- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #77.981
canım 11 buçuk kiloysa ve prima aktif bebek kullanıyorsan 5e geçmekte geç bile kalmışsın. bizim de kilo aynı ama aylardır 5 numara kullanıyoruz. bazen o bile küçük geliyor. aktif bebeğin kalıbı çok dar, mesela premium care daha geniş kalıplı. deneyerek bulman gerek. ben premium kullandım 4 numaraya kadar ama çocuk hareketlenmeye başlayınca çok dışına taşmaya başladı, aktif bebeğe geçtim yeşil olanına yani. yatarken de primanın kilot şeklinde olanı var pampers pants diye, onun 5 numarasını kullanıyorum, memnunum.İyi geceler kızlar biz bez olarak prima 4+ kullanıyoruz.bir haftadır çiş de değil ama kaka sırtına kadar taşıyo.acaba bir üste 5 noyamı geçsek.eşimde büyük olur dedi kafam karıştı.sizler kaç no kullanıyosunuz?bu arada 11.5 kiloyuz bugun tarttım
Ben gece altini almamaya calisiyorumTeşekkürler kızlar iyki varsınız..bugun alıcam 5 noyu.çişte taşardı belki sık değiştirdiğim için taşmamıştır.
Kizlar cok şükür bişey olmadı. O an bi korku geldi içime işte bilmiyorum. Ben de niye oldu..Günaydınlar
hayırlı haftalar
fermante gerçi sabah oldu naptınız bilmiyorum ama birşey olacağını sanmıyorum. bir de öksürük için yeni öğrendiğim bir bilgi var. kuzenlerim çok sık hasta olup öksürürlermiş. aktarlarda "günlük" diye bir sey satılıyor. onun yapımı tarifi var nette bulmuştum. ekran görüntüsü atacağım aklınızda bulunsun. ben aldım eve dursun nolur nolmaz diye.
Canım biz 11kiloyuz ama 10kg dan beri 5 no kullanıyoruz. O taşması bezin boyutuyla alakalı değil bence prima bezleri bozdu. Ben de memnun değilim hiç. Başka marka denedim pişik yaptı mecbur yine devam..İyi geceler kızlar biz bez olarak prima 4+ kullanıyoruz.bir haftadır çiş de değil ama kaka sırtına kadar taşıyo.acaba bir üste 5 noyamı geçsek.eşimde büyük olur dedi kafam karıştı.sizler kaç no kullanıyosunuz?bu arada 11.5 kiloyuz bugun tarttım
Allah hayırlı evlatlar versin canım.isteywn herkese versin.inşallah gönlündeki olsunKizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Amin canim aminn Allah hepimizin gonlune gore versin insallah Allah razi olsunAllah hayırlı evlatlar versin canım.isteywn herkese versin.inşallah gönlündeki olsun
Rabbim hayirlisi ile kucagini doldursun.Amin canim aminn Allah hepimizin gonlune gore versin insallah Allah razi olsun
Alah razi olsun canim insallah sizler de saglicakla alin bebeklerinizi kucaklarinizaRabbim hayirlisi ile kucagini doldursun.
Allah bizlere nasip etti. bebekleriMiz 1yasina girdiler.Alah razi olsun canim insallah sizler de saglicakla alin bebeklerinizi kucaklariniza
Ay ne guzel bebislerin bahtlari acik olsun insallah.Allah bizlere nasip etti. bebekleriMiz 1yasina girdiler.
Rabbim sana da gostersin insallah. gecen yil kasimda dogurduk bizler.
Rabbim yavrunu zamaninda sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah opup kokladigin,gulup oynadigin hatta ara ara yakindigin gunler gostersinKizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Amiin canim insallah tum isteyen herkese.Rabbim yavrunu zamaninda sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah opup kokladigin,gulup oynadigin hatta ara ara yakindigin gunler gostersin
Hayırlısı olsun canım annenin yakınında olman daha iyi olur .en azından kışın biyere giderkrn yagmuru bırakırsın.Kizlar yazamadim aklum sizde kaldi:))iyisiniz insallah.benim buyuk kizin karni agriyor ,midesi bulaniyordu.strestenmi acaba dedim ama icim icimide yiyor ,karin agrisina cocuk cerrahisi bakiyormus .taa pazartesi bosmus bakalim napicam bilmiyorum daha once hicbasima gelmedi ..
Hani evi satmayi dusunuyordukya satamadik ama annemin apartman inda ,en alt kat dubleks satilikti .konustuk haber bekliyoruz.gerci daha satamadik ama ev sahibi tanidik belki bekletir diyoruz .hem borclarimizi kapatacak kadar karimizda olacak .neolur kizlar dua edin ,hayirlisi ise olsun insallah...
tubaa1 gerci alicam demissin ama benim kiz su an 9700 ,ona ragmen primanin premiumuna 5numarasina 3ay once gectim ,rahatlikla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?