- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.901
Arkadaşlar arada kaldım bir cevap verebilir misiniz?
Domates konservesi kullanacaktım amacnm ben hiç kullanmadım. yani içinde mutlaka koruyucu kimyasal vardır diye düşünüyorum. ne konservesi kullancaksın
Benimki de hiç içmedi çokta değişik denemedim ama içmeyeceğini biliyorumtubaa1 canım ben de iciremedim. Her türlü denedim içmiyor. Ben de muhallebi sini mamasını sütle yapıyorum. Ama günde 1 su bardak icmesi lazim biliyorum bu ara zaten bisi yemiyo içmiyor zorlamiyorum ben de. Benimki biberon hiç almıyor. Gerçi biberon emzigini 6+la değiştirmedim zaten içmiyor diye de belki büyük alıp dönersem en azında uyku zamanı içebilir. Haftaya alırım inşallah bi denerim. Bu hafta anneme geldim. Evde sıkıldım biraz havamız değişsin dedim.
Aaaaa dogru ya cok sogal canım kafa gittiCanim pekmezi sutle karistirma ,sut demiri tutar.hatta surlu yogurtlu urunlerden iki saat arayla pekmezi verirsen daha iyi olur
Domates konservesi kullanacaktım ama
Canım ben konserve hiç kullanmıyorum karnımı ağrıtıyo.ne zaman yesem ağrıyo.kv yapar domates fasulye melemen falan yiyemiyorum.bozulmuş falan olur farketmezsen dokunabilir benceArkadaşlar arada kaldım bir cevap verebilir misiniz?
Dis dönemi iştahsızlık mizmızlik oluyo bizde bence diştendirSevgili kasim anneleri,
size birşey sormak istiyorum. Benim kızim yaklaşık 1,5 aydır ardarda diş çıkarıyor ve aşırı derecede iştahsız önceden iki ögünde olsa zar zor yiyordu ama şuan tamamiyle yemeyi reddediyor. Sevdigi meyveler, çorbalar vardı onlarıda yemiyor.
Yeme konusunda ısrarcıyım acaba o yüzden mi yemiyor yoksa dişlerinden mi kaynaklanıyor.
Fikri olanlar yazarsa sevinirim.
insallah geçicidir çünkü iyice zayıfladıDis dönemi iştahsızlık mizmızlik oluyo bizde bence diştendir
Sevgili kasim anneleri,
size birşey sormak istiyorum. Benim kızim yaklaşık 1,5 aydır ardarda diş çıkarıyor ve aşırı derecede iştahsız önceden iki ögünde olsa zar zor yiyordu ama şuan tamamiyle yemeyi reddediyor. Sevdigi meyveler, çorbalar vardı onlarıda yemiyor.
Yeme konusunda ısrarcıyım acaba o yüzden mi yemiyor yoksa dişlerinden mi kaynaklanıyor.
Evet malesef dişten dolayı iştah sıfır oluyor ama geçici üzme kendini eğer emiyorsa çokta ısrar etme yada oyunla telefondan müzikle falan yedir o zaman anlamıyorlarSevgili kasim anneleri,
Evet ben ısrar ettikçe reddediyor. Kaşıgı görünce zaten kafasıni diger yöne çeviriyor. Ben de mercimekli bulgur pilavıni elimle yedirdim. şükür midesine birşeyler gitti.Ya bu bebklerin değişken ruh durumlarına şaşırıyorum. benim kızımda bu ara her şeyi reddediyor. ağzını kilitliyor. mama sandalyesinde onun önüne de koyuyorum ne olursa olsun. mesela dün pirinç pilavı koydum yerde yaklaşık 10 tane flna pirinç vadı ağzına 10 tane fln gitmiştir ama olsun ne yutarsa diyorum. çünkü ısrar ettikçe daha çok reddediyo
cizgi film acarak yedirmeye calısiyorum. Müzigi duyunca oynayacağım diye hersey etrafa saçılıyor. Teşekur ederim :)Evet malesef dişten dolayı iştah sıfır oluyor ama geçici üzme kendini eğer emiyorsa çokta ısrar etme yada oyunla telefondan müzikle falan yedir o zaman anlamıyorlar
Çok kızardım ablama telefon ile çizgi film ile yediriyor diye ama insan her yolu deniyor yeterki yesinler diye
Birde dişine değmeyecek şeyler dene belki o zaman canı yanmazsa yer yani şehriye çorbası yayla çorbası tarhana gibi
Benimki mamayi da sütü de sevmiyor.Benimkide yemiyor, kaşık gördümü kaçıyor.
Bazen hiç bir şey yemediği oluyor, babası uğraşma acıkınca ye r diyor ama ben çoğu zaman uğraşıyorum, sonuç sinir olduğumla kalıyorum.
Gece mama içiyor benimki balkabaklı irmikli yapıyorum tatlansın diyede aru mama az,, bide pekmezli irmikli 1 kaçta bebe büsküvili yapıyorum onlardan alsın vitamini diye. .
Benimki mamayi da sütü de sevmiyor.
Yok canim kullanmiyorum cunku suan hicbirsey masum degil diyorlar ya ,pakete girmis hicbir urunu vermemeye calisiyorum.zamani degilse yedirmiyorumgünaydın arkadaşlar bebeğinin yemeklerinde hazır konserve kullanan var mı?
Evet,öyle oldugunu düsünüyorum. Emzirmek bir yandan kurtarıcı gibi bir yandan yemek yemeyip ona mı güveniyor diye endişe ediyorum.Emiyorsa ona güveniyodur..
Aman endise etme sakin canim ,hani aklinda olsun diye soyledim ,dikkat et bakalim insallahta degildir ,hastalanmasin kuzucuklaray canım ya Allah korusun bak endişelendim şimdi. biraz takip edeyim bakayım. ağzında koku fln da yok ama canım. sınavım fena değildi ya gıcık oluyorum artık bitseydi.
bende kek tarifi vereyim bu arada benimki hep fikstir.
3 yumurta
1 bardak şeker
yarım bardak yağ üstünü suyla tamamlarım
1 bardak süt
1 paket kabartma tozu
1 paket şekerli vanilin
unumun ölçüsü yok ama cıvık kıvam olursa fısır fısır oluyor.
180 derece önceden ısınmış fırında pişirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?