- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.501
Basın sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin. Evlatlarına sizlere de sabır versin.
Insallah cok sagol. carsambaya randevu bulabildim bakalim!
Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.
Basiniz sagolsun!Allah sabır versin geride kalanlara....
BaşınSagolun canım mekanı cennet olsun size evlatlarina sabir versin rabbim
Canım başınız sağolsun.Allah sabır versin.çocuklarına uzun ömür versin.
Allah rahmet eylesin.. kalanlara da Rabbim dayanma gücü versin. Kendi halamı hatırladım çok severdim. Hst kaldırdık diye haber almamıza olum haberi bir olmuştu 11 sene önce.. Allahım rahmet eylesin .. Çok severdim çok içim yanmıştı hala daha da yanar.. Rabbim mekanlarını cennet bahçesi eylesin inşallah..
Burda acayip kar bastırdı ve çok soğuk. Ben de hastayım karın tadını çıkaramadım bu sene.günaydın hayırlı haftalar
HAVA buz gibi. resmen kuru soğuk var.
hayırlı şu çarşamba da gelse . ağrım bir hafifliyor bir zonkluyor
Ins toparlarsin hemen.Burda acayip kar bastırdı ve çok soğuk. Ben de hastayım karın tadını çıkaramadım bu sene.
Geçmiş olsun canımgünaydın hayırlı haftalar
HAVA buz gibi. resmen kuru soğuk var.
hayırlı şu çarşamba da gelse . ağrım bir hafifliyor bir zonkluyor
Emzirdigimden ötürü olmuyor galiba hormon ilaci oldugu icin heraldeDogrudur cok sinirli gergin oluyor insan
Adet sokturucu falan bisiler yapsan ? Emzirirken olurmu gerci bilmiyorum ama..
Amin canim seninde basin sağolsun. Gectigimiz kasim ayinda esimde amcasini cok ani bir sekilde kaybetti hic bir hastaligi yokken ve kendi elleriyle hastaneye goturdu sadece gogus agrisiyla sohbet ederek gittigi amcasi 1 saat sonra hastanede vefat etti.Böyle ani olan ölum sanki daha aci oluyor. Rabbim mekanlarini cennet eylesin.hepinizden Allah razı olsun kızlar. Rabbim sizlere, kimseye zamansız sırasız ani ölümler vermesin...
cok sagol.Geçmiş olsun canım
Vücutlarda direnç kalmadı ki bi yerden patlıyoruz
Surekli kalkiyorsa bi sebebi vardir diye avutuyorum kendimi bende bazen atak bazen dis bazen gaz diye geciyor iste günler. Ama sabah kalkiyorum sanki hic uyumamis gibiyim dinlenmis hissetmiyorum kendimicok sagol.
cidden öyle.
gece yatır kaldır yaparken cok fena oluyor.
bu ara gene acayip sık kalkmaya başladıyatırıyorum yatıyorum tam bir viyaklama
Ben yanıma yatiriyorum artık hem kalkması azaldı hemde benim uykum çok açılmamış oluyo. Çünkü artık son zamanlarda beşiğe koymadan uyanmaya başlamıştı böyle rahat ettim. Nisan Mayıs gibi odasına tasiycam inşallah.cok sagol.
cidden öyle.
gece yatır kaldır yaparken cok fena oluyor.
bu ara gene acayip sık kalkmaya başladıyatırıyorum yatıyorum tam bir viyaklama
Evet..Surekli kalkiyorsa bi sebebi vardir diye avutuyorum kendimi bende bazen atak bazen dis bazen gaz diye geciyor iste günler. Ama sabah kalkiyorum sanki hic uyumamis gibiyim dinlenmis hissetmiyorum kendimi
Ben yanıma yatiriyorum artık hem kalkması azaldı hemde benim uykum çok açılmamış oluyo. Çünkü artık son zamanlarda beşiğe koymadan uyanmaya başlamıştı böyle rahat ettim. Nisan Mayıs gibi odasına tasiycam inşallah.
Bende yanimda yatiriyorum nasipse seneye sutten kesince odasına gecirme niyetindeyim cunku emmek icin her halukarda kalkacak bu cocuk belli.Ben yanıma yatiriyorum artık hem kalkması azaldı hemde benim uykum çok açılmamış oluyo. Çünkü artık son zamanlarda beşiğe koymadan uyanmaya başlamıştı böyle rahat ettim. Nisan Mayıs gibi odasına tasiycam inşallah.
Aynen öyle. Miyk derken tepiyorum memeyi ağzına biraz emip poposunu dönüp uyumaya devam ediyo.Bende yanimda yatiriyorum nasipse seneye sutten kesince odasına gecirme niyetindeyim cunku emmek icin her halukarda kalkacak bu cocuk belli.
Eşim değil ben çok deli yatardim ve uykum inanılmaz ağırdı, üstüne falan donermiyim diye korkuyordum ama o yanında olunca tedirgin yatiyosun zaten bisey olmuyo Allah'ın izniyle. Sesede alışıyor bebek kısa sürede.Evet..
diş gaz vs geciyor günler
herkes memeden ayrılınca biraz daha toparlar diyor ama huy edinmiş de olabilir . öyle böyle büyüyorlar da insan hasta ya da canı yanarken daha da fenaymış.
Ben o riski alamıyorum ya . Eşim çok deli yatıyor. Oğlum da en ufak sese uyanıyor .Önceden aynı yerdeyken benim dönme sesime uyanıyordu.
Geçmiş olsun canım olsun seneye sahada butucekler ve inşallah dahada iyi uyuyup bizi hasta etmiyecekler böylece karda doyasıya oynarsiniz prensesleBurda acayip kar bastırdı ve çok soğuk. Ben de hastayım karın tadını çıkaramadım bu sene.
Allah korusun bir anlık herşey ciddenTunaydin hanımlar
Bugün minnak korkuttu beni ,elim ayağım birbirine dolandı .Orta boy şu sisesinin kapağını gozumun önünde ağzına soktu .Allah'ım okadar zor cikardimki ağzından ,bauilacaktim korkudan ,yok dedim çıkmayacak ,saniyeler içinde neler geçti aklımdan .En son çıkardım ama çok uğraştım ve kustu.kabus gibiydi ..Sakın sizde benim gibi vermeyin aman kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?