2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım Kıyamam sana valla bütün günü uykusuz geçirmek çok zor oluyor ,bazen birde gereksiz sınır oluyor bende resmen depresyona giriyorum uykusuzluktan..Rabbim güç kuvvet versin sanada canım ...
Canım saolasın 4 de uyudu 6 da kalktı.7gibi uyudu 11 de kalktık.acayip başım dönüyo ayakta duramıyorum tansiyonum düştü galiba çok kötüyüm.kızım ayran yaptı bol tuzlu içince biraz azaldı.ama ayakta zor duruyorum

Ah iste o duygu inis cikislari yok mu o beni mahvediyor zaten 10 dk icinde hem aglayip hem kahkaha atabiliyorum acayip depresif bir ruh halindeyim hatta psikolog bile arastirdim gecen canima tak etti.Parasini duyunca vazgectim gercide .Sanki su meret gelse tüm sıkintim gececek.
Bildigime gore adet emzirme bitene kadar olmamasi normal kabul ediliyor, yani asagi yukari 2 yasa kadar normal.
Ben 3.aydan sonra falan adet oldum ama emzirmememe ragmen bazen aylarca gelmiyor, bazen haftalarca gecikiyor yine yani duzensiz .
Evet bende 18 aya kadar normal diye duydum ama patlicam artik ya sinirden yada siskinlikten

Herkes hasta perişan.. geçmiş olsun canım..
Ben de dün geceden beridir kötüyüm. Hiç halim yok etlerim çekiliyor resmen. Sesim kisik bogazim agriyo. Yatıp uyumak istiyorum hep ama nerdeee. Ymk yok mutfak dag gibi bulaşık mecbur kalktım mutfağı topladım kıza çorba yedirdim şimdi uyusun yemek koycam ocağa. Eşimin de bugün çalışası tuttu. Çağırdılar mecbur gitti. Ben de trip yaptım o da küs gitti. Amaan zaten perişanım bi tribimi bile cekemedi. Uff bunalımdayım. Yalnızlık zor.. yakında kimse olmayınca yikiliyosun resmen.. Allah sağlıktan ayırmasın kimseyi.

Bu kasım bebeleri anlaşıyor hadi de bize ne oluyor kızlar ya bende bu ara çok sinirli depresif ve üzgünüm
Eşlerden de destek yok hep onlar biliyor
Dün akşam oğluma çok büyük bir kamyon aldık çok sevindi ama üzerine bindirince düştü
Dedesi ile eşim gittiler bisiklet almışlar ona bakmadı bile oğlum
Neymiş tehlikeliymiş ya çocuk bu düşecekte kalkacakta
Suçlu ben oldum oturdum saatlerce ağladım sinirden

Benim kızımda hasta ama dişten bence, 37.5-38.5 arası ateşi 2gündür alt azılar kabarık. Ağzına lokma sürmüyor. Çikolata bile yiyemiyor, ne kadar ağrısı varsa yavrumun..

4_5 bu ün önce koşarken düştü, ilk defa bir yeri kanadı yavrumun. Elim ayağım boşaldı resmen. Öyle çok kanadı ki, durdurmak için bastırmaya çalışıyoruz müsade etmiyor, üst baş kan içinde yarayı göremiyoruz bile.. Babası na dedim dikiş attıralım çok kanıyo iki kaşınun arası.. Üstümü giyindim bi baktım çok büyük bir yara değil damara gelmiş demekki gitmedik..

Çok zor evladı zor durumda görmek..

Dogrudur cok sinirli gergin oluyor insan
Adet sokturucu falan bisiler yapsan ? Emzirirken olurmu gerci bilmiyorum ama..

Bizim bebeler de biz de ayni zamanda ayni seylere kuruluyuz galiba.

Bu aralar ben de gerginim. bacagimin kasilmasi gecmedi haftaya dr a gitcem.
Regl olcam ondan mi bilmiyorm ruh halim degisken.

Ev b.k gibi. bir yeri toplarken digeri dagiluyor.
KErem buzlugu da aciyor artik. gecen icinden tavuklari buz akulerini sacmis.
Her turlu yaklasimi denedim. unutuyor yine yapiyor.
DUn.tum haliya dolaptan bulgur dokmus.
Her dolaba kilit mi takacagim.
Gelisimini engellemeyeyim diyorum ama aradigimi bulamiyorum artik. herseyleri ustlere bir yerlere tikiyorum.
Dun ayakkabi dolabina boyu yetmis acmis . ayakkabilar yerde.
Kasla goz arasi.
Gulup aglama arasi bir haldeyim.

fermante cok gecmis olsun canim. ins toparlarsin kisa surede.

İyi akşamlar kızlar
Tam yakınmaya girmiştim burayaki herkesle aynı dertteymis.yok kesin biz bebekler bizi kendilerine benzettiler:))bende hastaydım bugün ya zor ve yoğun bir adet surundurdu beni.of olsak bir dert olmasak ayrı dert.
tubaa1 fermante DonukPudra geçmiş olsun valla biz bu uykusuzlukla iyi bile dayaniyoruz :)
wakewake @fermante aman kızlar adamlar lohusalıkta bile trip cekemediler he he deyin gecin kafaya takmayin .

Bu çocukların gizli bi haberleşme ağı var kesin bizim kide dun dolaptan çekirdek poşeti çek hepsini dok saniler içinde yaptı bnde plav yapın dedim ama yok fırsat vermiyo hiçbişey e
Kasilmalarin kalsiyum eksikliğin den olabilir yoğurt süt tuketiyomusn

Bence de.
BIzi perisen etmek icin isbirligindeler.
Supurge acmaktan gina geldi artik.

Yogurtsuz yapamiyorum hic.zaten.de anlamadim.
Hastslaninca o sabahladigim gun ne olduysa oldu. bel kalcadan dizime dek inen agri var .bacak kemigim yaniyor resmen. dun tam iyi gibi diyordum gece yatagina egilince gene aynisi oldu. dr a gitcem tahlil.de isticem.

G GCA nerelere desin mira nasıl oldu

Canım halami kaybettik. Bir haber aldık fenalaştı diye. Sizden dua istemeye kalmadan rahmetli oldu. Cenazeden dönüyoruz yoldayiz şimdi. Hastalığı yoktu. 52 yaşında işinde gücünde 2 tane üniversiteye giden çocukları var. Allah sabır versin valla şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Sok içindeyim sanırım..

Basın sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin. Evlatlarına sizlere de sabır versin.

Reactions: GCA
DonukPudra gecmis olsun. Insallah siyatik degildir.
Insallah cok sagol. carsambaya randevu bulabildim bakalim!

Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.

Basiniz sagolsun!Allah sabır versin geride kalanlara....

BaşınSagolun canım mekanı cennet olsun size evlatlarina sabir versin rabbim

Canım başınız sağolsun.Allah sabır versin.çocuklarına uzun ömür versin.

Allah rahmet eylesin.. kalanlara da Rabbim dayanma gücü versin. Kendi halamı hatırladım çok severdim. Hst kaldırdık diye haber almamıza olum haberi bir olmuştu 11 sene önce.. Allahım rahmet eylesin .. Çok severdim çok içim yanmıştı hala daha da yanar.. Rabbim mekanlarını cennet bahçesi eylesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…