- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.261
Ayni fikirdeyim annem suan Keremle yoruluyor 4gunde.
2.cocukta veremem onlara da yazik o yasa dek calis cabala sonra torunlarla. egleniyorum ben diyor gunum Keremle dolu dolu geciyor diyor mutlu seviyor da ama cok yoruldugu gunler oluyor anliyorum ben.kerem 1 dk poposunun ustunde durmuyor cunku.
Allah yardimcimiz olsun.
Kerem sukur iyi 1 haftadir anne demeye basladi sonundaben mest
Cidden oyleymisgözün aydın canım çok sevindim valla dünyanın en güzel duygusu. benim cadının dili epey açık epeydir diyor ama bazen o kadar güzel diyoki yutasum geliyor kuzuyu
Evet canım çok güzel bir duygu gerçekten. Defne 5.aydan beridir söylüyor anne diye. İlk anne dedi. Sonra Dede sonra Ömer sonra da baba.. şimdi birsürü farklı bisi söylüyor yavrum. Tuvalete girip kapıyı kapatınca kapının önünde anne anne diye bağırıp kapıya vuruyor. Değişik duygularmis gerçekten de.Cidden oyleymis
Esime dedigimde inanmamisti.
Gecen onlar oynarken banyoya girmistim anne anne diye koridorda kostu kapina.geldi diyor
Of ozledim valla minigi
Kerem ilk baba dediEvet canım çok güzel bir duygu gerçekten. Defne 5.aydan beridir söylüyor anne diye. İlk anne dedi. Sonra Dede sonra Ömer sonra da baba.. şimdi birsürü farklı bisi söylüyor yavrum. Tuvalete girip kapıyı kapatınca kapının önünde anne anne diye bağırıp kapıya vuruyor. Değişik duygularmis gerçekten de.
Canım aslında farklı oyunlar oynayınca benimde canım sıkılmıyor yoksa hep tek düze uyku saati gelsin diye bakıyorum ..Aslında azcık daha buyuseler ev işi yaparkende oyun kurulur ama simdi tehlikeli zamanları.bende bu oyunları internetten geneldede oyuncu anne sitesinden buldum .Canım ne güzel oyunlar bulmuşsun. Bende hiç böyle şeyler yok. Hep evisi yemek arada sokağa çıkarmak o.kizimi bırakıyorum yere coguz zamn kendi oynuyor. Biz hala yakalamaca ve saklambactan öteye gitmedik. Benim hatam tabi. Kendimi suçlu hissediyorum. Onun gelişimi için hicbiseye yapamıyorum.
Canım benim ya bende sizleri ,burayı çok seviyorum .çok sağolasın canım çok sevindim bende sizlerden çok şey öğreniyorumMamburum sağolasin iyiki varsın,iyiki varsiniz. Ben de buraya girince rahatliyorum. sizlerden özellikle senden hep yeni bir şeyler öğreniyorum :)
Evet canım bu aynısı .Sadece ben üç ruloyu birleştirdim .oyuncu anne Facebook unda görmüştüm .ordada fotosu var .tabii ilk başta kopardı ,Sonra takmaya çalıştı,Bir iki kez yemeye çalıştı :))şimdi kaniksadi oynuyor:))telefonun bellegi dolu.yer açınca fotosunu çekip buraya koyarım canim
bende facebook yok . instagram kullanıyorum güzel paylaşımlar var.Evet canım bu aynısı .Sadece ben üç ruloyu birleştirdim .oyuncu anne Facebook unda görmüştüm .ordada fotosu var .tabii ilk başta kopardı ,Sonra takmaya çalıştı,Bir iki kez yemeye çalıştı :))şimdi kaniksadi oynuyor:))telefonun bellegi dolu.yer açınca fotosunu çekip buraya koyarım canim
Çalışan annelerin kanayan yarası malesef.ama ne güzel şimdi canının caniyla bolca vakit geçiriyor onu bizzat kendi yetiştiriyor.Bize doktorumuz henuz belli olmasi icin erken dedi.
Ve suan tespit icin erken evet. Keremi gozlemliyoruz biz de bazen sola yatkinlik veriyor aaa ben gibi solak olcak diyorum diger gun saga yatkinlik veriyor.
Bir de siz yonlendirme yapmayin.
Bu konuda cok muzdaribim. annem calistigi icin bana babaannem ile dedem bakmis. ve ben solakmisim . bisiler cizerken solla cizermisim babaannem de hep sag ile yaptirirmis..sola alinca saga alirmis kalemimi.. kucugum hatirlamiyorum.
Bu yuzden BEn sagla yaziyorum ama diger tum islerimi solla yaparim sagi hic kullanamam.
Annem bu konuda cok uzulur. beni 40gunlukken birakip calismaya baslamak zorunda kalmis. hep aglar. 3 vardiya anlamazdim ki bilseydim yaptirir miydim der. Baski yapilmamasi gerek bu beyinde karmasaya bile sebep olabiliyormus cocuklarda.
ESkiler iste sol el afedersiniz "taharet eli"mantigi...
