2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kolay gelsin canim okudukca ben yoruldum..bizimde son yazililar artik.yari yil tatilini dort gozle bekliyoruz.biraz nefes aliriz sanki

13 ay atağı varmıdır? Hersey düzeldi derken yine gece deli gibi aglayarak uyanmalar yine yememeler uyumak istememeler başladı ..çok geriliyorum artık. ..milletin çocuğu 4 aylık düzen oturtmuş. .ben hala perişan bi halde...o ınstagramda takip ettiğiniz kim? Boserin onları onlar para derdinde..en iyi anne çocuğu üzerinden para kazanma derdi olmayan annedir..ne yazıyor kuran da; onlara evlatları da malları da fayda etmez..yani ne mal mülkle ne evlatlarla gösteri yapmaya gelmez bu dünya..incecik bir çizgi tevazu. .benim çocuğum erken yürüdü derken bile bir annenin mahsunluguna sebep olunabilir..

günaydın arkadaşlar. kanayan yarama parmak bastınız. bu yetememe duygusu benide perişan ediyor. akşam eve gidince alelacele yemek yapıp kızımla vakit geçirmek istiyorum ama kısıtlı şeyler hep. daha fazlasınada pek enerjim olmuyor. ve kızım tv ye cok takılıyor. dün eşime cok kızdım tv izlerken kızımda baya bi takıldı izlemeye başladı bende müdahale etmedim babası bişey desin diye 10dk sonra baya bi çıkıştım ben müdahale etmesem umrunda değil diye. bazen ben evde yokken yemek yedirmek için cizgi film açıyor. ay nasıl engellicem bilmiyorum

Canım sen hep anlat ,biz anlattıkça algılarım gelişiyor ve anlamıyorlar sanıyoruz ama zaman geçince Birgün bir bakıyorsun herşeyi yapıyor .onların bazı şeyleri anladığını göstermesi zaman alıyor ,resmen sindirmeleri gerekiyor .özgür çocuklar herzaman iyidir bırak pisletsin .yaraticiligi merakı ölmez özgür cocuklarin

Kolay gelsin canim okudukca ben yoruldum..bizimde son yazililar artik.yari yil tatilini dort gozle bekliyoruz.biraz nefes
Insallah rahatlarsin tatilde..
Annetavsan instagramda.

Onun disinda oyuncuanne ,akademisyenanne,bebeklecocuklagezmek sayfalarini takip ediyorum.

Canım bizim kızın her hafta başka bir atağı var ,ben kabullendim kudurugun teki kızım ama bununla bir Rabbime şükür çok dinleyen ve anlayan bir çocuk .Bir yıl daha uykusuz bırakacak belli ama napalım.Hani yeni yıl gelirken eski yılın muhasebesi yapilirya,dönüp bakıyorum eski yıla bir yılım sürekli düzen kurmaya çalışmakla Geçmiş .hayal kırıklığı ve ekstra yorgunluk tabii birde çatışmadan başka bir şeye donusmemis benim çabalarım.çocuğumuzun huyunu kabullenmek ve ona göre yol çizmek lazım bence

Benim kendi instagram hesabim yok ama annemin hesabina girip bakiyorum bende ,zibidikus ve bernamutluaytekin var takip ettigim gercekten guzel paylasimlari oluyor youtube kanali vardi zibidikusun hamileyken ordan baslamistim.Yeni kesfimde yavrukartal_annesi

Ben çocuklara bu yıl proje ödevi almayın dedim ,oğlum tutmuş beş tane almış .Son gün söyledi ,kızdım ,yardım etmiycem dedim.Ne tövbeler ettimde tutamadım,Ah ah ana yüreği iste..işte bizim hücre modeli odevimiz ...bizim küçük bebelere göre değil tabii ama paylaşayım dedim:)

Eeeeeeee senin gibi becerikli düşünceli bir annesi var..5 tane değil 15 proje ödevi bile alır...ne guzel o guveni vermişsin çocuğuna

Eeeeeeee senin gibi becerikli düşünceli bir annesi var..5 tane değil 15 proje ödevi bile alır...ne guzel o guveni vermişsin çocuğuna
Canım benim çok teşekkür ederim esasında herseyleri kendileri yapsın daha güçlü ,becerikli ,tuttuklarini koparan insanlar olurlar diyorum ama dayanamıyorum ki:))

Günaydın kızlar
Şu saat oldu ilk uykuya daldık ,düşünün kaçta kalktık ,güneş daha düzgün aydınlatmadı bile ...bugün ne zaman bitecek ,bitsin artık dedirtmeyen ,sakin huzurlu bir günümüz olsun inşallah...

