- 5 Nisan 2016
- 200
- 362
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.941
amin canim amaa canim benim kizin firtina oncesi sessizligi olmasibdan korkuyorum:))neyse iki gun uyuttuya iki ay yeter ...Hadi darısı bizim yavrulara
Koca bir maşallah yağmura sonunda yola geldi zilli
Yakin olaydikta hadi cay koyuyorum gelin deseydim ne guzel olurduMambur bize de gönder canım
Bu bebeler telepatikya benim kiz duzelirse sizinkileride duzeltir belki malum dogdugundan beri boyle kesin cetenin basi bu ha bideSes etme bırak uyusun bisi olmaz Allahin izniyle. Ayrıca hst olacağı varsa olur sen negatif enerji yollama. 1senedir uyusun diye pozitif enerji yollamiyomusun bak tutmuş iştene güzel maşallah.
Yeter canım yeter vallaamin canim amaa canim benim kizin firtina oncesi sessizligi olmasibdan korkuyorum:))neyse iki gun uyuttuya iki ay yeter ...
Canım bir yıl olmaması normal diye biliyorum.bende gec oldum cevremde arastırmıştım kimisi üç aya kimisi bir sene sonra olmuş.bünyeye göre değişiyo bence.bende spiral var sekiz gun cok agrılı oluyo.aslında ne kadar geç o kadar rahatDogumdan bu yana adet olmayan var mi hala benim gibi kizlar? Doktora gitsem deseki son adet tarihin ne 20 Subat 2015saka gibi en son ogluma hamile kaldigim ay adet oldum cocuk geldi yasina bende tik yok
Ben varım canım bende olmadım henüz hatta ayn soruyu sormaya niyetleniyodum.bende :)Dogumdan bu yana adet olmayan var mi hala benim gibi kizlar? Doktora gitsem deseki son adet tarihin ne 20 Subat 2015saka gibi en son ogluma hamile kaldigim ay adet oldum cocuk geldi yasina bende tik yok
GünaydınGunaydin hanimlar
Gece kirkimiza donduk kizlar .ya bir bebeden nasil bukadar gaz cikar.sabaha kadar sirtina masaj yaptim ,yedim yedim bitirdim .dokunmak opmek nasil guzel ya yoksa cekilirmi bu sikinti ..hele yerim seni deyinceki kacisi ,oyunu birakinca gel gel diye cagrisi :)
Bizde akşam fen çalışaz canım.oğlum uyudu az uyusam yeter ama uyuyamıyorum.gece yine yapacagını yaptı cok bitkinim.uykusuzluk beni bitirdi.Kizlar azonce kizimin toplantisindan geldim.aman yarabbim bu yagmurumdaki nasil bir enerjidir anlamadim.konferans salonundaki tum katlanip acilan koltuklari tek tek kapatip acti.bebegini ve oyuncaklarinida almistim ,iclerine saklayip bulmaca oynadi ,heryere emekledi valla ya hasta olcaz yada bagisikligimiz artacak .butun vucudum et kesti ,zorla aldigim iki kiloda bugun erimistir :))cok zordu bide milletin bakislari yokmu sanki onlar hic cocuk buyutmedi ama yagmurum cok mutluydu .eve geldik sizdi kaldi yaramaz simdi kizima denklem calistiricam.calistiricamda hangi enerji ile acaba:))
Bu bebeler telepatikya benim kiz duzelirse sizinkileride duzeltir belki malum dogdugundan beri boyle kesin cetenin basi bu ha bideDonukPudra ile wakewake in ogluslari :))
Kizlar azonce kizimin toplantisindan geldim.aman yarabbim bu yagmurumdaki nasil bir enerjidir anlamadim.konferans salonundaki tum katlanip acilan koltuklari tek tek kapatip acti.bebegini ve oyuncaklarinida almistim ,iclerine saklayip bulmaca oynadi ,heryere emekledi valla ya hasta olcaz yada bagisikligimiz artacak .butun vucudum et kesti ,zorla aldigim iki kiloda bugun erimistir :))cok zordu bide milletin bakislari yokmu sanki onlar hic cocuk buyutmedi ama yagmurum cok mutluydu .eve geldik sizdi kaldi yaramaz simdi kizima denklem calistiricam.calistiricamda hangi enerji ile acaba:))
Kizler şu ders olayina babalar nie yardimci olmuyoBizde akşam fen çalışaz canım.oğlum uyudu az uyusam yeter ama uyuyamıyorum.gece yine yapacagını yaptı cok bitkinim.uykusuzluk beni bitirdi.
