- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.181
Pipetli bardaklar var ben e bebekten aldım ben.iki tane aldım bir sulugu birde meyve suyu ıhlamur falan için.hep ortalıkta onun ulaşabileceği yerdr durur onlar gider gelir içer koyar yerine.belki oyle sever seninkide.süt koyarsın içine.benim oglum dokuzuncu aydan beri suyunu oyle içer.maşallah ya . benım oglum biberon kullanamıyo bu saatten sonra ck uğrassam biberona alısırmı kızlar. cünkü kasıkla süt verilmiyo ya
Hayirlisi olsun canim.ev satip almasi.tasinmasi gercekten zor.insallah rahat edecegin sevecegin biyer nasip olur.Ne zor su hayat kizlar ya ne tuhaf ..insanin ici bazen fokur fokur kayniyor bazense kavuguna cekiliyor ..emlakci geldi eve satilik ilani yapistirdi ,tuhaf oldu icim .halbuki hic sevmemistim ama insan duygusal olunca ne dese boş ..keske turkiyedeki imkanlarda iyi olsada hani filmlerde koca bir evde ,asırlar geciriyorlarya , boyle gocebe gibi olmasak .. Anılarımız bile huzurlu olmuyor
Ne zor su hayat kizlar ya ne tuhaf ..insanin ici bazen fokur fokur kayniyor bazense kavuguna cekiliyor ..emlakci geldi eve satilik ilani yapistirdi ,tuhaf oldu icim .halbuki hic sevmemistim ama insan duygusal olunca ne dese boş ..keske turkiyedeki imkanlarda iyi olsada hani filmlerde koca bir evde ,asırlar geciriyorlarya , boyle gocebe gibi olmasak .. Anılarımız bile huzurlu olmuyor
alistırma bardagından suyunu veriyorumda pipeti cekebiliyolarmı ya okadar büyüdülermi bebişlerimiz :)Pipetli bardaklar var ben e bebekten aldım ben.iki tane aldım bir sulugu birde meyve suyu ıhlamur falan için.hep ortalıkta onun ulaşabileceği yerdr durur onlar gider gelir içer koyar yerine.belki oyle sever seninkide.süt koyarsın içine.benim oglum dokuzuncu aydan beri suyunu oyle içer.
Ay valla hemde oyle bi cekiyolarki benim ki dokuz aydan beri içiyo teyzesialistırma bardagından suyunu veriyorumda pipeti cekebiliyolarmı ya okadar büyüdülermi bebişlerimiz :)
Maşallah kuzuya canımAy valla hemde oyle bi cekiyolarki benim ki dokuz aydan beri içiyo teyzesi
Ben e bebekten aldım canım aventin var 50 lira cıvarı ben almadım 20 liraya aldım e bebektenMaşallah kuzuya canım
Peki bu pipetli bardakları nerden alıyorsunuz herhangi bi yerden mi yoksa bunlarında iyisi eczanede olanı vs varmı
SagolIyiyiz canim sukur.disiniz hayirli olsun..
Canim bizim ilk altta iki tane sonra ustte iki tane.sonra ust yanlar iki tane...en sonuncuda altta bir tane daha cikti.yani ust 4. Alt 3 olduBizim de 6 dişi var 4tanesi üstten çıkmıştı üç ay önce falan bi daha diş çıkmadı yani aslında çıktımı onu da göremiyorum açmıyor ki ağzını
Üst dişlerden sonra hangisi çıkması lazımdı
Bizim de 6 dişi var 4tanesi üstten çıkmıştı üç ay önce falan bi daha diş çıkmadı yani aslında çıktımı onu da göremiyorum açmıyor ki ağzını
Üst dişlerden sonra hangisi çıkması lazımdı
Sürekli ağzı sulanıyor ama bi gelişme yok bekliyoruz bakalım sağol canımCanim bizim ilk altta iki tane sonra ustte iki tane.sonra ust yanlar iki tane...en sonuncuda altta bir tane daha cikti.yani ust 4. Alt 3 oldu
Onun aylara göre bi tablosu vardıBebisler siralari karistiriyor sanirim ya kimi azilari cikartiyor kimi altta birer arayla bosluk olarak cikiyor
Siralamasi varmiymis pek bilgim yok acikcasi
Bu durumda bizim köpek dişi, alt azılar ve ikinci azılar kaldı. On üst ve altlarında çıktı. Üst birinci azılar da yeni patladı. Bayağı hızlı gidiyoruz.Eki Görüntüle 1928698
Sürekli ağzı sulanıyor ama bi gelişme yok bekliyoruz bakalım sağol canım
Onun aylara göre bi tablosu vardı
Haklisin canim.Surekli bakiyorum sayfaya kimsecikler yok sayfalar ilerlemiyo hic.Kızlar artık konuşacak konu mu kalmadı yoksa fırsat mi kalmadı artık eskisi kdr aktif değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?