- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.201
Firsat bulamiyomki 24 saat bana yetmiyoKızlar artık konuşacak konu mu kalmadı yoksa fırsat mi kalmadı artık eskisi kdr aktif değiliz..
Benim kiz usten dort tane cikardi okadar Alta disimiz yok biz hiç siralamaya uymuyozBebisler siralari karistiriyor sanirim ya kimi azilari cikartiyor kimi altta birer arayla bosluk olarak cikiyor
Siralamasi varmiymis pek bilgim yok acikcasi
Benimkide ısırıyo arada ama bi sevdimi bırakmayolar.en sevdiği şeyi koy bence ilk içine.oglusum geliyo canım saol ben de deniyim pipetli bardağı. Ben arada pipetle bişey içirmeye çalışsamda hep ısırdı. Bakalım bu defa napicak.
Aynen canım ya. Vakit hiç yetmiyor. Hep bişey eksik kalıyor malesef. Olsun canımız sağolsun napalim.Firsat bulamiyomki 24 saat bana yetmiyo
Canım senin işinde zor ya. Hep başka biyerden kalmak zorundasın. Aman kizce hastalanmasın da idare et dimi.slm kızlar aslında hergün okuyorum istisnasız ama bazen yazacak halin olmuyor ya o moddayım sanırım. hava çok soğuk annemde kalıyoruz h.içi. Kızı çıkarıp üşütmeyelim diye. Cuma eve dönüyoruz. hayatım çok garip bi halde ama evlat için olacak bu süreç yapacak bişey yok. haftaya iş yeri zorunlu tatil dediler yıl sonu sayım vs muhabbetleri. aslında yıllık iznim az ama kızımla evde olma fikri bile çok güzel .
onun dışında bu ara acayip hareketli koltuk tepelerinde geziyo cadı :) eli sürekli ağızda ve gece uykularımız bi çok kişiye göre iyiyken 2 haftadır bitik durumdayız. uyu uyan uyu uyan valla hamileyken başım giderdi iş yerinde yine öyleyim. şu dişler beni gıcık ediyo 4 üst 3 alt var. hangisi çıkacaksa çıksa da bi süre rahatlasak
Bu arada ben de bugün kahveye misafir cagirdim. Misafir geldi ben daha ev topluyorum nasıl ama..Firsat bulamiyomki 24 saat bana yetmiyo
Canım hiç denemedim. Ama deneyenler bi süre sonra bikiyorlar onu biliyorum.Kizlar lahana kürünu deneyen varmi? Zayiflamadn cok kabizlk icin istiyorum, zayiflamasida bonus olsun yaninda diyorum.
Varmi deneyip zayiflayan
Dün sütun içine 2 biskuvi attım biraz zorla icmisti. Bugün sadece ılık süt koydum. Kendi götürdü ağzına içti. Tabi yine dibini bıraktı ama olsun sıfırdan büyük sonuçta.Benimkide ısırıyo arada ama bi sevdimi bırakmayolar.en sevdiği şeyi koy bence ilk içine.
Canım senin işinde zor ya. Hep başka biyerden kalmak zorundasın. Aman kizce hastalanmasın da idare et dimi.
Canım hiç denemedim. Ama deneyenler bi süre sonra bikiyorlar onu biliyorum.
Tuhaf gelebilir ama bende aşırı zayıflama oldu. Rahatsızım bu durumdan. Hamile kaldığım kilonun da altındayım şuan. Çırpı bacak gibi dolanıyorum resmen
Hayirlisi olsun canim.ev satip almasi.tasinmasi gercekten zor.insallah rahat edecegin sevecegin biyer nasip olur.
Hayırlısı olsun canım sıkma canını her şeyde vardır bi hayır
Ama sen oraya yeni taşınmadın mı evden mi memnun değilsin yoksa şu komşu meselesimi
Dört çocukla çok zor olcak senin için ama sen güçlüsün onun da üstesinden gelirsin allah güç versin kolaylıkla hallolsun inşallah canım
sagolun kizlar amin insallah rabbim kolayliklar gosterir .
canim ya ben hep okuyorum ama bazen icim öyle sıkkın oluyorki yazamiyorum sanirim bazen cok bunaliyorum ,hayat agir geliyor ..neyse sonra kendime terapi yapiyorum iyi geliyor:))Kızlar artık konuşacak konu mu kalmadı yoksa fırsat mi kalmadı artık eskisi kdr aktif değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?