- 26 Haziran 2015
- 169
- 192
- 23
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.321
Birgün çocuğunuz büyüyecek ve siz yine kendi halinize kalacaksıniz die bi yazi okumuştum o an bile bi üzüldüm içim ciz etti allah evlatlarimiza sağlık ömür versin bu hallerini çok ozlicezAslında bugünler geçecek ve biz çok özleyip uzulucez ..geçenDonukPudra küçüklüğünden falan bahsetmidtiya sonra o gece ben bir rüya gördüm anlatacaktım vaktim olmadı.benim üç bebeğim varmış yani daha Yağmur dogmamiskenki zamanıma yolculuk yapmışım.mutfaktayım ,geçmişle ilgili herayrinti okadar nettiki sanki gerçekten geçmişe gitmiştim.Neyse mutfakta Ocak başında yemek yapıyorum ,büyük kızım küçücük ,diğer oğlanlar dahada küçük ve uyuyorlar di.defnem oyun istiyor ,telasliyim diyorumki şunu şunu yetistiricem .ona gidip yanına telaşe etme ,Sen hizlandikca zaman hizlanmiyor sadece çocukların çabuk büyüyor ve arvucuından gidiyor demek istiyordum ama ona uyandım.uyanınca şoka uğramış gibiydim çünkü herşeyi herduyguyu hissettim resmen .önünden beri karmakarisigim .yaw diyorum iki dakika uyuyoruz onda bile rahT yok:))
Şaka bir yana moralini bozma canım benim buradaki arkadaşlarda bende aynıyız .Ne banyo ne wc nede ev temizliği ,hiçbiri olmuyor .bende kendimi yeteneksiz hissediyorum ama kendine iyi gelen insanlarla görüş iyi gelecektir sana .
Benim oğlum da aynı boy kilo da hatta 10.4 bizede normal dediMerhabalar, uzun süre oldu giremez oldum platforma. Bütün yazıları okumaya cesaret bile edemedim okadar zaman geçmiş üstünden. Biraz sıkıntım var. Oğlum 7 ay kadar kesintisiz ve dolu dolu emdi ve 7 aydan sonra yavaş yavaş bıraktı beni. Daha sonra mama ve ek gıda olarak gittik. Ilk zamanlar iyiydi ek gıdalarla arası 1 ay kadar kusma nöbetleri başladı ne yerse kusar oldu herşeyden korktuk. Fakülteye özelle bütün hastahanelerde testler yapıldı sonuçlar hep temiz çıktı. Ama bu kusma işi resmen alışkanlık oldu oglumda yavaş yavas ek gıdayı da bıraktı. Dişlerimizde çok hızlı çıktı 7 kasım dogumluyuz 4 üstte 4 altta ve bir tanede alt azı dışımız çıktı bu aralar sadece mamayla besleniyor oda 120cc geçmiyor. Nerde yanlış yaptım die kendimi yiyip bitiriyorum. Hergun yeni çorbalar deniyorum eline veriyorum herşeyi diliyle itiyor. En son 15 gun önce doktoruna götürdük boyu 78 kilosu 10.80 du. Doktor normal dedi kilosu için ama ilk zamanlara göre kötü gidiyor. Benim derdim kilo alması değil ek gıda alsın kilo almasın yeterki beslendiğini düşüneyim. Bu konuda bilgisi olan bütün arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bir günlük yeme prgoraminizida yazarsanız sevinirm
Köpek işlerimiz dışında tüm işlerimiz çıktı ona rağmen hala çorbada tane gelsin tükürür ama narı çıtır çıtır yer ki ben yemeye en erken alistiranlardanim 6aylıkken elinde bisküvi yiyordu .başta hiç ek gıda sorunu yaşamadık sonradan ve şimdi hep tukuruyor. Yeni 10kilo olduk .Bir ayın 6-7günü süper yer diğer günleri depodan kullanır.Yani kelin merhemi olsa başına sürermiş misali bende çözüm bulamadimMerhabalar, uzun süre oldu giremez oldum platforma. Bütün yazıları okumaya cesaret bile edemedim okadar zaman geçmiş üstünden. Biraz sıkıntım var. Oğlum 7 ay kadar kesintisiz ve dolu dolu emdi ve 7 aydan sonra yavaş yavaş bıraktı beni. Daha sonra mama ve ek gıda olarak gittik. Ilk zamanlar iyiydi ek gıdalarla arası 1 ay kadar kusma nöbetleri başladı ne yerse kusar oldu herşeyden korktuk. Fakülteye özelle bütün hastahanelerde testler yapıldı sonuçlar hep temiz çıktı. Ama bu kusma işi resmen alışkanlık oldu oglumda yavaş yavas ek gıdayı da bıraktı. Dişlerimizde çok hızlı çıktı 7 kasım dogumluyuz 4 üstte 4 altta ve bir tanede alt azı dışımız çıktı bu aralar sadece mamayla besleniyor oda 120cc geçmiyor. Nerde yanlış yaptım die kendimi yiyip bitiriyorum. Hergun yeni çorbalar deniyorum eline veriyorum herşeyi diliyle itiyor. En son 15 gun önce doktoruna götürdük boyu 78 kilosu 10.80 du. Doktor normal dedi kilosu için ama ilk zamanlara göre kötü gidiyor. Benim derdim kilo alması değil ek gıda alsın kilo almasın yeterki beslendiğini düşüneyim. Bu konuda bilgisi olan bütün arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bir günlük yeme prgoraminizida yazarsanız sevinirm
Aynı yaa bugün başka bişey denedim kasik tutmaya çok heveslidi bende verdim önüne oturdum yanına o şekilde biraz biraz yedi. Bizimkide birgün yese diğer gun huyu suyu değişir yemez olurKöpek işlerimiz dışında tüm işlerimiz çıktı ona rağmen hala çorbada tane gelsin tükürür ama narı çıtır çıtır yer ki ben yemeye en erken alistiranlardanim 6aylıkken elinde bisküvi yiyordu .başta hiç ek gıda sorunu yaşamadık sonradan ve şimdi hep tukuruyor. Yeni 10kilo olduk .Bir ayın 6-7günü süper yer diğer günleri depodan kullanır.Yani kelin merhemi olsa başına sürermiş misali bende çözüm bulamadim
Günaydın cnmGünaydın hanımlar
Kar yağmış Gece ,okullar tatil olmuş ...Hava açsın azıcık ,yagmurumuda cikaricam .geçen sefer karda çıkınca çok mutlu olmuştu ...
Ben değil ama annem yapiyo elma sirkesi. Çok da güzel oluyor.Evde kendisi sirke yApan varmı
Bende yapıcam ,genel olArak öğrendim ama Çeşme suyu mubilemedimBen değil ama annem yapiyo elma sirkesi. Çok da güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?