- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.661
Masaallah canım güzel kızına.Selam kızlar Bugün hiç giremedim ne çok sayfa birikmiş baya aktif bir günmüş kaçırmışım..
Havada biraz güneşi görünce dışarı hava almaya çıktık malum disari çıkınca da evdeki işler uzuyor bildiğiniz kısır döngü işte ya..
Neyse kitap konusu geçmiş. Yarın size yediğimiz kitapların resmini atacağım ne kadar kalın olsada hepsini kemiriyor benim küçük canavar.
Boy kilo konusu geçmiş geçen hafta asımız vardı izlem de yapıldı 11.5 kg 79cm boy olmuş. Biraz önde dedir Dr onun dışında iyi dedi. Beslenmesine bişey demedi..
Canım geçen hafta aşımız vardı demişsin bu ayda aşı olmuyo diye biliyorum.1 yaşında olduk biz mayıs ayına kadar aşı yok dedilerSelam kızlar Bugün hiç giremedim ne çok sayfa birikmiş baya aktif bir günmüş kaçırmışım..
Havada biraz güneşi görünce dışarı hava almaya çıktık malum disari çıkınca da evdeki işler uzuyor bildiğiniz kısır döngü işte ya..
Neyse kitap konusu geçmiş. Yarın size yediğimiz kitapların resmini atacağım ne kadar kalın olsada hepsini kemiriyor benim küçük canavar.
Boy kilo konusu geçmiş geçen hafta asımız vardı izlem de yapıldı 11.5 kg 79cm boy olmuş. Biraz önde dedir Dr onun dışında iyi dedi. Beslenmesine bişey demedi..
Bizim subatin9 da asimiz var 15 aylik asisiCanım geçen hafta aşımız vardı demişsin bu ayda aşı olmuyo diye biliyorum.1 yaşında olduk biz mayıs ayına kadar aşı yok dediler
Sizi okuyunca yanılıyomuyum diye aşı kartına baktım mart da izlem mayısta aşı var.yarın arayım ebemizi.teşekkür ederim canımBizim subatin9 da asimiz var 15 aylik asisi
burasi farkli olabilir ordan, bilmiyorum. Belki orda yoktur. Yine sormakta yarar var.Sizi okuyunca yanılıyomuyum diye aşı kartına baktım mart da izlem mayısta aşı var.yarın arayım ebemizi.teşekkür ederim canım
Bizdede 18ayinda asi var dediler.sadece özel menenjit bu ay oda isteğe bağlıCanım geçen hafta aşımız vardı demişsin bu ayda aşı olmuyo diye biliyorum.1 yaşında olduk biz mayıs ayına kadar aşı yok dediler
Kilo almada kilo alamama kadar büyük bir problem.oglum şu an 12 yaşında olacak ve hala dikkat etmezsem hemen birden kilo alır .Bence bünye meselesi.bazi çocuklar kilo tutmaya daha meyilli .Şu yaşında çok zorlanmadan engelleyip ,önüne gecebilirsin canım ama az daha büyüyünce önünden alamiyorsun .yedirdigin miktara dikkat et zaten baharda park mevsimi gelecek ,her gün iki saat parkta koşup oynasa çok faydası olurmerhaba M mambur bebeğim çok hareketli 11 aylıkken yürümeye başladı.şimdi de gören herkes kız bebeğine göre çok hareketli diyor. geceleri süt içiyor hep ama dr süte çok su kat sütü azalt dedi. sabah kahvaltı nadir yapar az az bizim yediğimiz herşeyden de yer. 12 aylık olana kadar mama içti. alerjisi çok vardı. o yüzden katı gıdaların çoğuna geç başladık.Hamur işi falan pek yemiyor ama şekerli tatlı vs. çok seviyor. ben yedirmiyorum genelde.inşallah 2 yaşına kadar verir fazla kilosunu. Ağır hantal bir bebek değil ama milletin tombul lafları bile sinirime dokunuyor.
Canım gidicem de kızı okadar uzun süre birakamiyorum ,beni çok ara durmaz kesin.insallah bahara hava duzelince beraber giderim kizimlaGunaydin hayirli cumlar
Benim de belim kopuyor. Aksi gibi Keremle gece berbatti.
Yere yatirdim zaten ama meme sallama gaz cikarma kisit dongusu yasadik...
SUrekli emerse o kadar gaz olur tabi. hala da rahatla cikaramiyor.
YAza meme birsktiriim belki. bitik haldeyim.
Insanin neresi agrirsa cani ordaymis ya cok dogru.
@mmabur dr a git bence bi.
