2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
maşallah ya . benım oglum biberon kullanamıyo bu saatten sonra ck uğrassam biberona alısırmı kızlar. cünkü kasıkla süt verilmiyo ya
Pipetli bardaklar var ben e bebekten aldım ben.iki tane aldım bir sulugu birde meyve suyu ıhlamur falan için.hep ortalıkta onun ulaşabileceği yerdr durur onlar gider gelir içer koyar yerine.belki oyle sever seninkide.süt koyarsın içine.benim oglum dokuzuncu aydan beri suyunu oyle içer.

Ne zor su hayat kizlar ya ne tuhaf ..insanin ici bazen fokur fokur kayniyor bazense kavuguna cekiliyor ..emlakci geldi eve satilik ilani yapistirdi ,tuhaf oldu icim .halbuki hic sevmemistim ama insan duygusal olunca ne dese boş ..keske turkiyedeki imkanlarda iyi olsada hani filmlerde koca bir evde ,asırlar geciriyorlarya , boyle gocebe gibi olmasak .. Anılarımız bile huzurlu olmuyor

Hayirlisi olsun canim.ev satip almasi.tasinmasi gercekten zor.insallah rahat edecegin sevecegin biyer nasip olur.

Hayırlısı olsun canım sıkma canını her şeyde vardır bi hayır
Ama sen oraya yeni taşınmadın mı evden mi memnun değilsin yoksa şu komşu meselesimi
Dört çocukla çok zor olcak senin için ama sen güçlüsün onun da üstesinden gelirsin allah güç versin kolaylıkla hallolsun inşallah canım

alistırma bardagından suyunu veriyorumda pipeti cekebiliyolarmı ya okadar büyüdülermi bebişlerimiz :)

Canim bizim ilk altta iki tane sonra ustte iki tane.sonra ust yanlar iki tane...en sonuncuda altta bir tane daha cikti.yani ust 4. Alt 3 oldu

Bebisler siralari karistiriyor sanirim ya kimi azilari cikartiyor kimi altta birer arayla bosluk olarak cikiyor
Siralamasi varmiymis pek bilgim yok acikcasi

Canim bizim ilk altta iki tane sonra ustte iki tane.sonra ust yanlar iki tane...en sonuncuda altta bir tane daha cikti.yani ust 4. Alt 3 oldu
Sürekli ağzı sulanıyor ama bi gelişme yok bekliyoruz bakalım sağol canım
Bebisler siralari karistiriyor sanirim ya kimi azilari cikartiyor kimi altta birer arayla bosluk olarak cikiyor
Siralamasi varmiymis pek bilgim yok acikcasi
Onun aylara göre bi tablosu vardı

Eki Görüntüle 1928698
Sürekli ağzı sulanıyor ama bi gelişme yok bekliyoruz bakalım sağol canım

Onun aylara göre bi tablosu vardı
Bu durumda bizim köpek dişi, alt azılar ve ikinci azılar kaldı. On üst ve altlarında çıktı. Üst birinci azılar da yeni patladı. Bayağı hızlı gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…