- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.481
Canım saolasın 4 de uyudu 6 da kalktı.7gibi uyudu 11 de kalktık.acayip başım dönüyo ayakta duramıyorum tansiyonum düştü galiba çok kötüyüm.kızım ayran yaptı bol tuzlu içince biraz azaldı.ama ayakta zor duruyorumCanım Kıyamam sana valla bütün günü uykusuz geçirmek çok zor oluyor ,bazen birde gereksiz sınır oluyor bende resmen depresyona giriyorum uykusuzluktan..Rabbim güç kuvvet versin sanada canım ...
Ah iste o duygu inis cikislari yok mu o beni mahvediyor zaten 10 dk icinde hem aglayip hem kahkaha atabiliyorum acayip depresif bir ruh halindeyim hatta psikolog bile arastirdim gecen canima tak etti.Parasini duyunca vazgectim gercide .Sanki su meret gelse tüm sıkintim gececek.Hayırlı geceler her ne kadar yazamasamda takip edenleedenim..Benim kızımın altta iki disii var arkası yok hala normal mı sizcebende hala adet görmedim doktora da gittim iki kere emzirmeye bağlı olduğunu sütten kesince gorebilecegimi söyledi inş en kısa zamanda görürüm çünkü inanılmaz dugyu iniş çıkışları yaşıyorum.uzun oldu kusura bakmayın..Hasta bebislre Allah şifa versin inşallah
Evet bende 18 aya kadar normal diye duydum ama patlicam artik ya sinirden yada siskinliktenBildigime gore adet emzirme bitene kadar olmamasi normal kabul ediliyor, yani asagi yukari 2 yasa kadar normal.
Ben 3.aydan sonra falan adet oldum ama emzirmememe ragmen bazen aylarca gelmiyor, bazen haftalarca gecikiyor yine yani duzensiz .
Herkes hasta perişan.. geçmiş olsun canım..Canım saolasın 4 de uyudu 6 da kalktı.7gibi uyudu 11 de kalktık.acayip başım dönüyo ayakta duramıyorum tansiyonum düştü galiba çok kötüyüm.kızım ayran yaptı bol tuzlu içince biraz azaldı.ama ayakta zor duruyorum
Ah iste o duygu inis cikislari yok mu o beni mahvediyor zaten 10 dk icinde hem aglayip hem kahkaha atabiliyorum acayip depresif bir ruh halindeyim hatta psikolog bile arastirdim gecen canima tak etti.Parasini duyunca vazgectim gercide .Sanki su meret gelse tüm sıkintim gececek.
Evet bende 18 aya kadar normal diye duydum ama patlicam artik ya sinirden yada siskinlikten
Bu çocukların gizli bi haberleşme ağı var kesin bizim kide dun dolaptan çekirdek poşeti çek hepsini dok saniler içinde yaptı bnde plav yapın dedim ama yok fırsat vermiyo hiçbişey eBizim bebeler de biz de ayni zamanda ayni seylere kuruluyuz galiba.
Bu aralar ben de gerginim. bacagimin kasilmasi gecmedi haftaya dr a gitcem.
Regl olcam ondan mi bilmiyorm ruh halim degisken.
Ev b.k gibi. bir yeri toplarken digeri dagiluyor.
KErem buzlugu da aciyor artik. gecen icinden tavuklari buz akulerini sacmis.
Her turlu yaklasimi denedim. unutuyor yine yapiyor.
DUn.tum haliya dolaptan bulgur dokmus.
Her dolaba kilit mi takacagim.
Gelisimini engellemeyeyim diyorum ama aradigimi bulamiyorum artik. herseyleri ustlere bir yerlere tikiyorum.
Dun ayakkabi dolabina boyu yetmis acmis . ayakkabilar yerde.
Kasla goz arasi.
Gulup aglama arasi bir haldeyim.
fermante cok gecmis olsun canim. ins toparlarsin kisa surede.
Bence de.Bu çocukların gizli bi haberleşme ağı var kesin bizim kide dun dolaptan çekirdek poşeti çek hepsini dok saniler içinde yaptı bnde plav yapın dedim ama yok fırsat vermiyo hiçbişey e
Kasilmalarin kalsiyum eksikliğin den olabilir yoğurt süt tuketiyomusn
Basın sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin. Evlatlarına sizlere de sabır versin.Canım halami kaybettik. Bir haber aldık fenalaştı diye. Sizden dua istemeye kalmadan rahmetli oldu. Cenazeden dönüyoruz yoldayiz şimdi. Hastalığı yoktu. 52 yaşında işinde gücünde 2 tane üniversiteye giden çocukları var. Allah sabır versin valla şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Sok içindeyim sanırım..
Insallah cok sagol. carsambaya randevu bulabildim bakalim!
Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.Canım halami kaybettik. Bir haber aldık fenalaştı diye. Sizden dua istemeye kalmadan rahmetli oldu. Cenazeden dönüyoruz yoldayiz şimdi. Hastalığı yoktu. 52 yaşında işinde gücünde 2 tane üniversiteye giden çocukları var. Allah sabır versin valla şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Sok içindeyim sanırım..
Basiniz sagolsun!Allah sabır versin geride kalanlara....Canım halami kaybettik. Bir haber aldık fenalaştı diye. Sizden dua istemeye kalmadan rahmetli oldu. Cenazeden dönüyoruz yoldayiz şimdi. Hastalığı yoktu. 52 yaşında işinde gücünde 2 tane üniversiteye giden çocukları var. Allah sabır versin valla şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Sok içindeyim sanırım..
BaşınSagolun canım mekanı cennet olsun size evlatlarina sabir versin rabbimCanım halami kaybettik. Bir haber aldık fenalaştı diye. Sizden dua istemeye kalmadan rahmetli oldu. Cenazeden dönüyoruz yoldayiz şimdi. Hastalığı yoktu. 52 yaşında işinde gücünde 2 tane üniversiteye giden çocukları var. Allah sabır versin valla şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Sok içindeyim sanırım..
Canım başınız sağolsun.Allah sabır versin.çocuklarına uzun ömür versin.Canım halami kaybettik. Bir haber aldık fenalaştı diye. Sizden dua istemeye kalmadan rahmetli oldu. Cenazeden dönüyoruz yoldayiz şimdi. Hastalığı yoktu. 52 yaşında işinde gücünde 2 tane üniversiteye giden çocukları var. Allah sabır versin valla şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Sok içindeyim sanırım..
Allah rahmet eylesin.. kalanlara da Rabbim dayanma gücü versin. Kendi halamı hatırladım çok severdim. Hst kaldırdık diye haber almamıza olum haberi bir olmuştu 11 sene önce.. Allahım rahmet eylesin .. Çok severdim çok içim yanmıştı hala daha da yanar.. Rabbim mekanlarını cennet bahçesi eylesin inşallah..Canım halami kaybettik. Bir haber aldık fenalaştı diye. Sizden dua istemeye kalmadan rahmetli oldu. Cenazeden dönüyoruz yoldayiz şimdi. Hastalığı yoktu. 52 yaşında işinde gücünde 2 tane üniversiteye giden çocukları var. Allah sabır versin valla şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Sok içindeyim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?