- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.241
Takip edememisim seni,umarım onemli hastaligin yoktur canim Rabbim sifa versin.İyi geceler...
Ben de girip okuyanlardan ama yazmayanlardanim. On gundur evde yalnızız annem kayınvalidem yok. Bütün gün oğlumun pesindeyim. Geceleri de aşırı kalkıyor ust yan dişleri cikariyor. Gece bakımı tamamen eşime ait sağolsun .
Tedavinin (ışının) yan etkilerini yavaş yavaş atlatiyorum ama hala yemek yiyemiyorum. corba,mama,sut falan.. ne yapalim buna da şükür. 4 Ocak ta da emar randevum var. Temiz çıksın diye dua ediyorum heyecanla bekliyorum.
Bizden de haberler böyle işte..
Allah şifa versin ins ıi düşünelim ıi olsun sonuclar temiz cikarİyi geceler...
Ben de girip okuyanlardan ama yazmayanlardanim. On gundur evde yalnızız annem kayınvalidem yok. Bütün gün oğlumun pesindeyim. Geceleri de aşırı kalkıyor ust yan dişleri cikariyor. Gece bakımı tamamen eşime ait sağolsun .
Tedavinin (ışının) yan etkilerini yavaş yavaş atlatiyorum ama hala yemek yiyemiyorum. corba,mama,sut falan.. ne yapalim buna da şükür. 4 Ocak ta da emar randevum var. Temiz çıksın diye dua ediyorum heyecanla bekliyorum.
İyi geceler...
Geniz kanseri teşhisi konmuştu yazin. Tedavimi oldum bitti sonuçları bekliyorum canım sagolasin.Takip edememisim seni,umarım onemli hastaligin yoktur canim Rabbim sifa versin.
Çok tesekkur ederim canım. Bunu bilmek hep çok güzel :) Bu arada Kerem anne demiş masaallah ben de dedirtmeye çalışıyorum ama inatla baba diyor sıpa :)dualarimdasin hep.
Insallah burada guzel haberlerini alacagiz
Minik adami da operim
Kp de varsa bırakıp gelmek istemez tabi o da haklı.. napsinlar defnem de pacamdan inmiyor. Hep kuyruk durumunda anlayacağın.ya Miradan önce diyordum bakıcı bulurum kesin diye ama öyle bi şeye cesaret edemiyorum şuan. Kayseri çok soğuk sabah çıkarmamak için kalmayı seçtik ama tabi düzen fln kalmadı. haftaya da annemdeyiz. diğer hafta k.v. de sıra bakalım belki onlar bize gelir. o konuda da ısrar edemiyorum. ona da zor olur. oğlunun evi de olsa başkasının evi mutfağı sonuçta. bakalım bi teklif ederim. Defne kuzusu nasıl
Insallah coookk cokk iyi cikar sonuclarin canim.Rabbim büyük o en iyisini bilir.Geniz kanseri teşhisi konmuştu yazin. Tedavimi oldum bitti sonuçları bekliyorum canım sagolasin.
Çok tesekkur ederim canım. Bunu bilmek hep çok güzel :) Bu arada Kerem anne demiş masaallah ben de dedirtmeye çalışıyorum ama inatla baba diyor sıpa :)
Cnm tatlıyı ekmeği kes bol su iç yeşilliği bol ye. Bi miktar verirsin. Ama bi diyetisyen desteği şart tek başına zor oluyor.Patlamak uzereyim o kadar siskinlk.varki dunden beri .. aklim fikrim orda birseye konsante olamiyorum
Ah ah vereyim sana kilolardan seve seve ..
Kac kiloydn simdi kac kilosun.
Bir tanidigimda oyle masallah 2 cocuk annesi ama 49lardaydi bir ara..
Canım ne güzel oyunlar bulmuşsun. Bende hiç böyle şeyler yok. Hep evisi yemek arada sokağa çıkarmak o.kizimi bırakıyorum yere coguz zamn kendi oynuyor. Biz hala yakalamaca ve saklambactan öteye gitmedik. Benim hatam tabi. Kendimi suçlu hissediyorum. Onun gelişimi için hicbiseye yapamıyorum.Kizlar yeni oyunlarimizi soyleyeyim ;oyun hamurunu kartonun uzerine ince zemin yapiyorum yagmur uzerine uzun spagettileri batiriyor sonra icinden halka yada boncuk makarnalari gecirmeye calisiyor:))
Birde kagit havlu rulolari duvara yapistirip yol yaptim,altina legen koydum .kucuk oyuncaklari icine atip legene dusuruyor :))farkli oyunlar iynayan varmi ?
Canım biz de çekmece deki bezlerimizi önce tek tek yere atıyoruz sonra bir kısmını çekmeceye dolduruyoruz. Yerde kalanları da odanın çeşitli yerlerine savuruyoruz :)
Cnm tatlıyı ekmeği kes bol su iç yeşilliği bol ye. Bi miktar verirsin. Ama bi diyetisyen desteği şart tek başına zor oluyor.
Ben de hamilelik öncesi 62kiloydum şimdi 57im. Boyum 173 olunca çubuk gibi kaldım. İskeleti sayılacak nerdeyse..
Mamburum sağolasin iyiki varsın,iyiki varsiniz. Ben de buraya girince rahatliyorum. sizlerden özellikle senden hep yeni bir şeyler öğreniyorum :)M Mavisu27 canım inşallah sonuçların çok güzel gelecek ,burada hep birlikte sevinicez hemde çok sevinicez canım benim hep dualarimdasin ,aklımdasın ..Ne güzel senin buraya yazdığını görünce öyle mutlu oluyorum ki eminim iyi haberlerinide yazacaksın ...küçük minnak ın tatlı dilinede bak hele söyler annesi yakında bizde de tek gel gel var ,bide kendi dilinde konuşma:))
Bize doktorumuz henuz belli olmasi icin erken dedi.Kızlar yazma fırsatı bulmusken bir şey sorayim size. Bebisleriniz hangi elini kullanacağını belli etti mi? Benimki sanki solak olacak. Çoğunlukla sol elini kullanıyor ama bunu söylemek için biraz erken mi? Bir de bizim yonlendirmemiz etkiler mi solak ya da saglak olmasını?
1 hafta tatilseniz degerlendirilir o zamankoltuk sevdası sizde demi var aksama kadar düştü düşecek die zihnin de bedenim de yoruluyor ben indiriyorum o çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?