- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.021
Ben de çok uğraştım başta emmiyordu. Göğüs ucu kucucuktu çocuk tutamiyordu e sut de olmayınca hiç emmek istemiyordu. Gogsumun kenarından mama akitip akitip öyle tutturduk emdikce de sut geldi. Pes etmesin BU ÇOCUK BU MEMEYİ TUTACAK desin :)Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Facebook emziren anneler grubu var oraya girip adminlerden destek isteyin,su evrede emzik biberon verirseniz anne memesine kesinlikle alisamiyorlar(istisnalar kaideyi bozmuyor) Eds diye bisey var mama veriyorsaniz bile o sekilde verebilirsiniz,siringaylada olur,mama verirken sagim yapsin memeyi uyarmayi unutasin bol bol ten temasina girsinler anne gogsune bebek sadece beziyle olacak sekilde yatirip ustlerini ortsunler o sekilde daha kolay memeye geliyorlar,insallah pes etmezseniz sonuca ulasirsiniz.Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Bol bol sagsin gelir insallah. Annenin meme ucu yoksa eğer üçlük kullansın benimde ilk 3 gün gelmedi sütüm çok az geldi doymadı yavrum o aralarda hep mamaya besledim ben de nerdeyse 15gun mama verdik ama sürekli bebeğim göğsümdeydi almaya çalışıyordu anlayacağın. Sonra sonra alıştı.Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Rabbim hayirli omurler versin .sakin pes etmesin ,cocuk emdikce sutun gelmemesi mumkun degil .biberon vermeyin mutlaka alisiyor ve az emecegi icinde sutte azaliyor yani dogru orantili olarak biberon bagimliligi artiyor .kasikla verin mamayi zaten bir avuc mideleri var .inat edin ve mutlaka emzirtin .oyle mucizevi bir seyki anne sutu ,cocugu omur boyu hastaliktan koruyacak verebilecegi en guzel hediyeBayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Çok güzel bilgiler vermissiniz tebrik ediyorum. Yalnız bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim o gruplar bazen insanın psikolojisini bozabiliyor. Anne memesi dışında her şeye her sekilde karşı cikabiliyorlar. Ve bunu bazen çok sert bir şekilde yapiyorlar.Tabiki her zaman sadece anne sütü... Ben de bunu yapmak için çok uğraştım ve sukur oldu da. Ama zorunda kalınca kısa süreliğine diğer alternatifler değerlendirilebilir.Facebook emziren anneler grubu var oraya girip adminlerden destek isteyin,su evrede emzik biberon verirseniz anne memesine kesinlikle alisamiyorlar(istisnalar kaideyi bozmuyor) Eds diye bisey var mama veriyorsaniz bile o sekilde verebilirsiniz,siringaylada olur,mama verirken sagim yapsin memeyi uyarmayi unutasin bol bol ten temasina girsinler anne gogsune bebek sadece beziyle olacak sekilde yatirip ustlerini ortsunler o sekilde daha kolay memeye geliyorlar,insallah pes etmezseniz sonuca ulasirsiniz.
Ayrıca ben sutum bebeğimi doyuracak kadar gelene kadar kaşıkla mama verdim. Çok zor oluyor ilk basta yutmayi bilmiyor ağzını emer gibi yapıyor surekli ama kısa sure olduğu için inşaallah sorun olmaz. Günde bir iki kere de biberonla verdim. Doktor günde iki defa verirsen biberona alismaz demişti.Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Evet canim mecburiyet insana neler yaptiriyor,benim meme ucu yaralarim paramparca halde olunca bende sagio biberonla verdim,surekli meme istemesin canim yaniyor diye emzik verdim ama o kadar pismanim ki ,bebegim emzigi sadece uyurken alip uykuya dalinca atıyordu inan gunde toplasan 1 saat emmiyordu bile ramazan bayrami tatilinde ailemin yanina gittik oglum emzik istemiyor ben zorluyorum falan esim emziksiz uyutmaya basladi oylece emzigi birakti oglum ve 7.5 ay geçmeyen meme yaralarindan 1 haftada eser kalmadi meger o kadar az kullanmak bile meme ucu karmasasi yasatmis oğluma.( Paylasmak istedim bunuda canim bayaga uzun oldu kusura bakma)Çok güzel bilgiler vermissiniz tebrik ediyorum. Yalnız bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim o gruplar bazen insanın psikolojisini bozabiliyor. Anne memesi dışında her şeye her sekilde karşı cikabiliyorlar. Ve bunu bazen çok sert bir şekilde yapiyorlar.Tabiki her zaman sadece anne sütü... Ben de bunu yapmak için çok uğraştım ve sukur oldu da. Ama zorunda kalınca kısa süreliğine diğer alternatifler değerlendirilebilir.
Canım üşüttüysen ondan da fazla ağrı olmuş olabilir.bende öyle oluyo.hem sezeryan yeri hem karnım ağrıyoKizlar adet oldum ve ben simdiye kadar boyle agriyi genc kizligimda gordum.neden oldu anlamadim sanki yeniden doguruyorum .birde umutsuzluk ve sinir yapiyor .niye bayanlarin bu zamanlarinda eşler susmayi bilemezler anlamiyorum...
Usutmusundur ayağına sıcak su torbası koy ıi gelirKizlar adet oldum ve ben simdiye kadar boyle agriyi genc kizligimda gordum.neden oldu anlamadim sanki yeniden doguruyorum .birde umutsuzluk ve sinir yapiyor .niye bayanlarin bu zamanlarinda eşler susmayi bilemezler anlamiyorum...
Evler en ucuzu 500.000 dolardan baslisiyokanadali35 sanki yurtdisi daha rahatmis gibi geliyor bize oradada kira ev almak falan pahalimi zormu buradaki gibi?
Sekerli suda cok iyi geliyo ama bol sekerli suKizlar adet oldum ve ben simdiye kadar boyle agriyi genc kizligimda gordum.neden oldu anlamadim sanki yeniden doguruyorum .birde umutsuzluk ve sinir yapiyor .niye bayanlarin bu zamanlarinda eşler susmayi bilemezler anlamiyorum...
Ooo burdan pahalı orda yaaEvler en ucuzu 500.000 dolardan baslisiyohayat burdada pahali,1000 dolar ustunde kira oduyoruz Evler aldi basini gidiyo alsakta ancak mortgage sistemiyle aliriz, biraz zor gibi
Hic olmamisti canim ya valla agri kesici bile fayda etmedi .evet resmen dikisim agriyor .bide kanamam cik sanirim yine kansiz kalicam .yarin saglikocagina tahlil yaptiricam kafami kaldiramiyorumCanım üşüttüysen ondan da fazla ağrı olmuş olabilir.bende öyle oluyo.hem sezeryan yeri hem karnım ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?