2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Once bir adet gormeye baslasaydim sana cevap verebilirdim canim artik patlamak uzereyim hala adet olmadim 13 aylik oldu yahu,surekli ruyamda hamile görüyorum kendimi esim 2.nin arasini acmayalim diyor benim hicc öyle bi dusuncem yok ama buna cok zor kaldim deli gibide korkuyorum ayni seyleri yasicam diye ,sana cevap vereyim derken icimide doktum iyi mi

Dort tane altta,iki buçuk tane de ustte var. Ustten dorduncuyu patlatmak üzere. Geceleri çok sik uyanıyor huzursuz ama gündüz bisey yok. İştah da eh işte. Her zamanki gibi yani.

Dort tane altta,iki buçuk tane de ustte var. Ustten dorduncuyu patlatmak üzere. Geceleri çok sik uyanıyor huzursuz ama gündüz bisey yok. İştah da eh işte. Her zamanki gibi yani.
Bu arada azilari çıkarmadı daha tabi. Ön kesiciler ve yan kesiciler çıkıyor. 20 Kasım doğumlu.

Selam kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz bu kese ve konuma göre sizce kızmı erkekmi anlyan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum 6+4 karından bakıldı

Eklentiler

• IMG_3400.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar torununa bakan anneanne,babaanneye teşvik verilecekmis (!). Bu da kesin her zaman çıkan asparagas haberlerdendir. Ornegin,ogretmene her bayram bir maaş ikramiye verilir,her sene doğum izni arttırılır,emekliye zam,promosyon müjdesi vs vs :)

Bende öyle korktum baya düzensizlik olunca kendimi hiç hazır hissetmiyorum şu an yeni bi bebeğe. Dr a gittin mi canım bi görün istersen

Bizim babanne üstüne ev verseler de bakamaz mış
Bizde şu an yedi tane dört üstte üç altta kesiciler çıktı

Bu öyle olmayabilir. Bakıcı yardımı pilot illerden sonra tüm ülkeye yayginlastirildi. Buda pilot illerden sonra yaygınlaşabilir bence.

Yumurtlama başlayınca adette baslamaz mı yaa, ben mı yanlış biliyorum. Gerçi benim koca katakulliye getirmez ama. 14 aylık oldu neredeyse hala ikinciyi yapmiycaktik diyip duruyor :)))

Bu öyle olmayabilir. Bakıcı yardımı pilot illerden sonra tüm ülkeye yayginlastirildi. Buda pilot illerden sonra yaygınlaşabilir bence.
İnşaallah dediğin gibi olur ama ben bakıcı yardımı alan da gormedim valla. O kadar arkadasimin çocuğuna bakıcı bakıyor ama. Belki de şartları çok ucuktur ondandır.

İnşaallah dediğin gibi olur ama ben bakıcı yardımı alan da gormedim valla. O kadar arkadasimin çocuğuna bakıcı bakıyor ama. Belki de şartları çok ucuktur ondandır.
Çok uçuk değil aslında bebek iki yaşı bitirmeden başvurmak gerekiyor ve maaş üst limiti var. Bursa pilot ildi mesela ordan alanlar vardi. Şimdi genelleştirilmiş ama inceleme süresi vardır herhalde.

Bende öyle korktum baya düzensizlik olunca kendimi hiç hazır hissetmiyorum şu an yeni bi bebeğe. Dr a gittin mi canım bi görün istersen
Doktoruma telefonla ulastim once kana gebelik baktir sonra konusalim dedi kanda gebelige baktirdim negatif cikti ama o ara esimin amcasi vefat etti gidemedim de arayamadim da uzerinden nerdeyse 2 ay gecti.

Yumurtlama başlayınca adette baslamaz mı yaa, ben mı yanlış biliyorum. Gerçi benim koca katakulliye getirmez ama. 14 aylık oldu neredeyse hala ikinciyi yapmiycaktik diyip duruyor :)))
Yumurtlama baslar başlamaz o ay hamile kalınırsa hic adet gormeden hamile kalınmış olabiliyor.Ne biliyim valahi doktora gidip muayne olmam sart

Hayırlı geceler her ne kadar yazamasamda takip edenleedenim..Benim kızımın altta iki disii var arkası yok hala normal mı sizcebende hala adet görmedim doktora da gittim iki kere emzirmeye bağlı olduğunu sütten kesince gorebilecegimi söyledi inş en kısa zamanda görürüm çünkü inanılmaz dugyu iniş çıkışları yaşıyorum.uzun oldu kusura bakmayın..Hasta bebislre Allah şifa versin inşallah

Hayırlı geceler canım.kızımında dişleri geç çıkmıştı.nerdryse yaşındaydı 1 dişi vardı.sonra pıtır pıtır peşpeşe gelmişti.geç gelen diş iyi olur derler.

Kızlar bu saat oldu oturuyoruz.kafayı sıyırcam az kaldı anlaşılan yarın yine ruh gibiyim

Kızlar bu saat oldu oturuyoruz.kafayı sıyırcam az kaldı anlaşılan yarın yine ruh gibiyim
Canım Kıyamam sana valla bütün günü uykusuz geçirmek çok zor oluyor ,bazen birde gereksiz sınır oluyor bende resmen depresyona giriyorum uykusuzluktan..Rabbim güç kuvvet versin sanada canım ...

Sözde bende akşam yağmurla erken yatacaktim.nerdeee kar yağdı ,büyük bebekler tutturdu çıkalım diye , dondum ben onlarda tık yok kosup duruyorlar .Akşam zevkliydi ama şu an geç görülmüş adetle perişan haldeyim

Bildigime gore adet emzirme bitene kadar olmamasi normal kabul ediliyor, yani asagi yukari 2 yasa kadar normal.
Ben 3.aydan sonra falan adet oldum ama emzirmememe ragmen bazen aylarca gelmiyor, bazen haftalarca gecikiyor yine yani duzensiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…