Annemi suan gozlemliyorum oglumla daha farkli. sanki benimle geciremedigi zamanlari onunla telafi etmek istiyor .. hissediyorum.. suan gozlerim dolu dolu oldu.
Bence hiç zayıf diye takilma benim oğlum daha 9 kilo. Çok sukur sağlıklı olsunlar da. Hemşire bile iyi dedi sadece bi 500 Gr daha olsa fena olmazdı dedi. Boyu da 75 ti. Ona da tam olması gerektiği gibi demişti. Doktorumuz da hemşire de. 72 de kısa değil bence. Her çocuk aynı buyumuyor. Zamanla kilo ve boyda yakalıyorlar birbirlerini hatta geçiyorlar bence. 50 cm 3.160 Gr doğmuştu oglumKizlar bisey bebeklerinizin boyu kac cm benimki 50 cm 3580 gr dogmustu en son 1 yas asisinda 72 cm 9800 gr dediler.Boyu cok mu kisa acaba ?Zayif mi diye dusunmekten alamıyorum kendimi.Bide tuik.gov dan baktim ortalamadan 1kg zayif 7 cm kisa cikti cok üzüldümicimdeki Türk anasi hortladi anlayacaginiz
Ben epeydir gitmedim bilmiyorum suan.Kizlar bisey bebeklerinizin boyu kac cm benimki 50 cm 3580 gr dogmustu en son 1 yas asisinda 72 cm 9800 gr dediler.Boyu cok mu kisa acaba ?Zayif mi diye dusunmekten alamıyorum kendimi.Bide tuik.gov dan baktim ortalamadan 1kg zayif 7 cm kisa cikti cok üzüldümicimdeki Türk anasi hortladi anlayacaginiz
Maalesef internet ortami yararli olmakla birlikte bilgi kirliligi ile de dolu.Çalışan annelerin kanayan yarası malesef.ama ne güzel şimdi canının caniyla bolca vakit geçiriyor onu bizzat kendi yetiştiriyor.
Evet haklisin yönlendirme yapmak yanlış. Ama nette şöyle bi baktım aman Allah ım ne saçma sapan şeyler.. Solak insanlarda öğrenme güçlüğü olur falan diyordu. Ciddiye almadim tabiki. Ama aynı senin dediğin gibi büyükler müdahale ediyor. Eline bir şey verirken aman sağına ver diyorlar. Sonucta bu biyolojik bir şey ne kadar değişebilir ki...
Canim erkek kardesim solak.liseyi dereceyle bitirdi univs.okudu ilk senede atandi ve memur oldu.bende ogluma hep insallah dayina cekmissindir diyorum.nette gereksiz cok bilgi var malesefÇalışan annelerin kanayan yarası malesef.ama ne güzel şimdi canının caniyla bolca vakit geçiriyor onu bizzat kendi yetiştiriyor.
Evet haklisin yönlendirme yapmak yanlış. Ama nette şöyle bi baktım aman Allah ım ne saçma sapan şeyler.. Solak insanlarda öğrenme güçlüğü olur falan diyordu. Ciddiye almadim tabiki. Ama aynı senin dediğin gibi büyükler müdahale ediyor. Eline bir şey verirken aman sağına ver diyorlar. Sonucta bu biyolojik bir şey ne kadar değişebilir ki...
Evet canim aslinda hiccc takilmazdim boyle seylere ama ne olduysa hep dusunur oldum.Onemli olan saglikli hayirli olmalari tabi.Rabbim acilarini göstermesinBence hiç zayıf diye takilma benim oğlum daha 9 kilo. Çok sukur sağlıklı olsunlar da. Hemşire bile iyi dedi sadece bi 500 Gr daha olsa fena olmazdı dedi. Boyu da 75 ti. Ona da tam olması gerektiği gibi demişti. Doktorumuz da hemşire de. 72 de kısa değil bence. Her çocuk aynı buyumuyor. Zamanla kilo ve boyda yakalıyorlar birbirlerini hatta geçiyorlar bence. 50 cm 3.160 Gr doğmuştu oglum
Zaten su ortalamayida anlamis degilm zaten illa uymak zorundami bu çocuklarBen epeydir gitmedim bilmiyorum suan.
Ama icindeki Turk anasi hortlamasin..
BEnim benden buyuk kuzenim ortaokula dek yarima gelirdi kardesim sanirlardi.
Lisede bir boy atti gormen lazim.
Sakin boyle dusunme.
Takma.
Ortalama diye safsata bunlar.
Canim en az 68 en fazla 80 yada 81 cm diye okumustum.ayrica ilk bir yil boylari belirli duzende uzar bir yildan sonra genetik yapiya bagli uzar diye hatirliyorum.hic takilma canim.normal benceKizlar bisey bebeklerinizin boyu kac cm benimki 50 cm 3580 gr dogmustu en son 1 yas asisinda 72 cm 9800 gr dediler.Boyu cok mu kisa acaba ?Zayif mi diye dusunmekten alamıyorum kendimi.Bide tuik.gov dan baktim ortalamadan 1kg zayif 7 cm kisa cikti cok üzüldümicimdeki Türk anasi hortladi anlayacaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?