- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.061
Bizim bu defa 38i geçmedi ama sonrasında çok huysuzluğu oldu bir hafta uyku açısından umarım kolay atlatırsınızYaptirsam mi yaptirmasam mi derken bugün biraz gecikmeli olarak bir yaş asilarimizi yaptırdık. inşallah sıkıntımız olmaz, biraz ateş yapabilir dedi hemşire.
13aylik olmamıza 2gun kal yürüdük biz. 1haftadir yuruyo çok şükür.Hala yürümeyen varmi arkadaşlar. .benimkinin niyeti ve hevesi yok..13 aylik oldu..
Olmaz inşallah canım. Benim kızımda olmadı ateş. Ama huysuzluk ve gece uyku sorunu arttı.wakewake cok saol.
Ayy inşallah olmaz zaten elli kere uyaniyo gece daha beterini düşünemiyorum :))
Zaten ateşten dolayı ertelemiştik buzamana kadar 16 kasımli.
Bizde hastalıktan dolayı ertelemiştikwakewake cok saol.
Ayy inşallah olmaz zaten elli kere uyaniyo gece daha beterini düşünemiyorum :))
Zaten ateşten dolayı ertelemiştik buzamana kadar 16 kasımli.
İnsallah canım sağol. Bizimki ateslenmeye çok meyilli doğduğundan beri ayda bi kere hasta ve ateşli neredeyse.Olmaz inşallah canım. Benim kızımda olmadı ateş. Ama huysuzluk ve gece uyku sorunu arttı.
Bi ara çok iyiydi altı yedi ay civarı hatta buraya bile yazmıştım çok uzun uyuyo aç kaliyomudurki diye:)) sonra bozuldu yavaş yavaş şuan yatakta sağdan sola dönerken bile uyanıp agliyo ve sadece memede sakinlesiyo malesef. Ne pispis ne su hiç bisey fayda etmiyorBizde hastalıktan dolayı ertelemiştik
Yani çoğumuzda oldu canım ama geçici eğer huyu değilse geri düzenine döner
Bizim uyku sorunu kalıcı olduğundan beterin beteri oldu sonra yine beter haline geri döndü
Canım ben uyku düzeni diye bir kelimeyi çoktann unuttum malesefkızlar sizin bebeletrin uyku düzeni oluştumu benim kız günde 1 satt bile uyumuyor gece desen en az 10 defa uyanıyor valla hayalet gibi bazen dolanıyorum işe geç kalıyorum
Bizede 24 saat takip edin ateş olabilir dedi ama ertesi gün ateşi olduYaptirsam mi yaptirmasam mi derken bugün biraz gecikmeli olarak bir yaş asilarimizi yaptırdık. inşallah sıkıntımız olmaz, biraz ateş yapabilir dedi hemşire.
Zaman belirtmedi bize sadece ateş olurmu diye ben sorunca yapabilir dedi. Zaten bizim kızın bogurmelerinden konusmadikki girerken başladı ağlamaya çıkana kadar devam etti.Bizede 24 saat takip edin ateş olabilir dedi ama ertesi gün ateşi oldu
Valla bizim abladan hep oyuncaklarimiz var ama garibim elini neye atsa abla gelip aliyo o da bana bakıp agliyo şikayet eder gibi. Bu ara kitaplara sardi surekli elinde dolasiyo şimdi bikac tane daha alicam. Sallanan atla çok oynuyo bide.oyuncak olarak ne alıyorsunuz kız anneleri
Ben cozumu pipetli suluk almakta buldum.Allahım suyu bardaktan kendi icecekmis. Vermiyorum kızıp agliyo veriyorum bi kere güzel.iciyo ikinciye dengeleyemeyip hep ustunu islatiyo kis gnu.
Bi ara çok iyiydi altı yedi ay civarı hatta buraya bile yazmıştım çok uzun uyuyo aç kaliyomudurki diye:)) sonra bozuldu yavaş yavaş şuan yatakta sağdan sola dönerken bile uyanıp agliyo ve sadece memede sakinlesiyo malesef. Ne pispis ne su hiç bisey fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?