- 7 Temmuz 2014
- 216
- 195
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.161
Maşallah bizim daha 5.diş yeni patladıBizim 12 dişi oldu..köpek ve azilardan 4 u kaldı ve dün gece deliksiz uyudu.:) bi baktım saat 8 sabah :)) mutluluktan delirdim:))
Sizin de geç çıkıyor demek canım. Geçmiş olsun güç olmasın. Geç çıkan dış sağlam olur derler ne kadar aslı var bilmiyorum tabi de. Bizim de 4altta 4ustte 8dis var 2 de azı patlattık. Daha bisi görünmüyor şu ara.Maşallah bizim daha 5.diş yeni patladı
Hayirli sabahlar canimHayirli sabahlar kizlar.
Gunde bir bardak veriyorum ama versem daha cok icecek.sabah oglen ve aksam olarak uc defa biberon veriyorum .sabah bir bardak sut ,oglen ve aksamda mama veriyorum.doktor bir bardagi gecirme dediİnek sütü verenler günde ne kadar veriyorsunuz
Doktor bana günde yarım litre içebilir maksimum dedi.bizimkide yarım litre içiyor.ama bıraksan tüm gün süt içerİnek sütü verenler günde ne kadar veriyorsunuz
Bardakla mı biberonla mı veriyorsunuz acaba. Benimki biberon kullanmadı bardakla da bi çay bardağı anca içiyoDoktor bana günde yarım litre içebilir maksimum dedi.bizimkide yarım litre içiyor.ama bıraksan tüm gün süt içer
Biberonla veriyorum aventin dort delikli biberonu ile aksam 10,11 ve sabah 5 altı gibi toplamda yarım litre içiyorBardakla mı biberonla mı veriyorsunuz acaba. Benimki biberon kullanmadı bardakla da bi çay bardağı anca içiyo
Canim senin bebis emiyomu?masallah iyi iciyomus darisi bize.bizimki varsa yoksa meme..Biberonla veriyorum aventin dort delikli biberonu ile aksam 10,11 ve sabah 5 altı gibi toplamda yarım litre içiyor
Gunde bir bardak veriyorum ama versem daha cok icecek.sabah oglen ve aksam olarak uc defa biberon veriyorum .sabah bir bardak sut ,oglen ve aksamda mama veriyorum.doktor bir bardagi gecirme dedi
Tsk ederim kızlar sizin yanınizda ben baya az veriyomusumDoktor bana günde yarım litre içebilir maksimum dedi.bizimkide yarım litre içiyor.ama bıraksan tüm gün süt içer
Yok canım maaalesefki emmiyo altı ayda bıraktı cok istrdim emsinCanim senin bebis emiyomu?masallah iyi iciyomus darisi bize.bizimki varsa yoksa meme..
Senin ne kdr veriyorsun cnm. Benimki de 1bardak bile içmiyor zoraki içtiği de..Tsk ederim kızlar sizin yanınizda ben baya az veriyomusum
maşallah ya . benım oglum biberon kullanamıyo bu saatten sonra ck uğrassam biberona alısırmı kızlar. cünkü kasıkla süt verilmiyo yaDoktor bana günde yarım litre içebilir maksimum dedi.bizimkide yarım litre içiyor.ama bıraksan tüm gün süt içer
Ben sadece yatarken veriyorum yarı su yarı süt 1 bardak oluyodurSenin ne kdr veriyorsun cnm. Benimki de 1bardak bile içmiyor zoraki içtiği de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?