Buralar yine boş ,iyimisiniz hanımlar ? Günün yarısı gözler kapanır kapanır ve mecburen açılır ,Ne zor bazen bir günü geçirmek...zaman kişiye göre hızını ayarlamış ...demekki bugün yaşama isteği seviyem azalmış ...bizim şu ev meselesi yılan hikayesine döndü bakalım sonunda ne olacak ..Hayır yanıyorum yanıyorum insanlara hala niye inandığımı yanıyorum ...

Selam canım.
Benim sinirlerim çok yıpranik durumda. Defne pacamdan asıldıkça dayanamıyorum bağırıyorum. Sonra da biliyosun işte üzülüyorum..
2gundur boynum da tutulmuş sağ yanıma dönemiyorum.
Şimdi biz de yeni uyuyoruz henüz. Uyku düzeni iyice değişti bi tuhaf oldu. Gece de saat başı kalkiyo. Ben bende değil ev de evde değil..
Bugun düşünüyorum da hep böyle mi geçicek günler hiç dur durak yok boyna biseylerin peşinde koşturmaca halindeyiz..

Canım Hayırdır ya çok karamsar gördüm seni. Olumsuz bi durum mu var? valla bende iş yerindeyim. normalde bugünden 9 ocağa kadar tatildi ama. işler çok geldim yarın da gelcem. haftayada çarşam başlıcam. acayip rüzgar var başım ağrıyo uğultudan.

Çalışınca herşey daha da zordur eminimki hem özlem hem oynama eğitme isteği.. çalışanlara daha çok sabır lazım Rabbim yardımcımız olsun..
Bugun havadan mıdır nedir çok yorgun gibiyim..

Çalışınca herşey daha da zordur eminimki hem özlem hem oynama eğitme isteği.. çalışanlara daha çok sabır lazım Rabbim yardımcımız olsun..
Bugun havadan mıdır nedir çok yorgun gibiyim..

Hem özlem hem aşırı olarak pişmanlık durumu yaşıyorum. Mesela bugün annem uyusun diye koymuş beşiğine. benim cadı nasıl becerdiyse park beşiğin fermuarını aç in. annemin yanına gitmiş :) annem şok olmuş. mira da nasıl gülüyomuş. nasıl becerdi açtı düşmeden indi bilmiyorum. ama bu anı ben yaşamak isterdim onu biliyorum.

dünyanın tek çalışan annesi ben değilim tabiki. hatta çalışan kadın olmaktan çok memnunum. tamam evi ben geçindirmiyorum. çalışmasamda olur ama sonuçta ben da kazandığım için çok daha rahat ediyoruz. arada içim cız ediyo ama bilmiyorum..

Aslında bugünler geçecek ve biz çok özleyip uzulucez ..geçen DonukPudra küçüklüğünden falan bahsetmidtiya sonra o gece ben bir rüya gördüm anlatacaktım vaktim olmadı.benim üç bebeğim varmış yani daha Yağmur dogmamiskenki zamanıma yolculuk yapmışım.mutfaktayım ,geçmişle ilgili herayrinti okadar nettiki sanki gerçekten geçmişe gitmiştim.Neyse mutfakta Ocak başında yemek yapıyorum ,büyük kızım küçücük ,diğer oğlanlar dahada küçük ve uyuyorlar di.defnem oyun istiyor ,telasliyim diyorumki şunu şunu yetistiricem .ona gidip yanına telaşe etme ,Sen hizlandikca zaman hizlanmiyor sadece çocukların çabuk büyüyor ve arvucuından gidiyor demek istiyordum ama ona uyandım.uyanınca şoka uğramış gibiydim çünkü herşeyi herduyguyu hissettim resmen .önünden beri karmakarisigim .yaw diyorum iki dakika uyuyoruz onda bile rahT yok:))

Şaka bir yana moralini bozma canım benim buradaki arkadaşlarda bende aynıyız .Ne banyo ne wc nede ev temizliği ,hiçbiri olmuyor .bende kendimi yeteneksiz hissediyorum ama kendine iyi gelen insanlarla görüş iyi gelecektir sana .

Canım yakarmK gibi olmasın ama sizle paylaşınca rahatlıyorum ,İyi geliyorsunuz bana:))annemin altındaki ev belki satiliyormus ,kesin değil ama büyük ihtimalmis ,haber bekliyorlarmış.bugün tesadüf öğrendim komşudan ,şok oldum halbuki konuşmuştuk ve bu arkadasimizdi.söyleyen komşuda zaten sizi istemedik der gibi çok çok tuhaf bir triple söyledi .benim kendi çocuğuma arkadaşlarınıza veya insanlara bu şekilde davranmayın dediğim davranışları koca koca insanlardan görüyorum.üç günlük dünyada yaşıyoruz neyin kavgasidir neyin paylasilmazligi.Yani evin olma ihtimalide var ama benim kızdığım insanların davranışı..

Çalışan anne olmak zor ama iyi yönlerini düşün canım kesinlikle maddi özgürlük bayanlar için çok önemli hem güzel kızın yabancıyla değilki annendende öğreneceği çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…