2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi geceler...
Ben de girip okuyanlardan ama yazmayanlardanim. On gundur evde yalnızız annem kayınvalidem yok. Bütün gün oğlumun pesindeyim. Geceleri de aşırı kalkıyor ust yan dişleri cikariyor. Gece bakımı tamamen eşime ait sağolsun .
Tedavinin (ışının) yan etkilerini yavaş yavaş atlatiyorum ama hala yemek yiyemiyorum. corba,mama,sut falan.. ne yapalim buna da şükür. 4 Ocak ta da emar randevum var. Temiz çıksın diye dua ediyorum heyecanla bekliyorum.
Bizden de haberler böyle işte..

Takip edememisim seni,umarım onemli hastaligin yoktur canim Rabbim sifa versin.

Allah şifa versin ins ıi düşünelim ıi olsun sonuclar temiz cikar

dualarimdasin hep.
Insallah burada guzel haberlerini alacagiz
Minik adami da operim

Kp de varsa bırakıp gelmek istemez tabi o da haklı.. napsinlar defnem de pacamdan inmiyor. Hep kuyruk durumunda anlayacağın.

M Mavisu27 canım inşallah sonuçların çok güzel gelecek ,burada hep birlikte sevinicez hemde çok sevinicez canım benim hep dualarimdasin ,aklımdasın ..Ne güzel senin buraya yazdığını görünce öyle mutlu oluyorum ki eminim iyi haberlerinide yazacaksın ...küçük minnak ın tatlı dilinede bak hele söyler annesi yakında bizde de tek gel gel var ,bide kendi dilinde konuşma:))

Patlamak uzereyim o kadar siskinlk.varki dunden beri .. aklim fikrim orda birseye konsante olamiyorum

Ah ah vereyim sana kilolardan seve seve ..
Kac kiloydn simdi kac kilosun.
Bir tanidigimda oyle masallah 2 cocuk annesi ama 49lardaydi bir ara..
Cnm tatlıyı ekmeği kes bol su iç yeşilliği bol ye. Bi miktar verirsin. Ama bi diyetisyen desteği şart tek başına zor oluyor.
Ben de hamilelik öncesi 62kiloydum şimdi 57im. Boyum 173 olunca çubuk gibi kaldım. İskeleti sayılacak nerdeyse..

Canım ne güzel oyunlar bulmuşsun. Bende hiç böyle şeyler yok. Hep evisi yemek arada sokağa çıkarmak o.kizimi bırakıyorum yere coguz zamn kendi oynuyor. Biz hala yakalamaca ve saklambactan öteye gitmedik. Benim hatam tabi. Kendimi suçlu hissediyorum. Onun gelişimi için hicbiseye yapamıyorum.

M mambur canim biz ablamizin kutu icindeki kalemleri once dokuyoruz sonra teker teker kutuya koyuyoruz.bu ara en favori oyunumuz bu.bide araba suruyoruz biraz biraz basladik oyuncaklara.
Canım biz de çekmece deki bezlerimizi önce tek tek yere atıyoruz sonra bir kısmını çekmeceye dolduruyoruz. Yerde kalanları da odanın çeşitli yerlerine savuruyoruz :)

24 kilo verdim dogumdan beri ama son 4 kilo gidemiyor aylardir.
Lahana suyuna basladim 3.gunum bugun bakalim insallah zayiflamaktan once diger sorunuma sifa olur.
Cok takilinca kilolara kiziyorum kendime tek derdim kilo olsun aman gider illa.

Boyun varmis evet zayif olunca cok halsiz hissediyor sanki insan kendini.
Bol bol yemenin tadini cikar sende, kisin belki alirsin cogunlukla evdeyiz ya

Mamburum sağolasin iyiki varsın,iyiki varsiniz. Ben de buraya girince rahatliyorum. sizlerden özellikle senden hep yeni bir şeyler öğreniyorum :)

Kızlar yazma fırsatı bulmusken bir şey sorayim size. Bebisleriniz hangi elini kullanacağını belli etti mi? Benimki sanki solak olacak. Çoğunlukla sol elini kullanıyor ama bunu söylemek için biraz erken mi? Bir de bizim yonlendirmemiz etkiler mi solak ya da saglak olmasını?

Bize doktorumuz henuz belli olmasi icin erken dedi.
Ve suan tespit icin erken evet. Keremi gozlemliyoruz biz de bazen sola yatkinlik veriyor aaa ben gibi solak olcak diyorum diger gun saga yatkinlik veriyor.
Bir de siz yonlendirme yapmayin.
Bu konuda cok muzdaribim. annem calistigi icin bana babaannem ile dedem bakmis. ve ben solakmisim . bisiler cizerken solla cizermisim babaannem de hep sag ile yaptirirmis..sola alinca saga alirmis kalemimi.. kucugum hatirlamiyorum.

Bu yuzden BEn sagla yaziyorum ama diger tum islerimi solla yaparim sagi hic kullanamam.
Annem bu konuda cok uzulur. beni 40gunlukken birakip calismaya baslamak zorunda kalmis. hep aglar. 3 vardiya anlamazdim ki bilseydim yaptirir miydim der. Baski yapilmamasi gerek bu beyinde karmasaya bile sebep olabiliyormus cocuklarda.
ESkiler iste sol el afedersiniz "taharet eli"mantigi...

Annemi suan gozlemliyorum oglumla daha farkli. sanki benimle geciremedigi zamanlari onunla telafi etmek istiyor .. hissediyorum.. suan gozlerim dolu dolu oldu.

Son düzenleme:
1 hafta tatilseniz degerlendirilir o zaman koltuk sevdası sizde demi var aksama kadar düştü düşecek die zihnin de bedenim de yoruluyor ben indiriyorum o çıkıyo

Değerlendirelim inşallah canımm valla bizim kız bir haftadır koltuk sevdası içinde. erkek çocuk atikliği de yok tipine bakmadan serserilik yapıyo. ne tehlikenin farkında ne bişey valla epey yoruyo sıpa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…