2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet,öyle oldugunu düsünüyorum. Emzirmek bir yandan kurtarıcı gibi bir yandan yemek yemeyip ona mı güveniyor diye endişe ediyorum.
Canim benimkide oyleydi ,gece ve sabah biberonla mama iciyordu ,biraktim tamamen istahi acilmaya basladi.gunduzde biberonu sakliyorum ,yoksa gorunce meme diye agliyor sadece gundiz uyuturken veriyorum.tabii emzirenler meme deyince nere saklar bilemem:))ama keske hala emiyor olsaydi ,bir yil daha uykusuz ,istahsiz olmasina razi olurdum

meme krizi tuttumu pek saklama imkanımız olmuyo. Memeeeee diye sesi titriyor cocugun.

Canim insan aman yesin nasil yerse yesin diyor ama o aliskablik cok zor gidiyor.kucuk oglumdan biliyorum inan nasil alisirsa oyle suruyor .bende tv.karsisinda yedirdim ,okul cagina kadar sofrada oturamadi zaten hareketliydi hic alisamadi .halbuki her ortama cok uyum saglayan cocuj .yemesin ama o aliskanlik olmasin inanin sonra insan cok pisman oluyor

Evet,öyle oldugunu düsünüyorum. Emzirmek bir yandan kurtarıcı gibi bir yandan yemek yemeyip ona mı güveniyor diye endişe ediyorum.
Arkadaşımın 1.5 yaşında oğlu var oda öyle memeye güveniyor (benimkide biberona ) gübdüzbiberon vermiyorum.. belji gündüz emzirmemeyi deneyebilirsin faydası olur.
Benim kız tüm gün bazen bir şey yemiyor, babası gelince 1 -2 küçük kaşık çorba içiyor, salatanın soğanlarını biraz yiyor azda kuru ekmek.

Mesela gün içerisinde bir kere versem, gece sabaha kadar emiyor zaten. sütümde azalma olurmu. oldu olalı pek sütüm yok zaten.

Babasıda bana takılıyor hani bu kız yemiyordu diye, vicdanım dayanmıyo vermemeye verince yemiyor. Ama böyle yapmayı düşünüyorum tabi düşüncede kalıyor, sonra kızımın ağzına zorla yoğurt sokmaya çalışırken buluyorum :)
Ama vermicem biraz kendinin istenmesini beklicem inşallah yapabilirim..

İyi geceler kızlar
Ben buraya hiç iyi bişey yazamicam heralde
Bu seferde oğlumun üst iki dişi çürümüş
Ne olacak düşer mi onlar yada ağrı yapar mı canı bundan dolayıda yanacak mi
Bide çok iştahsız acaba çürüklerden dolayi mi offf offf

Geçmiş olsun. kaç yaşında?

Çok gecmis olsun doktor gittin mi dişleri için hepsi aynı mi bilmiyorum ama komşumun oğlu da ole oldu doktor bi ilaç vermiş dişleri kararmasin die bence bi goster
bide senin diğer şüphen noldu belli oldumu

Benim buyuk oglumda oldu canim ,hic dustumu disinin ustune?benim oglum disinin ustune dusmustu sonra curudu .dis doktoru dusup carptigi icin artik dis beslenemiyor dedi.sonra kendiliginden gecti...ablamin kizininda olmustu ne oldugunu hatirlamiyorum ama bir vitamin eksikligi cikmisti..mutlaka cocuk doktoruna vede disciye gotur canim..

Sen nasilsin ?cok kotuydun gecen

Kizlar gunaydin
Kafamda birsuru soru .benim kiz iki gecedir masallah uyuyor ,gunduzde .acaba hasta olacak ondanmi yoksa biberon biraktik ondanmiki ...rahatta batiyor diyorum valla vucudum rahatlasa aklim durmaz:)

Yağmur ne yapsın yavrum sana ne yapsa yaranamıyo :) uyusun elleme maşallah de annesi
Valla oyle dogru dedinki canimya :))alismamisim ya hemen ya sundansa ya bundansa diye aklim isliyor:))

Az once eski kekleri senin gibi muhallebinin altina serip ,muhallebiyi doktum ustune .super oldu hindistan cevizi sut te eklemistim saolasin canim ya ..

oglusum geliyo senin kek tarifinide yaptim .tutturdum valla tarcinda ekledim .miss gibi oldu .kizlar tarifi yazan elleriniz dert gormesin:))

Bir arkadaşımın oğlunun 2 yaşından sonra hmn çürümüştu on üst disleri. Anne sütünün çok şekerli geldiğini bu nedenle çürümüş olabileceğini söylemiş üniversite hst.

Kizlar gunaydin
Kafamda birsuru soru .benim kiz iki gecedir masallah uyuyor ,gunduzde .acaba hasta olacak ondanmi yoksa biberon biraktik ondanmiki ...rahatta batiyor diyorum valla vucudum rahatlasa aklim durmaz:)
Ses etme bırak uyusun bisi olmaz Allahin izniyle. Ayrıca hst olacağı varsa olur sen negatif enerji yollama. 1senedir uyusun diye pozitif enerji yollamiyomusun bak tutmuş işte ne güzel maşallah.

Mambur bize de gönder canım

Kizlar gunaydin
Hadi darısı bizim yavrulara
Koca bir maşallah yağmura sonunda yola geldi zilli

Kızlar bizim
afiyet olsun yarasın seker bal olsun ama kilo olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…