Canım biz meningokok aşısının 2.dozunu yaptırmada bikac hafta geciktik onu yaptırdık. Özel aşı o da.Canım geçen hafta aşımız vardı demişsin bu ayda aşı olmuyo diye biliyorum.1 yaşında olduk biz mayıs ayına kadar aşı yok dediler
Benim de kulaklarda problem var canım. Doğum sonrası değil de yazdan kaldı bende. Bi düğüne gitmiştim hoparlör çok kötüydü kulaklarıma zarar verdi. Basınç hissediyorum ama sürekli değil ara sıra mesela haftada 2 gün falan oluyordu. Bazen midemi bile bulandırıyordu hatta. Geçen hafta dra gittim olctü bi sıkıntı yok gibi dedi ama anlattığına göre orta kulak basınç düşüklüğü var dedi burundan damla yazicam geçmezse kontrole gel dedi. İlaçları alınca gördüm ki grip olduğumuzda kullandığımız burun spreyleri ve alerji hapı. 1gece kullandım ertesi gece ben hastalanınca oksuruk halsizlik vs icin acile dra gittim yine aynı ilaçları verdi tesaduf (başka dra gittim bu defa).. yoksa kullanmayı pek düşünmüyordum açıkçası. yani agliycagin 1 haftadır mecburen kullanıyorum şuan bisi yok ama hastalığım geçince agliycam asıl geçti mi geçmedi mi. Benim tahminine göre kadın ya anlamadı ya da saçma sapan bi ilaç yazdı başından savdı..Günaydın hanımlar
Güne hergun biryerim agriyarak başlıyorum ,nasıl bir şeydir anlamadım.benim doğumdan beri sık sık tekrar eden kulak tıkanıklığın var hani sanki yüksek yere arabayla çıkınca basınç oluruz aynı öyle .Sol kulak tamamen,sağ kulak orta şiddette.sanki nefes alamıyormusum gibi yada dengeli kaybedecekmisim gibi oluyorum.cok sinir bozucu birşey .Doğumdan sonra yaşayan varmiki
Anason denedin mi hiç eskiler çok verirdi hem gazını rahat çıkarsın hem uyusun die bende arada veriyorum dr sordum verebilirsin demiştiGunaydin hayirli cumlar
Benim de belim kopuyor. Aksi gibi Keremle gece berbatti.
Yere yatirdim zaten ama meme sallama gaz cikarma kisit dongusu yasadik...
SUrekli emerse o kadar gaz olur tabi. hala da rahatla cikaramiyor.
YAza meme birsktiriim belki. bitik haldeyim.
Insanin neresi agrirsa cani ordaymis ya cok dogru.
@mmabur dr a git bence bi.
İnsanın doktorlara bir güveni kalmiyorki .Ya iyi biliyor ama baştan savma öylesine bakıyor , uğraşmak istemiyor yada bilgisiz oluyor.devlet hasta.doktolar zaman az diyor sağlık ocağı gibi kontrol ediyor,özel hastane ilaca ,tahlile bağlıyor insanı.iyi doktor bulmak çok zor ama mecbur bende gidicem de su kız biraz serpilsinde bakalım.butun gece tikanikti ,suyun içinde gibiydim ,psikolojim bozuldu valla zaten pek düzgün değildir:))canım sana da çok geçmiş olsun çok zor vallaBenim de kulaklarda problem var canım. Doğum sonrası değil de yazdan kaldı bende. Bi düğüne gitmiştim hoparlör çok kötüydü kulaklarıma zarar verdi. Basınç hissediyorum ama sürekli değil ara sıra mesela haftada 2 gün falan oluyordu. Bazen midemi bile bulandırıyordu hatta. Geçen hafta dra gittim olctü bi sıkıntı yok gibi dedi ama anlattığına göre orta kulak basınç düşüklüğü var dedi burundan damla yazicam geçmezse kontrole gel dedi. İlaçları alınca gördüm ki grip olduğumuzda kullandığımız burun spreyleri ve alerji hapı. 1gece kullandım ertesi gece ben hastalanınca oksuruk halsizlik vs icin acile dra gittim yine aynı ilaçları verdi tesaduf (başka dra gittim bu defa).. yoksa kullanmayı pek düşünmüyordum açıkçası. yani agliycagin 1 haftadır mecburen kullanıyorum şuan bisi yok ama hastalığım geçince agliycam asıl geçti mi geçmedi mi. Benim tahminine göre kadın ya anlamadı ya da saçma sapan bi ilaç yazdı başından savdı..
Şu saat oldu hala bir şey yemediBu kıza ne yapsam yemiyor .Bugünkü menü nuz nedir kızlar?
Çokta kasma canım yaza koştururken kilo falan kalmaz4 aya kadar anne sütü emdi ortalamanın altındaydı.4. aydan sonra mama içti 12. aya kadar.Alerjisi olduğu için verebildiğim kadar katı gıda verebildim.mamayı 1 yasına gelmeden bıraktı. abur cubur başkalarından aldığı çok oldu. ama onların hiçbirine musamaha göstermeyeceğim artık. şu an da çok şükür yemesi iyi. sevdiği şeyleri yiyor. Et ve et ürünleri meyve süt ve süt ürünleri, çorba vs. kızım 8 aylıkken 10 kilo idi. zor bir süreç beni bekliyor. Allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?