Zor canim uykusuzluk hele kronik olunca cok zor okudugunu zor anliyorsun hele bana en zor aksam uyutunca yanindan kalkmasi cok zor geliyor .uc bes dakika gozumu kapatiyorum aman ne ruyalar goruyorum :))4.sinif feni zordur canim ya valla burda olsan ,yolla kizi ben calistirayim derdim .Bizde akşam fen çalışaz canım.oğlum uyudu az uyusam yeter ama uyuyamıyorum.gece yine yapacagını yaptı cok bitkinim.uykusuzluk beni bitirdi.
Canim bizim azilar patladi sadece dort kopek disi kaldi.bakalim dun gece iyi degildik ama cok gaz vardi ,bu gecede uyudu ama rahat gozukmuyor ..anlayacagin iki gece duzeldi:))doktor bagirsak duzenleyici vermisti onu verincemi uyudu acaba diyorum.zaten ben bu kizi anlayincaya kadar gelinlik kiz olacak:))Azilar patladi dimi?
Belki rahatlamistir yavrum ..
Yaa gaz demisin hala bizde de oluyor.. emerken pirtliyor yatiyor sonra... anlamadim gitti uyurken devam et sal gitsin
Emmeyi birakinca laktoz int tahlili yapilcak gene bakalim. sut sekerinden kaynakli mi bu gaz.
Epeydir adamakilli yazamadim . hepiniz iyisinuzdir insallah.
spirali ne zaman taktilar canim adetten sonra mi oluyor, hic aklimda yoktu aslinda ama dusunmeye basladim,bide benim durum cok karisik cikolata kisti ameliyati sonrasi hamile kalabildim ve tekrarlama olasiligi var ve kanama riski daha da artiyor ve galiba spiralde fena kanama yapiyor mus yani ve ve vevee gidiyorr karisikCanım bir yıl olmaması normal diye biliyorum.bende gec oldum cevremde arastırmıştım kimisi üç aya kimisi bir sene sonra olmuş.bünyeye göre değişiyo bence.bende spiral var sekiz gun cok agrılı oluyo.aslında ne kadar geç o kadar rahat
Yok canim 36 ne ki dahaBen varım canım bende olmadım henüz hatta ayn soruyu sormaya niyetleniyodum.bende :)
Benim yaşta 36 olunca herhalde direkt menopoza geçtim diye düşünmeye basladim.
Canim benim bebeler erken yatarlar oyuzden aksam calisamiyorlar ,gunduz babamiz evde olmuyor .birde benimle calismayida seviyorlar mesela dedemiz mat.ogretmeni ama onunla cok calismak istemezler .iste devlet okullarinin eksikleri canim ,siniflar kalabalik ,dersi sevdirerek duzgun ogretmiyorlar ,cocuklar bu sefer tam ogrenmeden geliyor .mecbur evde anlasilmayan yerler anlatiliyor .Kizler şu ders olayina babalar nie yardimci olmuyo
Canım eşimin işi vardiyalı.ekstra bir işle daha uğraşıyo.o kadar yorgun geliyoki eve ders çalıştır diyemiyorum.sadece birlik kitap okuyolar.ama yemek ve ev işlerinde elinden geleni yapar zaman buldukça.hakkını yiyemem şimdiKizler şu ders olayina babalar nie yardimci olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?