2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar aksam aksam banyo yapalim dedik nerden dedik.binayi ayagi kaldirdik.komsular mesaj yazdi kerem e biseymi oldu cok agladi diye..cildirdi nasil agladi bi gorseniz..banyoyu seven cikmak istemeyen cocuk son bir aydir boyle oldu.oyuncakta koyduk suya yok.kizim diyoki birak kiriyle koksun yaptirmiyalim diyo o derece

Gunaydin arkadaslar
Hayirli cumalar
Havalar serinledi benim bas agrilarim yine tavan yapti.
Sinuzit de migren de var...
Stabil bir agrim oluyor hep en ufak ruzgarda...

Aslinda konusulcakseyler bitmedi de bilmiyorum zaman yetmiyor galiba.
EPeydir sessiz haldeyiz.
Daimi olan arkadaslardan bazilari da gelmiyor artik

Kizlar lahana kürünu deneyen varmi? Zayiflamadn cok kabizlk icin istiyorum, zayiflamasida bonus olsun yaninda diyorum.
Varmi deneyip zayiflayan

slm kızlar aslında hergün okuyorum istisnasız ama bazen yazacak halin olmuyor ya o moddayım sanırım. hava çok soğuk annemde kalıyoruz h.içi. Kızı çıkarıp üşütmeyelim diye. Cuma eve dönüyoruz. hayatım çok garip bi halde ama evlat için olacak bu süreç yapacak bişey yok. haftaya iş yeri zorunlu tatil dediler yıl sonu sayım vs muhabbetleri. aslında yıllık iznim az ama kızımla evde olma fikri bile çok güzel .
onun dışında bu ara acayip hareketli koltuk tepelerinde geziyo cadı :) eli sürekli ağızda ve gece uykularımız bi çok kişiye göre iyiyken 2 haftadır bitik durumdayız. uyu uyan uyu uyan valla hamileyken başım giderdi iş yerinde yine öyleyim. şu dişler beni gıcık ediyo 4 üst 3 alt var. hangisi çıkacaksa çıksa da bi süre rahatlasak

Canım senin işinde zor ya. Hep başka biyerden kalmak zorundasın. Aman kizce hastalanmasın da idare et dimi.

Kizlar lahana kürünu deneyen varmi? Zayiflamadn cok kabizlk icin istiyorum, zayiflamasida bonus olsun yaninda diyorum.
Varmi deneyip zayiflayan
Canım hiç denemedim. Ama deneyenler bi süre sonra bikiyorlar onu biliyorum.
Tuhaf gelebilir ama bende aşırı zayıflama oldu. Rahatsızım bu durumdan. Hamile kaldığım kilonun da altındayım şuan. Çırpı bacak gibi dolanıyorum resmen

Benimkide ısırıyo arada ama bi sevdimi bırakmayolar.en sevdiği şeyi koy bence ilk içine.
Dün sütun içine 2 biskuvi attım biraz zorla icmisti. Bugün sadece ılık süt koydum. Kendi götürdü ağzına içti. Tabi yine dibini bıraktı ama olsun sıfırdan büyük sonuçta.

Canım senin işinde zor ya. Hep başka biyerden kalmak zorundasın. Aman kizce hastalanmasın da idare et dimi.

ya Miradan önce diyordum bakıcı bulurum kesin diye ama öyle bi şeye cesaret edemiyorum şuan. Kayseri çok soğuk sabah çıkarmamak için kalmayı seçtik ama tabi düzen fln kalmadı. haftaya da annemdeyiz. diğer hafta k.v. de sıra bakalım belki onlar bize gelir. o konuda da ısrar edemiyorum. ona da zor olur. oğlunun evi de olsa başkasının evi mutfağı sonuçta. bakalım bi teklif ederim. Defne kuzusu nasıl

Patlamak uzereyim o kadar siskinlk.varki dunden beri .. aklim fikrim orda birseye konsante olamiyorum

Ah ah vereyim sana kilolardan seve seve ..
Kac kiloydn simdi kac kilosun.
Bir tanidigimda oyle masallah 2 cocuk annesi ama 49lardaydi bir ara..

G GCA Allah yardimciniz olsun.
Duzen degisince zor

saol canım amin ya. bi kreş zamanına gelseydik. 2. çocuk için ya kendi işimi açmam lazım ya da tanıdığım bildiğim güvenilir bi bakıcı. yoksa 2.ye annemlere baktırmak çok zor olur onlarda yorulurlar. sende ne var ne yok Kerem kuzusu nasıl

Hayirlisi olsun canim.ev satip almasi.tasinmasi gercekten zor.insallah rahat edecegin sevecegin biyer nasip olur.

Merhaba kizlar nasilsiniz..
BIzim 6.dis de tesrif etti.

M mambur Rabbim bu kis gunu yardimciniz olsun.
ANilar insanla yasiyor bosver sorulama.
Senin ve cocuklarinin aklinda guzel anilar varsa mekan farketmez.
sagolun kizlar amin insallah rabbim kolayliklar gosterir .
Ya benim zaten hayatim hic birzaman kolay olmadiki napalim sonunda guzellik olsun onemli olan o.

wakewake evet canim biz bir yil oldu tasinali .cokta ozenerek icini yapmistik .ama kismet degilmis.alt komsular rahatsizlik verince birde ayni anda annemin apartmaninda daire bosalinca ,tasinmayi dusunduk

Kızlar artık konuşacak konu mu kalmadı yoksa fırsat mi kalmadı artık eskisi kdr aktif değiliz..
canim ya ben hep okuyorum ama bazen icim öyle sıkkın oluyorki yazamiyorum sanirim bazen cok bunaliyorum ,hayat agir geliyor ..neyse sonra kendime terapi yapiyorum iyi geliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…