlı olsun cnm çok sevindim allah tamamına erdirsinBhcg 2791 cikti sana soyledimmi bilmiyorum soran herkese cevap vermeye calisiyorum :)
geçmiş olsun cnm bendede ileri derecede reflü var ilk hamileliğmde çok çekmiştim hem ağrı hem geri gelme mahvolmuştum üstelik kan vitamin ilacı falanda doğru dürüst içememiştim sonuç kan değerim düşmüştü mide koruyucuda o kadar istedim drum vermedi bebeğe geçer dedi mecbur katlandım yanii. Süte gelince akşamları yatmadan bir bardak ılık içiyodum çok az işe yarıyordu bide iki yastık kullanıyordum oda biraz işe yarıyordu yoksa rennie gaviskon hiç bi işe yaramıyor sadece kansızlık yapıyor bende öyle olmuştu malesef..Canim benim midem de ülser başlangıcı var biraz iyi bakarsa m kendime gastrit safhasına Dönüyor. Kullanmadıği m ilaç surup kalmadi. Bu süreçte bana sürekli süt iç dediler ve her içtiği mde daha da kötüleDi. Devam et iç ic süt mideye iyi dediler. Sonra bir doktor sağolsun dedi ki her bünye farklıdır. Sütun iyi gelmediği hatta zarar verdiği bile olabiliuormus. Çok ilginç ben yaşadım. Bir doktr Sütun yerine yoğurt önerdi bana gerçektende yoğurt ayran hamd olsun iui geliyor. Sana tavsiyem süt icemiyorsan yoğurttan Ayran dan telafi etmen.
diğer bilgilerinide yazarsan ekleyim :)Cokkkk tesekkur ederim 4 gun sonra kontrole gidicem ozaman beni de ekle sat 17 subay :)
Canim benim midem de ülser başlangıcı var biraz iyi bakarsa m kendime gastrit safhasına Dönüyor. Kullanmadıği m ilaç surup kalmadi. Bu süreçte bana sürekli süt iç dediler ve her içtiği mde daha da kötüleDi. Devam et iç ic süt mideye iyi dediler. Sonra bir doktor sağolsun dedi ki her bünye farklıdır. Sütun iyi gelmediği hatta zarar verdiği bile olabiliuormus. Çok ilginç ben yaşadım. Bir doktr Sütun yerine yoğurt önerdi bana gerçektende yoğurt ayran hamd olsun iui geliyor. Sana tavsiyem süt icemiyorsan yoğurttan Ayran dan telafi etmen.
Benden ikinci kontrolde istedi kısmetse çarşamba günü sabahtan aç karınla gidicem o zaman yaptırıcam ne isterse ama en önemlisi tsh ona kesin bakılacak çünkü normalde hep 3 küsür çıkıyo gebelik için bu değer yüksekmiş ilaç verebilir duruma göremerhaba arkadaşlar. ilk muayenede bir sürü kan tahlili isteniyor diye yazmış bazı arkadaşlar. herkesten istendimi rutin bir işlemmi acaba...
odur canımKızlarr merhababende hiç bir bulantı yanma yok şüphe etmeye bşladımm niye yokki diyee bu arada benm ultrasonumda gs diye bir şey yazmıyor
D1-4.3 mm diye bişi var acaba o mudur ki
Çok tebrik ederim canımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Simdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMM
Gözün aydın canımSimdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMM
benim de öyle sadece sağ kasığım ağrıo ama nedenini bilmiyorum
ne güzel iyileşmesi Allah şifa versin mide zor ..Mide ve bağırsak problemi yaşayan arkadaşlara...
Kefir birebir geliyor, doğal prebiyotik olduğu için.
Mide kanseri atlatan bir akrabam evde kendi yaptığı kefir ile inanılmaz derecede iyileşti.
Doktoru midesinin genç kız gibi olduğunu, şaşırdığını söylemiş kendisine endoskopi sonrasında.
Canım naptın gittin mi dr a bebişi gördünüz mü :)hımmm bulantı demişken bi arkadaşım önermişti ayva yiyorum bikaç gündür iyi geldi bana baya baya az oluyo bulantılarım.denemek isterseniz
Evet canım ne yazikki surup lar bende de artık etki göstermiyor. Mide koruyucu verdi benim doktorum. Pantpas diye etken maddesi presetemol denen bir madde y mis. Hamilelikte mecbur ilaç alma zorunluluğunda biraz daha güvenilir dedi Doktorum. Benim de içimden hiç almak gelmiyo ancak dayanılmaz boyuta ulaştığı zaman mecbur alıyorum. Ins. Rabbim korur bebislerimiz i.geçmiş olsun cnm bendede ileri derecede reflü var ilk hamileliğmde çok çekmiştim hem ağrı hem geri gelme mahvolmuştum üstelik kan vitamin ilacı falanda doğru dürüst içememiştim sonuç kan değerim düşmüştü mide koruyucuda o kadar istedim drum vermedi bebeğe geçer dedi mecbur katlandım yanii. Süte gelince akşamları yatmadan bir bardak ılık içiyodum çok az işe yarıyordu bide iki yastık kullanıyordum oda biraz işe yarıyordu yoksa rennie gaviskon hiç bi işe yaramıyor sadece kansızlık yapıyor bende öyle olmuştu malesef..
Canım benim dr.um metpamid önermişti,gebelikte kullanımı sakıncalı değil ama çok mecbur kalmadıkça içmiyorum. Ben bileklik aldım buyüzden,sea band olması şart değil farklı bi markada olabilir. Ben eczaneden aldım miniondu galiba adı,her iki bileğede takılıyor. Bedenleri var medium aaldım,bilek ölçüsüne göre alınıyorKızlar mide bulantısı icin ne kullanıyorsunuz. Bazı arkadaşlar hap kullanıyorMus merak ettim Birde seabant bilekligi ni nerden temin edebilirim.
Tesekkur ederim canim benimGözün aydın canım
Amin canim cok tesekkur ederimhayırlı olsun cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin
Cok tesekkur ederim canim hepimizin evlatlarini sorunsuz bir sekilde kucaklarimiza almamizi nasip etsin yaradan...Çok tebrik ederim canımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Ölçmemiş sadece keseyi işaretlemiş ultrason kağıdında zaten hemen baktı saniyeler içinde devlet hastanesi ya sırada bekleyenler var diyesağ altta GS yazıyo orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?